Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Ja sam 5 godina obozavao NBA i znao apsolutno sve, ali sam kasnije poceo razmisljati kako je to glupa kosarka i poceo sam vise ceniti evropsku.Sta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Grunt:Amerikanci su napravili kosarku zanimljivijom.
PRIMER:
Ko u Evropi zna atraktivno da zakuca?
Ja cu vam reci.
NIKO!!!
Enfroz2891.:NBA uopshte nije kosharka to je cirkus majmuna chamuga koji samo zakucavaju do besvesti.Taktichki se povladjuje nabedjenim "zvezdama",u Americi to vishe uopshte nije kolektivna igra nego prostor za napucavanje statistike raznih Ajversona i ostale bagre.Nekada je bilo drugachije..dok su grale prave zvezde kao Dzordan,Medzik,Bird...a ne nabedjeni krimosi.
Naravno Evropska.
Americhki primat je proshlost.Ne mogu vetj zadnja 3 velika internacionalna takmichenja da se sastave,a siguran sam da netje dugo protji a da ce Evropski prvak biti za klasu bolji od NBA shampiona.
U NBA vishe nema takmicharskog duha.Nema kolektivne igre.Najvaznije je koja ce "zvezda"da bude prvi strelac ili koju ribu koji sheta...nije ni chudo da smo mi propali kad su nam najbolji kosarkasi potpali pod takav uticaj.To nije sport.To je 2 chasovna predstava za publiqu dok se prezderavanja ko u Meku.
A i shto se tiche samog zakucavanja i tu se nazaduje....pogledajte svojevremeno zakucavanja npr.Dzulijusa Irvinga ili Dominika Vilkinsa i uporedite sa nabedjenim Vins Karterom....negada je kod zakucavanja bilo mashtovitosti.....i radili su stvari koje ovi sadashnji ne mogu ni da iskopiraju.
Slazem se.Rudjer:Dobar je Karter,nemojte da serete!
Mozda zbog All Star vikenda.Grunt:NBA je zanimljiviji ! ! !
Isto kao i cirkus! :-DGrunt:NBA je zanimljiviji ! ! !
XXAleksaXX:zanimljiviija je evropska kosarka, NBA je losa, jednostavno ne znam kako ali je bas dosadna!!!!
Da,bolje malo da mi bude zanimljivo nego samo neke napade da gledam,akcije i tako dalje,i tako dalje... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:FLUID:Isto kao i cirkus! :-D