Ne gledajte koliko imam bora..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Elita
Poruka
23.091
Kada vidiš ženu/muškarca bez bora, bježi od njega..
Jer, ta/j se nikada nije nasmijala, nikada nije plakala, nikaada nije bila nervozna.
Ta (osoba) je uvjek bila hladna kao kamen.. jer kamen, nema srce, dušu, zato je gladak.
I zato, ne dirajte mi moje/naše bore. Na njima smo radili cijeli život, jer naša duša je kao list na vjetru, svaki lahor je pomjeri, zatreperi..

I zato, ne gledajte koliko imam bora.. ali, zato znam da volim, znam da nudim sreću a živjeti se ionako mora.

Na njima smo radili cijeli život, jer naša duša je kao list na vjetru, svaki lahor je pomjeri, zatreperi..

I zato, ne gledajte koliko imam bora.. ali, zato znam da volim, znam da nudim sreću a živjeti se ionako mora.

Prelepo napisano i tačno.

Ne razumem ljude, tu mislim i na žene i na muškarce koji ne vole svoje godine i žele da se prolepšaju. To je možda u redu za javne ličnosti, glumce, pevače, tv voditelje..
Ali je pomalo bezveze da to rade obični ljudi..

Jer, ta/j se nikada nije nasmijala, nikada nije plakala, nikaada nije bila nervozna.
Ta (osoba) je uvjek bila hladna kao kamen.. jer kamen, nema srce, dušu, zato je gladak.
I zato, ne dirajte mi moje/naše bore. Na njima smo radili cijeli život, jer naša duša je kao list na vjetru, svaki lahor je pomjeri, zatreperi..

Nemam bore

To kažeš jer ti je lakse da podneses sto si mator i sto ne možeš da juriš piletinu i izgledas starije dosta nego sto bi trebao biti nisi vodio racuna, koža ti je suva. Bitno je iznutra kakav si ali vecina iznutra isto naborana, jer kako kazu spoljasnost je odraz unutrasnjosti znaci

To kažeš jer ti je lakse da podneses sto si mator i sto ne možeš da juriš piletinu i izgledas starije dosta nego sto bi trebao biti nisi vodio racuna, koža ti je suva. Bitno je iznutra kakav si ali vecina iznutra isto naborana, jer kako kazu spoljasnost je odraz unutrasnjosti znaci
Ti izgleda imas telepatske sposobnosti pa znas kako i o cemu covek razmislja, a mozes i da astralnim putovanjem vidis kako covek izgleda, koliko ima godina i kakvu ima kozu?

Back