NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hauard u Hjustonu :) Dalas ga opet izduvao za zvezdu, Voriorsima dzaba sav trud... Sto se tice Lejkersa, nadam se da ce nastaviti rebild po mojoj zelji (trejduju Gasola za neke pikove, amnestiraju MVP-a, puste Kobija da se oporavi, a Nes i budale neka igraju na 15 pobeda sl sezone...)
Hjuston pokusava da uvali Asika za Rajana Andersona ili Dzosa Smita. Ciste roster skroz, posto su i proslogodisnjeg pika Vajta poslali u Filadelfiju!

Samo ne znam, zasto je Juta uzela Biedrinsa i Dzefersona????
Tu ne vidim nikakvu logiku, iako obojici istice ugovor, jer Juta nije ni imala potrebu za tim, nije dala veliki ugovor, nego pikove...
Ako se neko dovoljno puti u ovaj trejd, neka pojasni...

Izmedju svih opcija, mislim da mu je Hjuston bio najpametnije - i zbog Hardena i uprave koja je osetila trenutak, i zbog para i poreza (Lejkersi i da su mu dali vise para, posle poreza ce vise uzeti u Hjustonu za 4 god).

Hauard u Hjustonu :)

Bolje da se vratio tamo gde se proslavio i gde ga svi vole... doduše sad ga ne vole toliko, ali možda bi ga opet zavoleli da se vrati... u kombinaciji sa Oladipom, i još nekim boljim pojačanjem, to bi opet mogla biti ekipa za velika dela. Mada se nadam da će biti još uspeha i bez njega.

U senci Dvajta prosao je jos jedan veoma zanimljiv transfer, Iguadala je potpisao za Golden State. Imaju neverovatno dobru ekipu, igrace se brzo, pucace na sve strane, jos je tu i Nedovic...jednostavno mora da se prati ova ekipica :)

Inace, sve nesto cekam da se moj Detroit malo pojaca al izgleda da ni ove godine nece pucati visoko. Imaju solidnu osnovu da izgrade mlad i brz tim al sve to nesto ide mnooooogo sporo :(

Hahaha, najjaci su ovi Amerikanci. Koji je to sou. Znaci, sou.

DGqhJL4.jpg

U senci Dvajta prosao je jos jedan veoma zanimljiv transfer, Iguadala je potpisao za Golden State. Imaju neverovatno dobru ekipu, igrace se brzo, pucace na sve strane, jos je tu i Nedovic...jednostavno mora da se prati ova ekipica :)

Inace, sve nesto cekam da se moj Detroit malo pojaca al izgleda da ni ove godine nece pucati visoko. Imaju solidnu osnovu da izgrade mlad i brz tim al sve to nesto ide mnooooogo sporo :(

Jure Geja, daju Stakija i Vilanuevu... Mozda i bide nesto, posto ovoj dvojici istice ugovor...

- - - - - - - - - -

@Splatt - I Kobe je njega izbacio sa tvitera :)

Da, sada ce pa jos vise da igraju onako kako ne podnosim, ali idealno je za ljubitelje kosarke iz Srbije. U stvari, kada bi ovde ljudi gledali po igri, ovo bi bio najpopularniji tim u Srbiji. Doduse, Igudala ce da donese malo vecu cvrstinu u odbrani.

Mada, meni nije ni malo krivo...
Lejkersi doveli Kejmena, otpustili Artesta...Bolje da su amnestirali Gasola... Vise para ustede, a i vise pobeda i sansi za boljeg pika :(

Pa oni najvece pare mogu da ustede kada bi otpustili Brajanta, pa da pokupe Viginsa sledece godine, nego ne smeju.

Inace, ponovo kazem, pik sa drafta im je, idealan Rajan Keli, cekaj samo da Srbi vide tog visokog sutera:super:

Poslednja izmena:
Pa oni najvece pare mogu da ustede kada bi otpustili Brajanta, pa da pokupe Viginsa sledece godine, nego ne smeju.

Inace, ponovo kazem, pik sa drafta im je, idealan Rajan Keli, cekaj samo da Srbi vide tog visokog sutera:super:

Toga su i oni svesni... Ali cak i kod njih se pojavi neka legenda koju zele da ispostuju. Kobi je fransiza.
I kada mu istekne ugovor sledeceg leta, oni ce morati da mu daju vise od ostalih. Niko i ne pomislja da nece dobiti novi ugovor od Lejkersa i da ce preci negde drugo. Ja se sve nadam da ce ga dobiti za 7-8 mil $/god, ali sumnjam da ce on uzeti ispod 15 mil $ (Nes sa 40 ima 9 mil $)... sto znaci Brajant, Nes i jedan igrac od 17-18 miliona.

Da, sada ce pa jos vise da igraju onako kako ne podnosim, ali idealno je za ljubitelje kosarke iz Srbije. U stvari, kada bi ovde ljudi gledali po igri, ovo bi bio najpopularniji tim u Srbiji. Doduse, Igudala ce da donese malo vecu cvrstinu u odbrani.

Jbg, mozda se tebi ne svidja, ali je i u USA Run'n'Gun hit... Od Finiksa, prosle godine G.Stejt i Denver... Ni ja nisam odusevljen stilom, ali ne mozes da kazes da se samo ljubitelji kosarke u Srbiji odusevljavaju time. A u svakom slucaju bolje je od tekme Nju Dzersi - Boston koja zavrsi 78-72.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back