,,Не бих те такнуо ни штапом...''

Момци, да ли сте ово икада упутили иједној девојци?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Малопре је на једној теми пред свима ову одвратну реченицу један форумаш упутио једној форумашици... :neutral:
И то наравно није први пут да чујем ово (и мени је исто једном било упућено :roll:), па одлучих да отворим тему и да о овоме мало продискутујем са вама...

Шта је то што једнога мушкарца ,,тера'' да овакво нешто упути једној девојци каква год она била? (без обзира да ли је ружна, антипатична, досадна, ,,лака'' и сл)
Због чега свесно жели да је повреди / увреди?
Јесу ли у питању комплекси и исфрустрираност?

У случају који сам споменула, форумашица дотичног уопште није провоцирала, а он јој је то рекао ,,с неба па у ребра''... :neutral:
Исто тако, и мени је исту реченицу упутио један од форумских луда без икаквог повода... :neutral:

Оно што мени у целој причи није јасно зашто ти типови мисле да би девојкама којима ово кажу било драго да неко жели да их пипа штапом, рукама, ****** (:rumenka:) - чиме год, па су им они као сада напакостили и жестоко им ударили на его јер су, забога, они за*ебане дасе који те ,,несрећнице'' не желе... :roll:
Конкретно, ја за свој случај могу да кажем да ме нимало није занимало да ли би та будала хтела да буде са мном, а он ми је из чиста мира треснуо у лице шта мисли о томе... :neutral:
За колегиницу форумашицу знам да има поприлично форумских обожаватеља (јер је стављала обнажене слике ;) ) и сада ваљда овај мисли да је испао мачо-мен јер је он не би ни штапом... :roll: ... а кладим се да је пре тога смарао на ПП... :roll:

Шта бисте ви рекли на ову тему? :think:

Poslednja izmena:
ma to je recenica primerena klosarima... al' sam se prvi put otkinuo kad sam na netu procitao tu foru, j.bg... :) msm, koliko god neka riba nekog muskarca ''uvredila'' odbijanjem, ne treba da i on reaguje kao klosar, ako je to ona vec klosarski uradila... ako ga je kulturno odbila, onda je on nevidjen debil... ako je to prosuo onako bzv kako pise, onda je bolestan... :D

Малопре је на једној теми пред свима ову одвратну реченицу један форумаш упутио једној форумашици... :neutral:
И то наравно није први пут да чујем ово (и мени је исто једном било упућено :roll:), па одлучих да отворим тему и да о овоме мало продискутујем са вама...

Шта је то што једнога мушкарца ,,тера'' да овакво нешто упути једној девојци каква год она била? (без обзира да ли је ружна, антипатична, досадна, ,,лака'' и сл)
Због чега свесно жели да је повреди / увреди?
Јесу ли у питању комплекси и исфрустрираност?

У случају који сам споменула, форумашица дотичног уопште није провоцирала, а он јој је то рекао ,,с неба па у ребра''... :neutral:
Исто тако, и мени је исту реченицу упутио један од форумских луда без икаквог повода... :neutral:

Оно што мени у целој причи није јасно зашто ти типови мисле да би девојкама којима ово кажу било драго да неко жели да их пипа штапом, рукама, ****** (:rumenka:) - чиме год, па су им они као сада напакостили и жестоко им ударили на его јер су, забога, они за*ебане дасе који те ,,несрећнице'' не желе... :roll:
Конкретно, ја за свој случај могу да кажем да ме нимало није занимало да ли би та будала хтела да буде са мном, а он ми је из чиста мира треснуо у лице шта мисли о томе... :neutral:
За колегиницу форумашицу знам да има поприлично форумских обожаватеља (јер је стављала обнажене слике ;) ) и сада ваљда овај мисли да је испао мачо-мен јер је он не би ни штапом... :roll: ... а кладим се да је пре тога смарао на ПП... :roll:

Шта бисте ви рекли на ову тему? :think:

pa shta, i ja sam to rekao nekolicini urmashica chiji mi je verbalni proliv ishao na zivce...dobra stara vremena :aha:

I u mom, i u koleginicinom slučaju je bilo ,,s neba pa u rebra''... :neutral:

mada mi nije jasno sto se toliko uzrujavas, ionako je ovo samo internet... bitno je sta misle ljudi iz mog okruzenja o meni, koji me poznaju, koji me vide, pa imaju sud o meni, ne samo o mom izgledu, vec i o mojoj psihi... a to sta ce neko ovde da mi kaze me ne dotice ni 2%... ;)

Daj Fimma majke ti,ne lozi se toliko,........ne shvataj sve reci doslovno,i licno......vidi se da te je pogodilo,iako tvrdis suprotno......ko da je bitno sta je tamo neki hteo da kaze,i zbog cega,i da li ima skriveni smisao.......koje smaranje......:telefon:

Pa, ako ti je tema dosadna, ti je preskoči... ;) Nisam te zvala...
Zanima me psihologija ovih ljudi pa sam postavila temu... Ko ima da kaže nešto, neka kaže, ko nema, neka zaobiđe :P

pa to je zato što muškarci smatraju za sebe da su sišli sa Olimpa, ili malo modernije - da su sveci
a štap = tropar
pa kao.. ne bih te pipnuo ni štapom
seljačine sa sve načine

nisam nikada rekao to...ali je bilo devojaka koje su zasluzile da im kazem nesto slicno...

Evo vidis, ova koleginica forumasica izjednacava sve muskarce...i oni koji su rekli to i koji nisu...
Sta li ona zasluzuje da joj se kaze?

Back