ne ide mi sa ženama jer sam škrtica

Poruka
3.636
pozdrav svima. naime, vezice u prošlosti su mi uvek bile nekako kratke. ili možda su bile sa pogrešnim osobama? evo sad,u zadnjih nekoliko godina, nista se nije drasticno promenilo. neko sam ko ima novaca, hvala Bogu. i vama zelim isto! :) obrni, okreni, uvek dodje taj neki trenutak gde mi ta odredjena devojka trazi neke pare. ne moraju biti pare, al bude kupi mi ovo, kupi mi ono. vidi onaj telefon u izlogu...a gledaj kakav ja star imam...tipa takve stvari, a i mnoge druge. a ja onako, dosta sam skrt i ne dam nista. maksimum sto dam, to je ono kad izadjemo negde da popijemo ili recimo u parku kad kupim veliki cips i pivo. i naravno, kod mene kuci uvek klopa i pice, ali to je maksimum. Velika sam skrtica, stisnut sam i ne znam sta da radim. Da li vi mislite da ja imam problem ili ne? Hvala.

difrent from others...

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.957
pozdrav svima. naime, vezice u prošlosti su mi uvek bile nekako kratke. ili možda su bile sa pogrešnim osobama? evo sad,u zadnjih nekoliko godina, nista se nije drasticno promenilo. neko sam ko ima novaca, hvala Bogu. i vama zelim isto! :) obrni, okreni, uvek dodje taj neki trenutak gde mi ta odredjena devojka trazi neke pare. ne moraju biti pare, al bude kupi mi ovo, kupi mi ono. vidi onaj telefon u izlogu...a gledaj kakav ja star imam...tipa takve stvari, a i mnoge druge. a ja onako, dosta sam skrt i ne dam nista. maksimum sto dam, to je ono kad izadjemo negde da popijemo ili recimo u parku kad kupim veliki cips i pivo. Velika sam skrtica, stisnut sam i ne znam sta da radim. Da li vi mislite da ja imam problem ili ne? Hvala.
ti si dobar nego su zene drolje :kafa:

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.586
20201020_184406.jpg

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.586
pozdrav svima. naime, vezice u prošlosti su mi uvek bile nekako kratke. ili možda su bile sa pogrešnim osobama? evo sad,u zadnjih nekoliko godina, nista se nije drasticno promenilo. neko sam ko ima novaca, hvala Bogu. i vama zelim isto! :) obrni, okreni, uvek dodje taj neki trenutak gde mi ta odredjena devojka trazi neke pare. ne moraju biti pare, al bude kupi mi ovo, kupi mi ono. vidi onaj telefon u izlogu...a gledaj kakav ja star imam...tipa takve stvari, a i mnoge druge. a ja onako, dosta sam skrt i ne dam nista. maksimum sto dam, to je ono kad izadjemo negde da popijemo ili recimo u parku kad kupim veliki cips i pivo. i naravno, kod mene kuci uvek klopa i pice, ali to je maksimum. Velika sam skrtica, stisnut sam i ne znam sta da radim. Da li vi mislite da ja imam problem ili ne? Hvala.

Ja mislim možda nadjem pogrešne devojke jer su ti vaznije atribute (sisa, goozica, )

Možda da nadjes nešto pametno sa takodje svojom platom ?

gost 361414

Elita
Poruka
18.156
Nadješ dečka koji nije škrt.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.821

Pa rođeni, ako kad upoznaš devojku miališ samo na lovu, šta će ti devojka?

Ti si zaljubljen u pare, pa lepo sa svojim parama se...

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.821
Mozda zato sto razmislja racionalno i nece da spuca nerealne kolicine para da bi malo uzivao, a da bi potrosio te pare na sebe trebalo bi mu ko zna koliko vremena, mozda planira da ih ulozi u nesto, cuva za crne dane ili prosto ne bude pokretni bankomat

Pa realno, ako je odvede u bioskop, propast
Nedajbože da kupi kokice..
A ako traži i kokakolu, ma šut u dupe momentalno.. Ta će ga dovesti na prosjački štap, rasipnica 😠

gost 386492

Poznat
Poruka
8.208
Pa realno, ako je odvede u bioskop, propast
Nedajbože da kupi kokice..
A ako traži i kokakolu, ma šut u dupe momentalno.. Ta će ga dovesti na prosjački štap, rasipnica 😠
Dok se jos upoznaju mislim da je glupo da provode vreme na taj nacin.
Posle nekog vremena kad su vec proveli odredjeno vreme zajedno je druga prica ali cemu bioskop kad imas sve na internetu i svoje kokice.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.821
Dok se jos upoznaju mislim da je glupo da provode vreme na taj nacin.
Posle nekog vremena kad su vec proveli odredjeno vreme zajedno je druga prica ali cemu bioskop kad imas sve na internetu i svoje kokice.
Iz mikrotalasne, a?

Čekaj, ne razumem. Treba odmah da je pozove kući da gledaju film i podgreje joj kokice što su mu ostale od onomad, razmuti sok na raščinjavanje što je baba pravila pretprošle godine kad su višnje bile dobro rodile?