Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.881
I tebi pise da si miran u nicku pa zavrsis lako u banoviniti si komunista, probuseni dolar, nemas ti veze sa crkvom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebi pise da si miran u nicku pa zavrsis lako u banoviniti si komunista, probuseni dolar, nemas ti veze sa crkvom
Ti urlas nesto o Titi a vidi tvog Vucici ... ima komplex hoce i on tako hahaha.
Ima da ljuljne kao i Milo ... auuu ala ce biti botovskih suza.
NE znam možeš li da nanjušiš ovako nešto, rade popovi tj njihove sluge odlične premium rakijegresis ako mislis da vernici ne mogu da nanjuse komuniste, kao jevreji nemce ili srbi hrvate
To tvoj unakaženi mozak vidi, naime vi ste operisani od debate.A ti bi malo hteo na njihovo mesto?
To tvoj unakaženi mozak vidi, naime vi ste operisani od debate.
Zato vam jednoumlje cool.
To si nešto poput Sime Spasića..bolje se vrati svom kanalu i pričaj one bajke za decu ometenu u razvoju.Baš naprotiv volim debate zato sam ovde na forumu.
To si nešto poput Sime Spasića..bolje se vrati svom kanalu i pričaj one bajke za decu ometenu u razvoju.
Nije to ništa loše, mora neko i to...
Dobro ,nemoj da se ljutis.Dobro, a ti mi se onda više ne obraćaj!
Druže nema od toga ništa, medijski satanizivano u startu.Сад нешто размишљам можда су у Србији довољне две колоне...Ђилас, Јеремић, Радуле, Бошко и остале патриоте(Ковић Јовановић? можда Немања Шаровић итд) у једну колону остали левичари у другу...Сергеја и Шапића избацити из комбинације...требало би да се врати и Саша Јанковић да појача притисак...
Многи у опозицији подржавају неке ставове који су чисто проевропски, западни и слично, што није блиско црквеној филозофији.Слажем се за бојкот, али паралела са Црном Гором је глупа јер је тамо СПЦ де факто учествовала на изборима на страни опозиције док су исти ти попови овде чврсто на страни *******ог и његових криминалаца.
Pogledajte prilog 765044
pa naravno 2 kolone ....Jedan kandidat za predsednika države a dve kolone u opoziciji...uf to bi bilo idealno.
Ja bih voleo da vidim više profesora istorije ,filozofije, sociologije u politici.pa naravno 2 kolone ....
jer se sa eu integracijama totalno stalo poglavlja stoje ,vodi nas covek u siptarsku uniju, i to treba jedna opcija da napadne vucqa , a druga opcija za izdaju kosova imigrante iz afganistana i prodaju nacionalnih interesa.
Прву и главну колону да сачињавају оне партије и организације које су за народ - Демократска странка Бранислав Лечић , Иницијатива Не Да(ви)мо Београд , Радикална левица , #1od5miliona , Локални фронт , Здружена акција "Кров над главом" , Покрет "За све моје људе" , Одбранимо реке Старе планине
Са именованим господином са јутјуба немам ништа и он није мој гуру.Ти очигледно имаш неке размирице са њим, па решавај то са њим, мене те ваше лична препуцавања не занимају.Изнео сам своје аргументовано мишљење о његовој емисији на другој теми, које уопште није било афирмативно, али га нисам вређао, јер ме његова личност, националност и друге личне ствари не занимају.Досадан си више са просипањем шупљих фора са јутјуб-канала "Radio2m". Западне силе су право блаженство, божанско провиђење и "силе добра" у односу на никад црклу јуловску удбу којој припада твој гуру Милан Миленковић.
Da ali pre toga ste vi ispunili i predali Molbu da vas učlane u EU.Са именованим господином са јутјуба немам ништа и он није мој гуру.Ти очигледно имаш неке размирице са њим, па решавај то са њим, мене те ваше лична препуцавања не занимају.Изнео сам своје аргументовано мишљење о његовој емисији на другој теми, које уопште није било афирмативно, али га нисам вређао, јер ме његова личност, националност и друге личне ствари не занимају.
Теза да западне силе имају значајан утицај на политичка дешавања у Србији, постоји већ 30 година.Ту тезу није патентирао неки јутјуб канал 2020 године, о томе се аргументовано писало много раније.
Уосталом, сваком иоле интелигентном је јасно да западне силе значајно утичу на политику у Србији.На пример, ЕУ испостави одређене услове које Србија треба да испуни, и кроз испуњавање тих услова се утиче на политичка дешавања у Србији, усвајају се закони који се објављују у Сл.Гласнику и које свако може прочитати и уопште није тешко закључити ко ту коси а ко воду носи.