NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi od tima i od protivnika.

Ja sam u regularnoj sezoni placao $30 za Milwaukee - Boston (Boston jedan od najgorih timova u ligi) za najgora mesta i $50 za Milwaukee - Portland (Portland je jedan od losijih u ligi) za nesto bolje mesto (severna strana u donjem delu arene).

Za playoff ocekuj od $50 za najgoru sekciju do nekoliko stotina za najbolje sekcije (opet, zavisi od timova).

Videcemo...Bulsi su cudo! Dalas ce proci makar i na foru,to je jasno.Nisam gledao mec,ali ako su pali u formi i treba da ispadnu.Mada sve je to business,zato nece ispasti sem u slucaju da GSW ne budu mnogo iznad svojih mogucnosti.

68Mustang428CJ:
Zavisi od tima i od protivnika.

Ja sam u regularnoj sezoni placao $30 za Milwaukee - Boston (Boston jedan od najgorih timova u ligi) za najgora mesta i $50 za Milwaukee - Portland (Portland je jedan od losijih u ligi) za nesto bolje mesto (severna strana u donjem delu arene).

Za playoff ocekuj od $50 za najgoru sekciju do nekoliko stotina za najbolje sekcije (opet, zavisi od timova).

hvala na obavestenju
znaci karte se krecu od 30 pa do nekoliko stotina
nije bas jeftino

a ovi iz Dall su lopurde neopevane
pa oni su ubili predsednika USA sta je za njih da kupe sudije

Vanjor:
Mustang na utakmici Dall - GS da li je sudjenje uticalo na rezultat?13 razlike je bilo a posto nemam prilike da gledam rekao bih lagana pobeda.Da li su Warriorsi bili ravnopravni?

Malo, ali ne previse. Warriorsima su iskljuceni Baron Davis i Stephen Jackson (Davis kad se lomio rezultat, Jackson pri kraju).

Dallas je imao cini mi se +6 kada je pocelo katastrofa sudjenje. Verovatno bi pobedili i da je sudjenje bilo ok, ali ne +13.

crni lepotan:
hvala na obavestenju
znaci karte se krecu od 30 pa do nekoliko stotina
nije bas jeftino

Da, tako nesto. Ja nisam bio na NBA utakmici ove sezone tako da su mozda povecali cene. Imam skolu svako vece tako da nisam u mogucnosti da idem. Ja volim ici na hockey utakmice. $18 i biras koje sediste hoces u areni. :lol:

Za soccer neznam jer Milwaukee nema tim. Ali vidim da su stadioni uvek skoro prazni tako da ne moze biti mnogo.

Za football je dosta i to bas dosta ako uopste mozes naci ulaznice. Tu su stadioni uvek puni.

Steta sto ne gledah tu utakmicu..Ej ljudi,pa to je cudo,4 igraca samo poentirala???? Joooooooj sto nisam gledao mec...
Za Finiks...Ocekujem njihovu pobedu u sledecem mecu i kraj serije u Finiksu.

A gledao sam sta se pisalo na prosloj strani posto znam da smo o nekim otkazima vec pricali a na prosloj je vezano za Hila.Nisam pogledao nekoliko prethodnih.Sve u svemu :).Najjaca mi danas slika u novinama pise Beron Dejvis dobija iskljucujucu tehnicku a ono on drzi cetvoricu svojih da ne krenu na sudiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back