NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste da se gleda marketing, ali timovi ne mogu da zamene igraca ili igrace ako se plata ne uklapa. Ja se secam da su Kingsi nudili Divca i Webbera za O'Neala, a Lakersi su trazili jos i Bibbya. Da se to desilo (Divac, Webbera i Bibby za O'Neal), Lakersi bi morali dati jos jednog igraca da bi se plate poklopile. Jer to je pravilo u NBA. Ako je igrac pod ugovorom ne mozes ga prodati vec samo menjas igrace za njega i plata se mora poklopiti.

Bryant je dao 45 poena u zadnjoj utakmici.

Danas su na programu Orlando - Detroit (trenutno u toku, Orlando vodi 81:80, 4:24 do kraja, upravo je gledam), a kasnije igraju Cleveland - Washington, Denver - San Antonio i Utah - Houston.

Bravo za Detroit, momci bas pokazuju kako su sigurni i stabilni i to iz godine u godinu.
Blago tebi Mustang kad mozes da gledas sve tekme, ja sam mogao prosle nedelje Phoenix - LA
a sutra cu moci da gledam Miami - Chigaco(zalosno).
Veceras me bas zanima utakmica Denver - SA, Mustang ajd plz zapamti kako su igrali Iverson i McGrady ako budes gledao.

Pobeda San Antonia u gostima protiv Denvera 96:91.

San Antonio vodi 2:1.

Nemam pojma ko je trebao da cuva Horrya (cini mi se da je Najera), ali ko god da je bio je uradio katastrofalan posao jer ih je Horry ubio (iako se to mozda i ne vidi po statistici).

A sad pocinje moja omiljena utakmica - Utah - Houston.

Jos jedan sweep.

Chicago je pobedio Miami 92:79.

4:0 u pobedama.

Pri kraju Miami je poceo faulirati Ben Wallace svaki put kad je ovaj dobio loptu u nadi da ce promasivati slobodna bacanja. A ovaj je danas bas pogadjao.

Inace, u 1. poluvremenu Chicago je igrao bas slabo, dok je Miami odigrao najbolju utakmicu u playoffu. I Miami je imao samo +4.

Sad sledi Detroit - Chicago.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back