Не ј*бу ме жене ни 2%...

Pa ja uglavnom znam one koji bi da se beskonačno dokazuju
retko koji muškarac želi samo jednu ;)
FB_IMG_1692384965539.jpg

Не ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.

На 95% порука послатих девојкама никад нисам добио одговор.

Огроман неуспех, за разлику од остатка породице, а најгоре од свега је што сам субјективно и већином објективно доброг изгледа.

*не причам са девојкама о политици*
kad si blesav sto im prvi saljes... udji im pod kozu, pa ce ti one prve slati, ne samo pp vec i od tice mleko i stasvene sto bi da dadnu

Не ј*бу ме жене ни 2%... Само се спрдају са мном, и по ко зна који пут сам испаљен за излазак.

Огроман неуспех, за разлику од остатка породице, а најгоре од свега је што сам субјективно и већином објективно доброг изгледа.

Šta te boli ******. Ni mene ne ebe ni jedna pa živim😍

Мислим да је много боље да се посветим алкохолу. Сад чак и да ме жене хоће касно је сад, сад не бих могао ништа да изведем, све би било другачије да сам раније имао неког искуства са девојкама.

Druže, ne xxx ni mene , a bolje je tako. Jer muško je izvršioc to čina, a to radim i nije mi teško.

prvo se oduci za ciljnu grupu, kakve zene zelis da privuces , a onda unajmi profi fotografa da te fotografise da imas lepe fotografije na svojim profilima ( soc mrezama i sl ) , zatim lepo sedi i napisi motivacono pismo ( na koju ce ta ciljna grupa da se primi ) i to ti je to za pocetak , pusti neka tvoja virtuelna pojava odradi utisak jer zene su danas poprilicno povrsne u tim njihovim new age neopaganskim umovima one su takodje opranog mozga u svom ovom svetskom metezu, u trci za takmicenjem i sl..... a sto se tice samotnjastva ne brini ni tu, jer su i zene vecinom uglavnom okruzene laznim prijateljima , a ako imaju mnogo prijatelja znaci da su skrndelji dobre duse ( ruznjikave , lose gradjene, zapustene )

Back