"ne izdajem stan kurvama i ne primam konobarice": vlasnica stana u beogradu izvređala studentkinju - izbacila je!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.806
Vlasnica stana u Beogradu nije htela da izda stan studentkinji jer radi kao konobarica.

"Imala sam verbalni dogovor sa vlasnicom stana i čule smo se telefonom više puta da se dogovorimo sve. Sutra je trebalo da odem da dam depozit i da potpišem ugovor na godinu dana. Preko telefona sam joj pomenula da studiram i da sa strane povremeno radim u kafiću i da nikada neće biti problema sa kasnom kirijom ili računa", piše u objavi studentkinje i dodaje se:

"Ona je pozitivno odreagovala na to i bilo joj je drago da sam zaposlena. Danas sam dobila ove poruke i momentalno me je blokirala. Zvali smo je tri puta sa različitih telefona jer nije htela da se javi, a nakon toga je pretila policijom. Nazvala me k****m jer radim kao konobarica kako bih mogla sebi da priuštim život u Beogradu kao redovan student".

"Stvarno nikome ne bih preporučila da iznajmljuje stan i ugovara bilo šta sa ovom ekstremno primitivnom ženom. Ovo je uvreda na većem nivou i ostavila me na cedilu u poslednjem momentu", napisala je studentkinja. U prepisci sa vlasnicom stana vidi se da joj je prvo napisala da više ne izdaje stan, a zatim dodala da "ne izdaje stan k****ma".

"Budete li sa još jednog broja pozvali prijavljujem vas za uznemiravanje. Kazna 100.000 dinara. Sa tri broja me zovete, ne primam konobarice u stan", piše u prepisci.

Iako su mnogi bili šokirani ovakvim stavom vlasnice stana neki su napisali i da studentkinja treba da bude srećna što se ipak nije uselila. "Gledaj to sa verdije strane, spasila te. Zamisli da si dala depozit potpisala ugovor i uselila se pa da te je izbacila posle par dana", piše u jednom od komentara.

(MONDO)
1694412999711.png

Zvuči kao nepravda ali mi nešto fali u ovoj priči?
 
Наравно да фали.
Шта ова има 100 пута да је зове са других телефона.
Ако неће да изда стан, неће, њено власништво, њено право али реакција те студенткиње је можда и разлог зашто ју је одбила. Можда је ова нешто осетила током договора.
Ко нормалан зове 100 пута и још тражи туђе телефоне да би звао.
 

Back
Top