Ne diraj lava dok spava, Ne čačkaj mečku, Ne traži đavola. Kako tumačite ove narodne poslovice ili izraze? Baš su simpatične i veoma poučne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se slažem sa ovim.Nemoj sam sebi praviti probleme.
Jesu, a mene uvek natera da kazem mac, macNe diraj lava dok spava, Ne čačkaj mečku, Ne traži đavola. Kako tumačite ove narodne poslovice ili izraze? Baš su simpatične i veoma poučne.
To zato što si devojčica pa neće da te izede.Jesu, a mene uvek natera da kazem mac, mac
Žilava sam maloTo zato što si devojčica pa neće da te izede.
Како смигол пита: "is it soft? Is it đusi? Nego, taman me ovo asociralo.Žilava sam malo
I soft i djusiКако смигол пита: "is it soft? Is it đusi? Nego, taman me ovo asociralo.
Bles as end spleš as, prešes. Vot a miti mautful.I soft i djusi
Baš ti hvala . Oduvek sam želela da skončam takoBles as end spleš as, prešes. Vot a miti mautful.
At your service, milediBaš ti hvala . Oduvek sam želela da skončam tako
Sa zadovoljstvom, m?At your service, miledi
Pa sad, ima i drugih ideja kao što napisah u prvoj poruci.Sa zadovoljstvom, m?
With or without the bonesPa sad, ima i drugih ideja kao što napisah u prvoj poruci.
Budeš good girl i sve 5, ne strada ti armor.With or without the bones
Šalim se malo
Taman posla da se ljutimBudeš good girl i sve 5, ne strada ti armor.
И ја се шалим, не се љутиш.
Odlična jeJuče čujem ovu stvar, nije loša.
Ne diraj u ono sto ti nije potrebno.Ko zna sta ti se moze vratiti.Ne diraj lava dok spava, Ne čačkaj mečku, Ne traži đavola. Kako tumačite ove narodne poslovice ili izraze? Baš su simpatične i veoma poučne.