"Ne dam ti Beograd!"

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jes slično kao onomad 2008. kad je bilo NE DAMO VAM KOSOVO. Narod voli performanse i besplatnu garderobu.

Izuzetan predlog, šaljem mail u Krunsku.

A jes, baš će sada svi da se ujedine oko DS-a. pre će biti da ih čeka vreme ćorke, što reče neko... Priznajem, mislio sam sve do prekjuče da će DS formirati vladu, ali onog trenutka kada je Toma pobedio, sve se izvrnulo...

Ma jok, voli narod DS, malo da se pročisti, LDP ima malo ekstremne stavove po nekim pitanjima.
Sve si sam rekao. Ovaj narod voli ekstreme. Mislim, svaki narod voli ekstreme kada teško živi. Glasali su masovno za Radikale dok su oni bili glavna alternativa ovima, a Radikali su tada bili najdesničarskija stranka. Toma je sada uspeo samo zato što je pokupio glasove Radikala.
DS odavno nije ona partija iz 1990ih. Moraju veoma da se pročiste (Đilas i Pajtić su verovatno jedini koji bi to mogli da urade) i "vrate korenima"...

Poslednja izmena:
Sve si sam rekao. Ovaj narod voli ekstreme. Mislim, svaki narod voli ekstreme kada teško živi.
DS odavno nije ona partija iz 1990ih. Moraju veoma da se pročiste (Đilas i Pajtić su verovatno jedini koji bi to mogli da urade) i "vrate korenima"...

Ali voli ekstreme na drugu nacionalističku opciju, ne na građansku i autošovinističku :D

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=650615
Posle lokalnih izbora 2008. i neostvarene koalicije SRS-DSS-SPS, formirana je prethodna gradska vlast. Ali, pre nego što se to znalo, mladi DS-ovci su izveli performans "Ne dam ti Beograd!".
Da li nešto slično može da bude i sada, ako, npr. SNS bude tražio da uđe sa SPS-om i u gradsku vlast?
mogu oni da ne daju šta god hoće ali ako SPS napravi koaliciju sa SNS na republičkom nivou, Đilas će da ustupi svoju fotelju Vučiću.

Ne verujem da će nova vlada biti bolja, ali je interesantno da će Dačićev kabinet imati samo 12 ministarstava i 13 članova. Prva Cvetkovićeva vlada je imala više nego duplo više... Ono što ne valja je da će Pelević biti ministar odbrane. Time je ona lopuža sa Kosova, Veselinović, zaštićen...

Poslednja izmena:
Ma jedino sto su odvojili cak 100 milona evra za to nepotrebno i beperspektivno ministarstvo .... idealno za brckanje u parama ...

Videćemo, ako je EU stvarno rešila da se reformiše i postane suverena superdržava, to baca novo svetlo na celu priču. Prvi problem je što će to verovatno biti klub jakih, gde ni mnoge sadašnje članice neće imati mesto (Grčka, Kipar, Rumunija, Bugarska,... čak ni Britanija, kojoj u EU nikada ni nije bilo mesto iz političkih razloga). A čak i da ne bude, našim vlastima ne bi odgovaralo da se odreknu mnogo moći zarad ulaska u okvir nove države...

Poslednja izmena:
]Videćemo, ako je EU stvarno rešila da se reformiše i postane suverena superdržava, to baca novo svetlo na celu priču. Prvi problem je što će to verovatno biti klub jakih, gde ni mnoge sadašnje članice neće imati mesto[/B] (Grčka, Kipar, Rumunija, Bugarska,... čak i Britanija, kojoj u EU nikada ni nije bilo mesto iz političkih razloga). A čak i da ne bude, našim vlastima ne bi odgovaralo da se odreknu mnogo moći zarad ulaska u okvir nove države...

Ma jasno - na to sam i mislio ...

Ne verujem da će nova vlada biti bolja, ali je interesantno da će Dačićev kabinet imati samo 12 ministarstava i 13 članova. Prva Cvetkovićeva vlada je imala više nego duplo više... Ono što ne valja je da će Pelević biti ministar odbrane. Time je ona lopuža sa Kosova, Veselinović, zaštićen...

malo sutra ce biti tako,pa sps iu prosloj vladi nije hrteo manji broj ministarstava,a i sad ne prihvata,treba sve prvoborce uvaliti u fotelju

index_01.jpg

Ne damo Krstaricu!

dogodine na slobodnom LJiS-u!

Back