svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Ona zna da sam zaljubljen u nju ali to poriče. Dakle ne poriče svoja osećanja prema meni što bi bilo i logično naravno ako ih nema već poriče moja osećanja prema njoj koja su očigledna i pokušava da me ubedi da ona u stvari nije prva stvar na koju pomislim kada se probudim i poslednja pre nego zaspim. Imao sam iskustva do sada kada cura sazna da mi se sviđa ili da me odbije u startu i ne daje mi lažnu nadu ili da za moja simpatija preraste u nešto više, ali ovde to nije slučaj već ona i dalje gura svoj fazon da smo drugari. Ne kapiram zaista ako zna šta želim zašto me i dalje zavlači, javi se prva, pita šta ima novo, kako sam i tako dalje. Ako ne želi ništa samnom zašto me ne pusti bar da je zaboravim nego me ovako zavlači i daje mi neku nadu tamo gde je nema ? Jer mi je jasno da između nas neće biti ničega ali kad je vidim u gradu uvek se nasmeje kad me vidi kao da joj je drago zbog toga. Ako ne želi ništa više od prijateljstva samnom zašto me jednostavno ne pusti, ignoriše šta god i da mi vremena da je prebolim ??