Ne govorite drugima šta planirate

Da..
Iz mog iskustva, moj prvi plan, bio je velik plan, velika životna promjena, nikome nisam rekao tada, apsolutno, tako da sam svu energiju skoncentrisao i realizovao plan, takodje nisam se pokajao.
Za drugi veći plan, rekao sam apsolutno svima, i to više da testiram situaciju, i taj plan sam realizovao, bez obzira, u suštini potrebno je dosta energije i fokusa imati da bi realizovao plan ako svima kažeš, jer se energija rasipa a tudja mišljenja kvare fokus, tako da ipak prva opcija je ipak ispravnija opcija.
Danas imam takodje plan na kojem radim, za to zna samo par osoba, što bi rekli, za to znaju samo oni koji treba da znaju.

Nisu svi, npr kod mene je bitno da ne kazem mojima sta slucajno planiram....jer ce to sabotirati zbog necega .....imaju oni svoje ciljeve i uvek im se ucini da treba sabotirati moj...tako da samo to je vazno i jos poneko ko je uocen da se ponasa slicno , da obozava da sabotira tudje planove zato sto nema svoje..

Ovo ostalo uglavnom hoce ljudi da pomognu , jer znaju od jaceg druga jaci i on sam...dvoje brze napreduju u ovom svetu...jos ako nisu ***** i nisu slabici, to jos dovodi do zanimljivog rasta i zadovoljstva..

Nije baš nikome, ali da bi smo rekli drugima šta planiramo i koji su naši ciljevi, potrebno je odrediti pravo vrijeme i prave ljude, e za to "prave i pravo" potrebna je mudrost, dobra procjena. Poprilično objašnjeno u sledećem videu,

Govorio sam često i nisam primetio da sam imao problema s tim. No svakako je bolje ne laprdati sve i svakom.
No nekom moraš da kažeš da ne bi explodirao 😁

To je bitno jer plan nije samo deo racija, a kada pričamo onda se na neki način praznimo, potrebna je unutrašnja energija, stalna, koja radi na ostvarenju nečeg bitnog. Generalno, ljudi sa puno priče nigde ne odu.
Jedini izuzetak može biti osoba od poverenja koja će nas podržavati, ali opet ne osoba sa kojom se često priča o tome.
Najbolje niko.

Back