Не би то она, закопчана је до грла

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.532
За мушкарце важи опште правило да сви до једног варају ако имају прилике али зашто су људи убеђени да жене које су "закопчане до грла" не варају своје мужеве ?
На ово питање ме је навео један скорашњи случај кад се сазнало да једна госпођа има дугогодишњу аферу са једним 12 год млађим дечком, при том се баш ради о жени која ни мало не одаје утисак да је склона томе. Сигурно да има своје разлоге али ме занима зашто је друштво тако искључиво

За мушкарце важи опште правило да сви до једног варају ако имају прилике али зашто су људи убеђени да жене које су "закопчане до грла" не варају своје мужеве ?
На ово питање ме је навео један скорашњи случај кад се сазнало да једна госпођа има дугогодишњу аферу са једним 12 год млађим дечком, при том се баш ради о жени која ни мало не одаје утисак да је склона томе. Сигурно да има своје разлоге али ме занима зашто је друштво тако искључиво
Varaju i jedni i drugi, i nije tacno da svi muškarci varaju. U proseku zene varaju manje, to je cinjenica, ako pričamo o proseku. Al varaju i jedni i drugi, samo se motivi razlikuju, zene obicno ne varaju ako su srecne, zena kad vara ili je vec gotovo, ili je nesrecna, zapostavljena itd Muskarci varaju iz isti razloga, ali i iz pobude, zanosa, sprednje, zezanja... naravno generalizacija.
Al to sto je zakopcana do grla ne znaci nista, svi mi smo dupla licnost kad je seksualni i privatni zivot u pitanju, a i znas onu na ulici dama, u kuci domacica u krevetu kur*a.

при том се баш ради о жени која ни мало не одаје утисак да је склона томе

A kako izgledaju žene koje odaju utisak da jesu sklone tome?

Zar ljudi zaista i dalje misle da je garancija morala ili nemorala - "zakopčanost do grla" ili nezakopčanost. Lol.

Sex i afere vole isto muškarci i žene,raskopčani i zakopčani,razlika je samo što mi muškarci više i slobodnije pričamo o tome i ne krijemo za razliku od žena,one su po tom pitanju ćutljivije,mudrije.
Garderoba je stvar stila oblačenja i ne odaje karakter i sexualne prohteve ni muškarca ni žene.
dobar post

te što glume velike smerne ženice, dame i sl, te su najgore

Back