Ne bih mu oprostila...

Ko je muskarac iz vasih snova kojem "ne biste oprostile" i kojem biste otpevale pesmu "Sta god me pita kazem DA"...
Po mogucnosti odgovore ilustrujte fotografijama - narocito ako je to neka (ili su to neke - sto da ne) javna licnost (javne licnosti)...Ako je to vas momak, muz, komsija i slicno onda ga do detalja opishite...
Evo ja prva kazem za mene je to: Denzel Vosington...A sliku cu naknadno ubaciti...

da nisi malo pretjerala? :lol:

btw paaaa...nema, jbte. ne postoji takav. e, sad sam zabirinuta...8)
mada kad razmislim...aj nek bude 3 od 5 sto se tice tog "da"...jel moze tako?
e onda postoji, al nema samse da ga ovdje opisujem... ;)

Poslednja izmena:
Tako je Helen...To je kad volish nekog za kojeg bi sve uradila...Kojem bi dala sve, a da ne trazim nishta zauzvrat...Pa nek propadne svet...A i ja sa njim...
Znam da ce sad 90 posto forumasha reci da smo glupache, ali.....

Poslednja izmena:
Ko je muskarac iz vasih snova kojem "ne biste oprostile" i kojem biste otpevale pesmu "Sta god me pita kazem DA"...
Po mogucnosti odgovore ilustrujte fotografijama - narocito ako je to neka (ili su to neke - sto da ne) javna licnost (javne licnosti)...Ako je to vas momak, muz, komsija i slicno onda ga do detalja opishite...
Evo ja prva kazem za mene je to: Denzel Vosington...A sliku cu naknadno ubaciti...

Ne smem di Ti kažem da mi ga ne preotmeš ! T si vrlo opasna, ne pitaš Ti to dzabe.
Svako pokaže svoga, pa Ti odabereš ?
ccccccc..........:think:

Tako je Helen...To je kad volish nekog za kojeg bi sve uradila...Kojem bi dala sve, a da ne trazim nishta zauzvrat...Pa nek propadne svet...A i ja sa njim...
Znam da ce sad 90 posto forumasha reci da smo glupache, ali.....
Što glupače? Niste normalne. (Šala.)

Kako ne tražiš ništa zauzvrat? Dobro, hajde, ne tražiš, ali mora da ipak nešto očekuješ. Bar pozitivnu reakciju na to sve što bi mu dala. Svaki odnos je uzimanje i davanje, a kad neko samo daje i daje (a ne dobija ništa od toga kome daje), mora da propadne. Osim, naravo, ako nije mazohista. Ili ako nije čovek.

Back