Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.318
To mi nikad nece biti jasno, vode i sapuna na svakom koraku, operi se brate mili umesto sto kukas.pošto skoro sam upoznala čoveka kaže ima problema sa devojkama a ispostaviće se da samo smrdi stravično
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To mi nikad nece biti jasno, vode i sapuna na svakom koraku, operi se brate mili umesto sto kukas.pošto skoro sam upoznala čoveka kaže ima problema sa devojkama a ispostaviće se da samo smrdi stravično
Nije doslo do toga, kroz zicu se ne osecas....To mi nikad nece biti jasno, vode i sapuna na svakom koraku, operi se brate mili umesto sto kukas.
letnjekise je valjda navela primer iz zivota a nije konkretno mislila na postavljaca teme ili gresim?Nije doslo do toga, kroz zicu se ne osecas....
Dakle letnjekise nije u pravu. bice da je samo pristup problem, sto
mu nije ni bitno kad postane uskoro poznat.
To je samo pretpostavka. Cim samo 5% zenskih odgovara na prvu poruku,letnjekise je valjda navela primer iz zivota a nije konkretno mislila na postavljaca teme ili gresim?
Rekoh vec i da je 1% sasvim dovoljno, od 100 zena jedna te hoce, znaci na 10 000 zena mozes 100 da prevrnes pa zar to nije kul?To je samo pretpostavka. Cim samo 5% zenskih odgovara na prvu poruku,
znaci da je neinteresantan.
Pa da, 1 od 10 ili jedna od 100, dovoljno. Ali njemu je posle problem prica i sa tom jednom.Rekoh vec i da je 1% sasvim dovoljno, od 100 zena jedna te hoce, znaci na 10 000 zena mozes 100 da prevrnes pa zar to nije kul?![]()
Слажем ср!Evo da te j*ebu recimo 1%, to znaci na svakih 100 zena jedna je tvoja, ako zivis u vecoj sredini znaci na 100 000 nekih mogucih zena tvoja je 1000, u BG recimo mnogo vise, pa brate ti si moj idol. I savet jedan, mani se interneta kreni uzivo da se zabavljas sa zenama i drzi se tog 1% procenta, veruj mi to je dosta i previse.
Upravo tako i fura se fazon kurtizana, tj starleta, koje to nisu.Ljudi ne kapiraju, da su odavno promenjena pravila igre u musko zenskim odnosima u Srbiji i daju savete kao da su ovo 80-te. Danas se sve vrti oko materijalnog statusa i vrsi se promocija koristoljublja na svakom koraku. Koliko para toliko i muzike.
Ma to su ove napete. Imas normalnih devojaka samo nisu toliko eksponirane.Upravo tako i fura se fazon kurtizana, tj starleta, koje to nisu.
Da, al Mica megatrend od 70 godina, se okruzi takvima i ide po gradu :>PTo je chibe.
E pa ako hoces da budes Mitja i da si okruzen takvima, onda juri to.Da, al Mica megatrend od 70 godina, se okruzi takvima i ide po gradu :>P
Jok, to je sve sto prezirem kod ljudi :>PE pa ako hoces da budes Mitja i da si okruzen takvima, onda juri to.
Yup. Potrosen vazduh jbga.Jok, to je sve sto prezirem kod ljudi :>P
kome smeta jak Mica?Da, al Mica megatrend od 70 godina, se okruzi takvima i ide po gradu :>P
Pa ono, placa da ide okruzen klinkama, ne verujem da nesto moze sa 70 godina, ili ima neku foru koju isto placa?kome smeta jak Mica?
covjek je uredno platio, valjda moze da voda koga oce...
zasto ne bi mogao, pitao sam tatu kad je imao oko 70 i nesto da li guzi, tad mi rekao da ima fantasticnu erekciju, znaci moze sePa ono, placa da ide okruzen klinkama, ne verujem da nesto moze sa 70 godina, ili ima neku foru koju isto placa?
Kad predjes 65, postoji opasnost od infarkta, cak i onda kad ne treba vijagra. Moj rodjak Vukasin je tako umro od infarkta sa 60P dobro, sta kome radi. Ipak bih uvek sebi polagao nadu da mogu da privucem zenu muskoscu a ne parama. Pravu zenu, ne automat. Ok, kapiram za coveka od 70 god, najverovatnije je kocnica pre za njega, gde da muvam ja ovako mator. Pogotocu kod nas. Ovde predjes 30tu i vec ljudi pricaju o lekovima i politici.