Не ј*бу ме жене ни 2%...

Evo da te j*ebu recimo 1%, to znaci na svakih 100 zena jedna je tvoja, ako zivis u vecoj sredini znaci na 100 000 nekih mogucih zena tvoja je 1000, u BG recimo mnogo vise, pa brate ti si moj idol. I savet jedan, mani se interneta kreni uzivo da se zabavljas sa zenama i drzi se tog 1% procenta, veruj mi to je dosta i previse.
Слажем ср!

Ma brate ne treba da ides da te napusava 100 zena zbog jedne i kao si srecan, vec kod 100 zena od kojih ce 99 posto da im masta ispusti kako ti lizu sladoled sa usne, a ta jedna da dobije tu nagradu u st svetu.
Jbga, jesu zene takve. Inertne, pasivne, hladne na prvu, ceeto nadrkane, ovakve onakve, generalno izmesani signali. Ali tebe to treba da je briga. Tu je fokus. Uzivas u zivotu. Mnogo mi je lepo, koja hoce moze da se pridruzi i da zajedno vidimo koliko moze da nam bude lep, ostale, p dovidjenja.
A to za materijalno? Trazi da nesto placas
Samo joj kazes da uvek mozes da imas zeton za automat ali da vise volis pravu stvar.

Upravo tako i fura se fazon kurtizana, tj starleta, koje to nisu.
Ma to su ove napete. Imas normalnih devojaka samo nisu toliko eksponirane.
Ta shok nekultura je zapravo ucinila uslugu normalnim likovima. Jer se na to primaju narcis devojke koje su frikovi i same se tako perjem i tim azdaha trazi georgija stavom pokazuju.
Takve lako prepoznas i na prvu jer brzo krenu sa nekom patetikom, tipa ima neki problem, prosla je kroz neko ludilo u zivotu, shebana je emocionalno i ti treba da se primis i da je tesis i vodas na sladolede kka kolu i letovanje na maldive i plus neces da je pipnes tako jadnu i staklenu da je ne polomis.

P dobro, sta kome radi. Ipak bih uvek sebi polagao nadu da mogu da privucem zenu muskoscu a ne parama. Pravu zenu, ne automat. Ok, kapiram za coveka od 70 god, najverovatnije je kocnica pre za njega, gde da muvam ja ovako mator. Pogotocu kod nas. Ovde predjes 30tu i vec ljudi pricaju o lekovima i politici.

P dobro, sta kome radi. Ipak bih uvek sebi polagao nadu da mogu da privucem zenu muskoscu a ne parama. Pravu zenu, ne automat. Ok, kapiram za coveka od 70 god, najverovatnije je kocnica pre za njega, gde da muvam ja ovako mator. Pogotocu kod nas. Ovde predjes 30tu i vec ljudi pricaju o lekovima i politici.
Kad predjes 65, postoji opasnost od infarkta, cak i onda kad ne treba vijagra. Moj rodjak Vukasin je tako umro od infarkta sa 60
i nesto, dok je uz pomoc vijagre ***** mladu u kolima...

Back