A da li si se zapitao kako taj isti SA dosta bolje igra u plejofu nego u sezoni u vecini slucajeva ?
Da mozda nije zbog toga sto dobar trener zna sta radi i zna kako da komponuje timom da kad treba, oni krenu punom brzinom
Isto tako, da, gledao sam i to sto oni nisu imali suterske noci, to je samo znak da je Popovic dobro pripremio ekipu kako bi se odbrana fokusirala bas na te suteve koje su im, kako si i sam rekao, boljka
Znaci, kao fantastican trener, napao ih je tamo gde ih najvise boli a to nema veze sa timom nego sa dobrim trenerom.
Taj Popovic, da ne vredi, ne bi bio pozvan da bude pomocnik selektora u USA timu snova
Opet naravno pogrešno.
U ovoj seriji baš ništa ne zavisi od SA.
Sve se pita Denver, tačnije igrači koji treba da ubace kada su sami jedan na nula.
Ako budu pogadjali u pristojnom procentu, Denver prolazi, ako ne razbio bi ih Finiks sa šutem na granici 40% a ne SA.
Ja ne sporim da je Popović odličan trener, ali to bezvezno glorifikovnaje, posebno tmoa gde mu nije mesto, nema nikakvog smisla.
I nije njih Popović ničim "napao"...
Jokić i ekipa su u rotaciji izgradjivali milion slobodnih pozicija za šut, i spolja i zicera,, i prosto nisu ubacivali.
To je do nestalnopsti i do nedostatka kvaliteta Denvera(ili iskustva vreme će pokazati( a ne do SA ili Popovića.