Ne da majka da se oženi za nju pa to ti je

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.634
Meksikanka je optužena da je platila trojici nasilnika da bace crvenu farbu na venčanicu njene buduće snaje kako bi je sprečili da se uda za njenog sina.

17. februara, par je uspeo da se venča u gradu Siudad Obregon, meksička provincija Sonora, uprkos stalnom uznemiravanju mladoženjine porodice. Vest o nevolji para postala je viralna u Meksiku nakon što su fotografije mlade u beloj venčanici poprskanoj crvenom bojom na njen veliki dan počele da obilaze društvene mreže.

Prema brojnim izveštajima izvora bliskih paru, dok je mlada stajala ispred crkve u kojoj je trebalo da bude venčanje, pojavila su se trojica nasilnika koji su je poprskali crvenom bojom dok su sve snimali, najverovatnije kao dokaz za osobu koja ih je angažovala. Ovo je navodno bio samo najnoviji incident koji je organizovala mladoženjina porodica kako bi sprečila par da se venča.

1709581095529.png

Eto, svetski fenomen svekrve i snaje.

Poslednja izmena:
Mladoženjina porodica poseduje profitabilni posao pogrebnog preduzeća i bila je protiv veze sa ženom koju su smatrali inferiornom od samog početka.

Mladoženjina braća i sestre počeli su da prete svojoj budućoj snaji Aleksandri preko društvenih mreža, koristeći lažne naloge nakon što je ona blokirala njihove glavne. Kad god bi se mladoženja suočio sa njima, oni su poricali

Pošto Aleksandra sama nije dolazila iz bogate porodice, mladoženjina porodica je bila uverena da se ona udaje za njega samo zbog finansijske koristi i bila je rešena da po svaku cenu prekine njihovu zajednicu.

Nakon što pretnje nisu uspele, navodno su joj ponudili blanko ček da prekine vezu, ali ni to nije uspelo. Tako su nastavili sa uznemiravanjem, širenjem glasina o Aleksandri na internetu i otpuštanjem mladoženja iz porodičnog posla jer nije video razlog.

U jednom trenutku, mladoženjina majka je lažirala srčani udar i otišla u bolnicu, okrivljujući sina što ju je tamo stavio.

Ali „šlag na tortu“ došao je na dan venčanja para. Tokom predsvadbenog fotografisanja ispred crkve, policija je primila anonimni telefonski poziv o trgovini drogom na događaju, pa je upućena specijalna jedinica da izvrši uviđaj i pretres svih gostiju. Ništa nije pronađeno.

Zatim, dok se mlada spremala da prošeta niz špalir, grupa nasilnika se zaustavila u kolima ispred crkve. Dvojica od njih su poprskale crvenu farbu na njenu belu venčanicu, dok je treći sve to snimao telefonom. Fotografije incidenta postale su viralne na društvenim mrežama.

Ali, pošto je već prošao kroz toliko toga, par je samo nastavio sa svojim planovima. Mlada se presvukla u zlatnu haljinu i vratila se da proslavi sa gostima.

1709581784356.png

Dok se sve ovo dešavalo, mladoženjina majka, za koju mnogi tvrde da je rukovodila uznemiravanjem, bila je na odmoru u Parizu u Francuskoj. Niko iz njegove porodice nije prisustvovao venčanju.

Iako je ljubav na kraju trijumfovala, mnogi od onih koji su komentarisali muke para izrazili su zabrinutost za nastavak njihovog života. Ako Aleksandrini svekrvi ulože toliko truda da zaustave venčanje, verovatno će pokušati da ih maltretiraju. Neki su im preporučili da pobegnu kako bi bili daleko od onih koji bi ih razbili.

1709581672262.png

...rditelj osjeti jer je i sam platio roditeljsku neposlusnost,
plus ako je zensko dijete u pitanju
posebno se probudi nekakav djecji otpor
ako mu savjete dajes onda si
totalno u kontra smjernu jer dijete ce
i komsiju prije poslusati nego roditelja
posebno ako mu je komsija plus i roditelj...:hahaha:
P.S.
...moram da se nasalim jer s tobom Sensej necu da imam grke Rijeci...

P.S.
A ne, ja volim da razmenjujem mišljenja, pa neka su i malo žešća nekada.

P.S.
Niti deca slušaju pametne savete roditelja, niti se roditelji lako mire sa izborom svoje dece...
To još uvek vlada kod nas, ali se roditelji na kraju isfoliraju u tom svadbenom cirkusu i
šta će nego da pristanu na to što im se servira

Back