Ne davimo Beograd neće potpisati „Sporazum s narodom“

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Kako su saopštili, Ne davimo Beograd ostaje otvorena za zajednički rad sa opozicionim političkim akterima oko borbe za ravnopravne, fer i slobodne izbore, oko uslova za slobodan rad i nezavisnost medija, kao i borbe protiv nasilja i ekstremizma u našem društvu. “Uprkos tome što postoje razmimoilaženja oko vizije i strategije daljeg delovanja, jednom kada izbori budu slobodni i preuranjenih dogovora o formiranju vlade nakon pobede na njima, ostajemo otvoreni za sve druge tačke koje smo zajedno dogovorili na prethodnim sastancima i učestvovaćemo u aktivnostima kao što su protesti, protestne akcije ili mobilizacija građana da uzmu aktivno učešće u borbi za demokratizaciju zemlje”.

Довољно од стране Жуте патке које да није било, не би било ни протеста који данас итекако дрмају кавез Вучићу.

Довољно од стране Жуте патке које да није било, не би било ни протеста који данас итекако дрмају кавез Вучићу.

Ma kako da ne, one u KUršumliji, gde su počei protesti ili Sombor izuzetno je bolela patka žuta da otpočnu proteste daleko pre
nego u Beogradu.......niđe veze. Na radost.

- - - - - - - - - -

Možete da se gušite u svojim partijskim rupama koliko god, narod zabole...ukapirajte to za vaše dobro. Mali partijski apratičci ( :

Inicijativa Ne davimo Beograd neće potpisati opozicioni dokument “Sporazum s narodom” koji će predstavnici opozicionih stranaka i pokreta predstaviti građanima koji iz nedelje u nedelju šetaju gradovima Srbije, rečeno je danasu u Inicijativi.

https://www.danas.rs/politika/ne-davimo-beograd-nece-potpisati-sporazum-s-narodom/

Тема оцењена са "ГРОЗНО"
Botovi ne čitaju Danas zato i ocenjuješ sebe što si postavio temu sa grozno haha.

Ma kako da ne, one u KUršumliji, gde su počei protesti ili Sombor izuzetno je bolela patka žuta da otpočnu proteste daleko pre
nego u Beogradu.......niđe veze. Na radost.
Не лупај. Да није било првих и успелих протеста у Београду - а успели су само зато што је Жута патка "позајмила" своје присталице у то време већ заборављеној фејсбук групи ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ да организује протесте "Стоп крвавим кошуљама" и "1 од пет милиона" - не би данас било ни протеста по унутрашњости.

Не лупај. Да није било првих и успелих протеста у Београду - а успели су само зато што је Жута патка "позајмила" своје присталице у то време већ заборављеној фејсбук групи ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ да организује протесте "Стоп крвавим кошуљама" и "1 од пет милиона" - не би данас било ни протеста по унутрашњости.

Ša je bre uspelo? Hahah... veze ti nemaš, al dobro, to ti napisali na žutoj patCi...

Inicijativa Ne davimo Beograd neće potpisati opozicioni dokument “Sporazum s narodom” koji će predstavnici opozicionih stranaka i pokreta predstaviti građanima koji iz nedelje u nedelju šetaju gradovima Srbije, rečeno je danasu u Inicijativi.

https://www.danas.rs/politika/ne-davimo-beograd-nece-potpisati-sporazum-s-narodom/

Тема оцењена са "ГРОЗНО"

Očekivano.

Sada kada DSS ide ka putu okupljanja novog bloka, nešto imam sumnje da će i oni pristati.

DJB postaje prava enigma.

Морам признати да сам се био зачудио када је у медијима објављено да и Жута патка као потписује Споразум са народом, јер је више пута претходно речено да политичке партије то потписују, а Жута патка је представник тог народа са којим партијаши из СзС потписују споразум јбга.

Значи сви су сендвичари који неће да стану на протесту иза Јелене Анасоновић и СзС.

Хахахаха
Наравно.

- - - - - - - - - -

Сендвичари су сви који не подржавају протесте.

- - - - - - - - - -

А има и турбо-сендвичара као што си ти.

Наравно.

- - - - - - - - - -

Сендвичари су сви који не подржавају протесте.

- - - - - - - - - -

А има и турбо-сендвичара као што си ти.

Ако у 50 градова шета 50-70 хиљада људи укупно, како кажу, то значи да је сендвичара 6,5 милиона пунолетних грађана.

:lol:

Значи сви су сендвичари који неће да стану на протесту иза Јелене Анасоновић и СзС.

Хахахаха
Признај да си отворио сендвичару, и да си се развалио од лове!
Комша има да свисне к'о пиле...:lol:

pod 1 zutu kucu i bici stazu

Tebreks, moj dobar komsija je imao tu neku udzericu koja je isto srusena. Njemu je u interesu da se to ponovo izgradi, bez obzira sto je nelegalno. :lol:

- - - - - - - - - -

Ja kao dobar komsa nemam nista protiv.

- - - - - - - - - -

Признај да си отворио сендвичару, и да си се развалио од лове!
Комша има да свисне к'о пиле...:lol:

Drzao sam kokice na Terazijama, razvalio sam se od love jer sam krisom prodavao i sendvice.

Demokratama ispred nosa. :lol:

Back