Ne da da njen bivši uzima i njegovo dete zajedno sa svojim

Oženio ženu koja ima dvoje dece iz prethodnog braka a oni dobili još jedno zajedničko. Bivši je uzimao svoju decu svake druge nedelje a sad traži da povede i njegovo dete da ne bi razdvajao decu. Ovaj, naravno :) ne da.

Pogledajte prilog 1525195

Da li je sebičan ili normalan?
humano i ispravno od ovog sto oce da vodi i trece dete dok je ovaj sto ne da, dzukela.
Zajednicka deca trebalo bi bar tehnicki, civilizacijski da spajaju dve razdvojene porodice.
Cemu ta nepodnosljivost izmedju novih i prethodnih partnera...........zar nije lepse biti u dobrim, prijateljskim odonosima sa bivsima i sa njihovim novim partnerima ? Ne samo radi dece vec i radi roditelja.
 
Ne znam sto ne da. Sve zavisi koliko je dete, ako ono zeli sto da ne ide sa njima. To samo znaci da deca vole da budu zajedno iako imaju razlicite oceve, sto je zaista lepo. To je jednom u dve nedelje ionako su stalno sa ovim ocem i majkom. Dodje im kao neki izlet.
Tip ne želi da se njegovo dete uopšte približava bivšem. Ne želi bilo kakvu intimnost.
 
Њега као оца свог детета нико не може да замени, глупост је размишљати на другачији начин. И његово дете жели да иде са другом децом управо због те деце, а не због бившег мужа.
Postavka nije da njegovo dete želi da ide već da bivši hoće da ga vodi.
 
kažem, jedini problem može biti ako im se ne sviđa njegov karakter i može loše uticati na dete. A ovo dvoje ne mogu mu yabraniti, jer je dobio na Sudu kad je vidjanje. U svakom drugom slučaju ako je čovek na mestu, i još ih vodi negde, to je samo plus.
To ovaj otac ne zna i ne želi da zna. Savršeno ga boli patka za tog tipa. I ne želi da njegovo dete bude prisno sa njim. Kao otac, ima pravo na to.
 
Malo je licemeran jer je ženeći se ženom koja ima decu i sam pristao da im bude na neki način staratelj.
Ali možda ima razlog, ne znaju se detalji priče.
On jeste usvojio decu iz njene prethodne veze i nema problem sa time što ih otac povremeno viđa i vodi sa sobom. Ima problem da voidi njegovo dete sa tom ženom koje sa tim bivšim nema nikakve veze
 

Back
Top