nikoj
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Da malo raspravimo i o ovome.Juce sam gledao Ohajo Stejt-Ilinois.Ohajo igra dobro,Zao mi je sto nisu osvojili prosle godine.Ko su vasi favoriti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ti u svakom sportu imas svoje favorite maraudere![]()
Ja mislim da sad u NBA mogu doci igraci sa 1 godinom koledza,a nemogu odma iz srednje skole.
Prije dok je bila ABA niko nije mogao uci u NBA dok ne zavrsi koledz,ali je ABA uzimala igrace iz srednje skole i sa prve godine koledza.
Evo,baš sada ima prenos Uconn - Notre Damme. Stvarno sam razočaran kvalitem ove lige,a pogotovo visokim igračima(skoro da ih i nema). Čini mi se da je nekad situacija bila znatno bolja,mada je to na onima koji imaju konstantan uvid da kažu. Verovatno je to zato što svi natprosečni srednjoškolci idu pravo u NBA,ili u najboljem slučaju provedu jednu godinu u NCAA. Eto,Durant je samo jednu godinu igrao NCAA. Ali, Mayo se ipak odlučio za USC. Kakav je on igrač? Nisam ga gledao