Ne budi seljanka u helankama

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.837
Da li se i ti ovako oblačiš?

Helanke su udobne, praktične, mogu biti veoma tople, ali pre nego što​

odlučiš da ih obučeš umesto pantalona, na ove stvari treba da obratiš pažnju:​

1. Uveri se da nisu providne​

Ukoliko je odgovor na ovo pitanje bilo šta drugo osim “Ne”, nazad u ormar.
"Malo se provide, nekako su providnjikave, možda malo sevaju iz ovog ugla" - su sve neprihvatljivi odgovori.

Screenshot_89.png

2. Da li kipi?​

Nismo sve građene poput Džesike Rebit i ne stoji svima sve lepo.
Ukoliko ti se salce preliva preko helanki, ili se krofnice previše naziru, bolje obuci nešto komotnije.

Screenshot_101.png

Screenshot_110.png

3. Obrati pažnju na boju​

Screenshot_105.png

Screenshot_88.png

Možda su tvoje helančice izgledale zanimljivo u katalogu, ali da li zaista tako nešto možeš da prošetaš ulicom?
Naročito obrati pažnju na to da slučajno sa udaljenosti od par metara u njima ne izgledaš ko od majke rođena.
"Nude" boja jeste lepa i otmena, ali samo kada je u pitanju šminka, ne kada se radi o helankama.

4. Kakve cipele ćeš obući​

Jedina prihvatljiva obuća uz helanke su ravne čizme i ravne cipele.

Screenshot_65.png

5. Da li ti se helanke urezuju u cicu i gicu?​

U svakom slučaju savet je da uz helanke nosimo tuniku – nikako kratke duksiće, džemperiće i topiće, ali ako baš
gornji deo mora da bude kraći, postaraj se da ti tamo dole helanke ne usecaju kanjon Tare.
I svakako ne treba da imitiramo Ledi Gagu u kratkom topiću...

Screenshot_98.png

E, da...
Tanka je linija između helanki i čarapa...

Screenshot_7.png

Screenshot_97.png

E, da... znam da na Krsti nema seljanki u helankama...
Ovo je samo jedna tema od mnogih...
:heart2:

Da li se i ti ovako oblačiš?

Helanke su udobne, praktične, mogu biti veoma tople, ali pre nego što​

odlučiš da ih obučeš umesto pantalona, na ove stvari treba da obratiš pažnju:​

1. Uveri se da nisu providne​

Ukoliko je odgovor na ovo pitanje bilo šta drugo osim “Ne”, nazad u ormar.
"Malo se provide, nekako su providnjikave, možda malo sevaju iz ovog ugla" - su sve neprihvatljivi odgovori.

Pogledajte prilog 1611170

2. Da li kipi?​

Nismo sve građene poput Džesike Rebit i ne stoji svima sve lepo.
Ukoliko ti se salce preliva preko helanki, ili se krofnice previše naziru, bolje obuci nešto komotnije.

Pogledajte prilog 1611161

Pogledajte prilog 1611164

3. Obrati pažnju na boju​

Pogledajte prilog 1611153

Pogledajte prilog 1611159

Možda su tvoje helančice izgledale zanimljivo u katalogu, ali da li zaista tako nešto možeš da prošetaš ulicom?
Naročito obrati pažnju na to da slučajno sa udaljenosti od par metara u njima ne izgledaš ko od majke rođena.
"Nude" boja jeste lepa i otmena, ali samo kada je u pitanju šminka, ne kada se radi o helankama.

4. Kakve cipele ćeš obući​

Jedina prihvatljiva obuća uz helanke su ravne čizme i ravne cipele.

Pogledajte prilog 1611189

5. Da li ti se helanke urezuju u cicu i gicu?​

U svakom slučaju savet je da uz helanke nosimo tuniku – nikako kratke duksiće, džemperiće i topiće, ali ako baš
gornji deo mora da bude kraći, postaraj se da ti tamo dole helanke ne usecaju kanjon Tare.
I svakako ne treba da imitiramo Ledi Gagu u kratkom topiću...

Pogledajte prilog 1611191

E, da...
Tanka je linija između helanki i čarapa...

Pogledajte prilog 1611183

Pogledajte prilog 1611192

E, da... znam da na Krsti nema seljanki u helankama...
Ovo je samo jedna tema od mnogih...
:heart2:
obozavam helanke ali samo crne dolaze u obzir :rumenko:

Kupila sam bele, nekoliko pari, verovali ili ne, za smešne pare, nove-pamučne sa elastinom, brendirane, neprovidne, ali ću ih najverovatnije nositi kao pidžamu ove zime, ili kao čarape za u čizme preko kolena i haljine svetlih boja koje dosežu ta kolena. Osećaću se kao muškarci u dugim gaćama! :zcepanje:
Udobne jesu, mora se priznati, a hulahopke nikad nisam trpela dobro. Hulahop mi izazivaju neki dosadan svrab. Ma, i na sam pomen "sintetika", počinjem da se češem...
Nemam ništa protiv helanki, ali mi spadaju ili za one ekstra Slim&Fit, sportske žene za čijim telom bi i hetero žena uzdahnula, što iz ljubomore, što iz čistog divljenja, ili su prosto zamena za hulahopke.
Pa, čak i velikim trudom i radom savršenstvu blisko izvajane žene gledaju da na trening idu makar u neprovidnoj sportskoj odeći, a u sportsku odeću ubrajam i helanke. Nije to ni po čemu sofisticiran komad garderobe, a ne bi trebalo da bude ni toliko svakodnevan.
Neću živeti dovoljno dugo da bi ljudi zaboravili da sam se radi svog komfora po ulici šetala u helankama bez grama srama.

Nosiš čizme preko kolena?
Daj fotku, hahahah da vidimo kakve su...

I ja sam shvatila da su super udobne kao pidžama...
Tako da u njima idem na spavanjac...
:vzagrljaj:
Pa, ne mora sve da se dokumentuje fotografijom. Veruj mi na reč, lepe su mi. Jedne braon, kožne, ravne, a jedne , prevrnuta koža, teget, "noćne" tj. na štiklu, pa ih čuvam za ukras pošto nemam noćni život. :zcepanje:Volim takve čizmetine oduvek.

sada se u noćni život ide u "pantoflama"

Pogledaj kako dame izlaze u najluđe pozorište na Balkanu - Žeksov "Odeon"

Pogledajte prilog 1611665
To ne bih komentarisala...
Pozorište sam uvek doživljavala kao mesto na koje mogu odenuti svoje najlepše krpice i "provozati" najbolju obuću. Jeste da me u mraku niko neće videti, ali sam odlaske tamo doživljavala uvek kao direktni susret, pre svega sa piscem komada koji želim da pogledam... i koji odavno nije među živima, po pravilu. Više sam brinula u kakvom izdanju da "sretnem" jednog Beketa nego momka u kog sam skoro smrtno bila zaljubljena.
Oh, hvalite me, prsti moji, kako niko drugi ne ume!!! :zcepanje:

Back