NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crni lepotan:
ma ima da ih pocepaju ko nepismen citanku
ovo su se malo umorili od puta

E moj lepotan, Bryant bi mogao da drzi casove knjizevnosti ovim sunsima, trebao bi malo vise postovanja da imas prema njemu iako su sunsi realno bolji tim ne bi nikako trebao da podcenjujes ekipu u kojoj igra ovakav igrac. To vazi i za ostale!

Ako nesto cini NBA neverovatnim to su igraci poput Bryanta i ostalih,
A vi pricajte sta ocete.

Bryant je verovatno najbolji individualni igrac u ligi.

A takvi sami nikad ne osvajaju titule. Zbog njega, Lakersi se jedva plasiraju u playoff i ispadaju u 1. rundi playoffa umesto da igraju finale i osvajaju titule.

68Mustang428CJ:
Pobeda Chicaga u gostima protiv Miamia, 104:96

Chicago sada vodi 3:0.

U istoriji NBA playoffs nijedan tim nije uspeo da nadoknadi 0:3 i pobedi sa 4:3.
Mustang posto ti verovatno jedini imas priliku da gledas.Sta se desava sa Miami???Nikad nisam cenio Miami, ali jel moguce da Chicago tako dobro igra?

Portland! To su bila dobra vremena kada je B92 prenosio NBA!
Kada je Bryant imao O Neala osvojili su titulu 3 puta a sad bas i nema nekoga.
Da on u timu kao npr Nash:Mariona, Stoudemareja, Barbosu, Bella....
Onda ne mogu da zamislim poraz te ekipe.
Mustang koliko je Kobe ubacio u prosloj utakmici?

C-Dogg:
E moj lepotan, Bryant bi mogao da drzi casove knjizevnosti ovim sunsima, trebao bi malo vise postovanja da imas prema njemu iako su sunsi realno bolji tim ne bi nikako trebao da podcenjujes ekipu u kojoj igra ovakav igrac. To vazi i za ostale!

Ako nesto cini NBA neverovatnim to su igraci poput Bryanta i ostalih,
A vi pricajte sta ocete.

ja te silovanje tipove ne mogu da postujem
prosle godine se pokazalo ko je u LAL osvajao titule, ko je bio glavni igrac

napred Phonix, urnisi ove pacenike

crni lepotan:
ja te silovanje tipove ne mogu da postujem
prosle godine se pokazalo ko je u LAL osvajao titule, ko je bio glavni igrac

napred Phonix, urnisi ove pacenike

Da nije Bryant osvajao titule on bi otisao iz kluba!
Ti kazez da je on sebicnjak, silovatelj i tako dalje ali zapitaj se sta bi bilo da ne igra tako, ne bi play off dohvatili!
Covek preuzme celu odgovornost na sebe i normalno da i izgube, misljenja sam da bi lakersi mnogo losije prolazili kada bi se vise oslanjali na ostatak tima.
Fil Jackson ima 10 prstenova i valjda on zna kako njegov tim treba da igra!
Jos jednom zamisli Bryanta npr. u Nashovoj situaciji sa Marionon, Stoudemajerom, Barbosom, Belom....

C-Dogg:
Da nije Bryant osvajao titule on bi otisao iz kluba!
Ti kazez da je on sebicnjak, silovatelj i tako dalje ali zapitaj se sta bi bilo da ne igra tako, ne bi play off dohvatili!
Covek preuzme celu odgovornost na sebe i normalno da i izgube, misljenja sam da bi lakersi mnogo losije prolazili kada bi se vise oslanjali na ostatak tima.
Fil Jackson ima 10 prstenova i valjda on zna kako njegov tim treba da igra!
Jos jednom zamisli Bryanta npr. u Nashovoj situaciji sa Marionon, Stoudemajerom, Barbosom, Belom....

Opet da ponovim, Bryant je glavni krivac sto se tim jedva plasira u playoff i sto redovno ispada u 1. rundi umesto da osvaja titule.
Zbog Bryanta su otisli O'Neal, Fox, Horry, Fisher i mnogi drugi kao i trener Jackson. Pa se Bryant kasnije nesto izvinjavao (posle 'ebanja nema kajanja) i Jackson se vratio.

Na kraju se lepo videlo ko je glavni razlog uspeha - Shaquille O'Neal. Oko njega se gradi tim, a ne oko Bryanta.

By the way, Phil Jackson ima 9 prstenova, ne 10.

Leandro Barbosa dosanjao američki san

"Brazilski bombarder", kako ga zovu u NBA, eksplodirao je ove sezone u najjačoj ligi na svetu. Sa prosekom od 18 poena po meču, pokazao je ogroman napredak u odnosu na prethodne godine. On je inače izabran kao 28.pik na draftu 2003.godine, istoj onoj "lutriji" na kojoj je Darko Miličić bio drugi pik.

Neke od najbojih poteza brazilskog virtuoza pogledajte ovde :o :o :D ;)

Da O'Nil nije imao Brajanta ne bi osvojio titule sa LA.Mnogi kazu da je O'Nil razlog za proslogodisnju Majamijevu titulu.Ali on pored sebe ima Dwejna.LA Lakersi su verovatno jedina ekipa koja ima samo jednog superstara.

68Mustang428CJ:
Opet da ponovim, Bryant je glavni krivac sto se tim jedva plasira u playoff i sto redovno ispada u 1. rundi umesto da osvaja titule.
Zbog Bryanta su otisli O'Neal, Fox, Horry, Fisher i mnogi drugi kao i trener Jackson. Pa se Bryant kasnije nesto izvinjavao (posle 'ebanja nema kajanja) i Jackson se vratio.

Na kraju se lepo videlo ko je glavni razlog uspeha - Shaquille O'Neal. Oko njega se gradi tim, a ne oko Bryanta.

By the way, Phil Jackson ima 9 prstenova, ne 10.

Krivac vise je zasluzan, voleo bi da vidim LAL bez njega. O Neal je osvojio titulu sa Majamijem ali je za to Wade zasluzan a sudjenje je bilo veoma upitno, kakve i koliko je sve faulova sudjeno na Wadu.............(ne osporavam uspeh Majamija)
A sada vise sansi imaju Lejkersi da prodju 1. rundu nego Majami

Mustang koliko je puta Jackson bio sampion sa bulsima?

Sa Bullsima 6 i sa Lakersima 3. To je ukupno 9 ako je moja matematika tacna.

Da su Lakersi ostavili O'Neala, Horrya, Foxa, Fishera ..., a Bryanta trade za neku drugu superzvezdu (to sigurno ne bi bio problem), Lakersi bi garantivano bili sampioni i zadnje 2 godine. Oni su napravili veliku gresku sto su zrtvovali ostatak tima za jednog igraca pa makar se taj jedan igrac zvao Kobe Bryant.

Da li ako je O'Nil po vama toliki igrac a LA je za njega od igraca vrednih pomena dobio samo Odoma, onda za Brajanta tesko da bi dobili neku vecu zvezdu od Odoma.Brajant verovatno ne bi zavrsio u Majamiju tako da ne znam koja zvezda bi mogla doci.Doduse u to vreme Majami ju je to bilo najkvalitetnije.

Nisu dobili samo Odoma, vec su dosli i Grant i Butler (u to vreme oba su bila odlicna igraca).

Pored toga, u NBA kad se radi trade gledaju se plate i samo plate, nista vise. Plate moraju biti iste. Nema prodavanje za pare kao sto se radi u Evropi.

68Mustang428CJ:
Sa Bullsima 6 i sa Lakersima 3. To je ukupno 9 ako je moja matematika tacna.

Da su Lakersi ostavili O'Neala, Horrya, Foxa, Fishera ..., a Bryanta trade za neku drugu superzvezdu (to sigurno ne bi bio problem), Lakersi bi garantivano bili sampioni i zadnje 2 godine. Oni su napravili veliku gresku sto su zrtvovali ostatak tima za jednog igraca pa makar se taj jedan igrac zvao Kobe Bryant.

Postujem tvoje misljenje u vezi Lakersa ali mislim da bas i nisi u pravu(kad se traduju igraci gledaju se mnoge stvari kao marketing,finansije..... A Bryant je najpopularniji, prodaje najvise dresova, puni hale....).
Po njihovoj racunici verovatno vredi taj jedan igrac Kobe Bryant.
By the way, zaboravio si 10. prsten Phila Jacksona sa NY Knicksima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back