slobodanSR Zainteresovan član Poruka 291 26.05.2012. u 08:17 - NBS i prodaja deviza #1 O ekonomiji nemam pojma, pa me zanima sta se desava sa dinarima koje dobije NBS od prodaje deviza
skura58 Stara legenda Poruka 99.839 26.05.2012. u 08:24 - NBS i prodaja deviza #2 Što bi rek'o Bora Čorba: Dinar i dalje u lakom padu
Jary Elita Poruka 15.823 26.05.2012. u 08:54 - NBS i prodaja deviza #3 slobodanSR: O ekonomiji nemam pojma, pa me zanima sta se desava sa dinarima koje dobije NBS od prodaje deviza Kliknite za proširenje... NBS donar plasira na medjubankarskom trzistu pod svojim uslovima ili deponuje pa otkupljuje Evro kad pocne da pada.
slobodanSR: O ekonomiji nemam pojma, pa me zanima sta se desava sa dinarima koje dobije NBS od prodaje deviza Kliknite za proširenje... NBS donar plasira na medjubankarskom trzistu pod svojim uslovima ili deponuje pa otkupljuje Evro kad pocne da pada.
perafitilj Buduća legenda Poruka 32.131 26.05.2012. u 11:45 - NBS i prodaja deviza #4 Jary: NBS donar plasira na medjubankarskom trzistu pod svojim uslovima ili deponuje pa otkupljuje Evro kad pocne da pada. Kliknite za proširenje... Nas dinar nigde u svetu ne mozes da plasiras jer ta valuta za druge drzave ne postoji.
Jary: NBS donar plasira na medjubankarskom trzistu pod svojim uslovima ili deponuje pa otkupljuje Evro kad pocne da pada. Kliknite za proširenje... Nas dinar nigde u svetu ne mozes da plasiras jer ta valuta za druge drzave ne postoji.
Jary Elita Poruka 15.823 26.05.2012. u 20:53 - NBS i prodaja deviza #5 perafitilj: Nas dinar nigde u svetu ne mozes da plasiras jer ta valuta za druge drzave ne postoji. Kliknite za proširenje... Mislio sam na banke koje posluju kod nas
perafitilj: Nas dinar nigde u svetu ne mozes da plasiras jer ta valuta za druge drzave ne postoji. Kliknite za proširenje... Mislio sam na banke koje posluju kod nas
bjdarko Aktivan član Poruka 1.194 27.05.2012. u 23:09 - NBS i prodaja deviza #6 Nema šta tu da se shvata, sve je krenulo nizbrdo po pitanju dinara, a deviza je sve manje.
M mirjana21 Početnik Poruka 1 07.02.2013. u 17:33 - NBS i prodaja deviza #7 Pozdrav, Da li neko zna da li negde u Beogradu mogu da promenim novac Ujedinjenih arapskih emirata u dinare? Hvala
Pozdrav, Da li neko zna da li negde u Beogradu mogu da promenim novac Ujedinjenih arapskih emirata u dinare? Hvala