Zelena milja
Domaćin
- Poruka
- 3.407
Kazanova je mit.Stara priča , uz to i loša.Ne jebbu ni mene ni dva posto pa živim nekako.
Žene su OK, ali ne razumem ih.
Pa šta onda...gde piše da svi moramo biti Kazanove.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kazanova je mit.Stara priča , uz to i loša.Ne jebbu ni mene ni dva posto pa živim nekako.
Žene su OK, ali ne razumem ih.
Pa šta onda...gde piše da svi moramo biti Kazanove.
Ma znam.Kazanova je mit.Stara priča , uz to i loša.
Ni jaMa znam.
Poslužio mi samo kao neka vrsta metafore.
Mnogi muškarci misle da ne vrede kao ljudi ako nemaju "prolaz" kod iks žena...
Ja ne mislim tako.
Ajde ?devojka je prolazila kroz crveno, ne balavi od zeljka
Pa ja uglavnom znam one koji bi da se beskonačno dokazuju
retko koji muškarac želi samo jednu![]()
izvrnuti istinu samo zato sto ne volis narkomancinu te cini isto tako bljutavim kao i djubre sto on plasiraAjde ?
Bio si očevidac ?
kad si blesav sto im prvi saljes... udji im pod kozu, pa ce ti one prve slati, ne samo pp vec i od tice mleko i stasvene sto bi da dadnuНе ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.
На 95% порука послатих девојкама никад нисам добио одговор.
Огроман неуспех, за разлику од остатка породице, а најгоре од свега је што сам субјективно и већином објективно доброг изгледа.
*не причам са девојкама о политици*
Ал то мораш бити виђенији мало...kad si blesav sto im prvi saljes... udji im pod kozu, pa ce ti one prve slati, ne samo pp vec i od tice mleko i stasvene sto bi da dadnu
vidjen si taman onoliko koliko se tako osecasАл то мораш бити виђенији мало...
a sta to dobiju................mozda tu lezi razlog njihove "lenjosti" za pisanje ?Za utehu, ni mene mnogi ne j*bu 2 %.
Ako dobiju šta hoće posle im cimanje čak i da pišu![]()
a koji su po tebi normalni ?meni su privlačni nekada ti paćenici. A i samotnjaci.
ali normalne osobe beže, da![]()
Šta ti je iskustvo! Savet zlata vredan.kad si blesav sto im prvi saljes... udji im pod kozu, pa ce ti one prve slati, ne samo pp vec i od tice mleko i stasvene sto bi da dadnu
Šta te boli ******. Ni mene ne ebe ni jedna pa živimНе ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.
Огроман неуспех, за разлику од остатка породице, а најгоре од свега је што сам субјективно и већином објективно доброг изгледа.
Ма боли ме дупе, тад сам био мало тужан па сам тако пискароŠta te boli ******. Ni mene ne ebe ni jedna pa živim![]()
Druže, ne xxx ni mene , a bolje je tako. Jer muško je izvršioc to čina, a to radim i nije mi teško.Не ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.
prvo se oduci za ciljnu grupu, kakve zene zelis da privuces , a onda unajmi profi fotografa da te fotografise da imas lepe fotografije na svojim profilima ( soc mrezama i sl ) , zatim lepo sedi i napisi motivacono pismo ( na koju ce ta ciljna grupa da se primi ) i to ti je to za pocetak , pusti neka tvoja virtuelna pojava odradi utisak jer zene su danas poprilicno povrsne u tim njihovim new age neopaganskim umovima one su takodje opranog mozga u svom ovom svetskom metezu, u trci za takmicenjem i sl..... a sto se tice samotnjastva ne brini ni tu, jer su i zene vecinom uglavnom okruzene laznim prijateljima , a ako imaju mnogo prijatelja znaci da su skrndelji dobre duse ( ruznjikave , lose gradjene, zapustene )Не ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.