Quantcast

Не будите АВ, не будите Мило, од зла добро испасти неће! Ауторска тема.

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
5.672
Неко од вас је поштено и по прописима завршио школе, неко се провукао. Чинило му се да је тако лакше. Када стварно кренешеш да радиш, видећеш да није лако ни једнима ни другима. На крају опет мораш да знаш, али Гугл је широк, али плитак. Знање се учи из књига, допуњава из Гугла. Дупелисци супер напредују, све док не дође нова руководећа екипа, која због себе, не због њега, захтева неког сарадника који зна. Учите и учитите ратовање. Вековима смо на таквом простору и то се никада неће променити. Могли смо да будемо Исланд, али ето нисмо. Побегнимо или се помирмо са тим.
 

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
5.672
А да, није свако за ратника. Неко добије трауму од прве детонацие, и од њега ратника никада неће бити. Џаба приче о приговору савести. Већина прегрми "ватрено крштење" и после хрче док топови и минобацачи тутњају. Тако нас је Бог створио. Немојте пре свега себе да лажете. Или јеси или ниси ...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.