86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А и тебе за ово разумем.Mi Kostunice ne znamo ni ko je nestao iz nase familije kamoli iz zemlje.
A nisam neodgovorna, zivota mi.
Znam i zasto je tako. Dok sam sazrevala, kako obicno biva, starija sestra je trazila sve. Paznju etc etc. I sve je bilo u velikom stilu, vrlo glasno i uz pola familije. Posvadja se sa momkom, saziv. Saziv znaci - ona prica a mi cutimo i klimamo.
Ona ide na put, prstom levo, mi svi glave levo. Prstom desno, mi horski desno.
Kako obicno biva, mladji sve radi drugacije.
Sto puta sam nasla majku kako je legla da mre jer se nije javila.
A znala sam da joj nije nista. Kao sto nikada i nije.
E, sama doziram. Babi ne moram da udenem u usi bas sve. Nije mudro.
Ni novog momka a ni neku vukohebinu jer je znam.
Sinko, jel to nisu neke Indije?
Indija u njenom svetu znaci sve istocno od Grcke i juzno od SAD-a. Sa izuzetkom Australije i Japana. Njih uvazava.
Nisu bako Indije.
Da nije ona Afrika?
Afrika je u babinom recniku nesto jos gore od Indije, ako je to ikako moguce.
U toj situaciji precutis ali precutis tuto kompleto, i Indiju i novog momka i odmor koji si imala a nisi ga provela kako baba zamislja da je pravda nebeska - sa njom.
Znala sam da precutim i sestri. Zasto, zato sto sam po pravdi nebeskoj i krvnoj vezi bila u obavezi da ispunjavam obaveze tetke. A to znaci provesti svaki ali bas svaki odmor i slobodan dan kao - tetka.
Ako bih se drznula da se oglusim trpela bih ili kako to nije lepo ili uvredjenu tisinu.
Tako da...ko cuti gde ide mozda mora da cuti, sto zbog tudjeg mira sto zbog svoje slobode.
Jedino treba da vara malo bolje pa da kaze "javljam se za pet dana" pa ako se javi za dva dobro jeste.
U normalnim okolnostima, naravno da je red javiti se ali je i normalno da se drugi raduju nasoj avanturi.
Не пут али многе ствари сам мами прећутала. Баш зато да сачувам своје живце и време које бих потрошила на објашњавање и анализу.
И тетки, оној конзервативној. Од њеног "Јаој, а шта ћете јести!?" буквално добијем алергију.