J
jaa
Gost
U tom slucaju bi ostali zaglavljeni sa Vujosevicem, Avdalovicem, Ostojicem i slicnima. Ako mi sa ovakvim "timom" i "selektorom" osvojimo prvenstvo, ostali treba da se ubiju (Spanci, Grci, Rusi, Litvanci)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa šta ti misliš!!!??? Zar gospoda kao :Tomašević,Đorđević,Radmanović,Čabarkapa, i onaj mali iy Hemofarma Miličić, da prođu nekažnjeno? Nikad mlađa reprezentacija i nikad veći uspeh! Oni se gospoda čuvaju za Olimpijadu i evropsko u Beogradu!!!??? EPA MALO SUTRA!!! IŠ IŠ SVIMA TAKVIM. A ovi momci kolko mogu, a za sledeća prvenstva neka se čuvaju ostali!!!!!!!!!!!!jaa:U tom slucaju bi ostali zaglavljeni sa Vujosevicem, Avdalovicem, Ostojicem i slicnima. Ako mi sa ovakvim "timom" i "selektorom" osvojimo prvenstvo, ostali treba da se ubiju (Spanci, Grci, Rusi, Litvanci)
Bilo bi super!!V4SCG:Jaoooooooo,sto me ovaj jaa nervira, pojma nemate...Kako bi bilo dobro da uzmu medalju i zacepe usta ZLOBNICIMA.Uf![]()
JasamJa:Pa šta ti misliš!!!??? Zar gospoda kao :Tomašević,Đorđević,Radmanović,Čabarkapa, i onaj mali iy Hemofarma Miličić, da prođu nekažnjeno? Nikad mlađa reprezentacija i nikad veći uspeh! Oni se gospoda čuvaju za Olimpijadu i evropsko u Beogradu!!!??? EPA MALO SUTRA!!! IŠ IŠ SVIMA TAKVIM. A ovi momci kolko mogu, a za sledeća prvenstva neka se čuvaju ostali!!!!!!!!!!!!jaa:U tom slucaju bi ostali zaglavljeni sa Vujosevicem, Avdalovicem, Ostojicem i slicnima. Ako mi sa ovakvim "timom" i "selektorom" osvojimo prvenstvo, ostali treba da se ubiju (Spanci, Grci, Rusi, Litvanci)![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()