Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.718
Ma ne mislim na AK, na našeg Dareta mislim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dalas ga opet izduvao za zvezdu, Voriorsima dzaba sav trud... Sto se tice Lejkersa, nadam se da ce nastaviti rebild po mojoj zelji (trejduju Gasola za neke pikove, amnestiraju MVP-a, puste Kobija da se oporavi, a Nes i budale neka igraju na 15 pobeda sl sezone...)Hauard u Hjustonu![]()

U senci Dvajta prosao je jos jedan veoma zanimljiv transfer, Iguadala je potpisao za Golden State. Imaju neverovatno dobru ekipu, igrace se brzo, pucace na sve strane, jos je tu i Nedovic...jednostavno mora da se prati ova ekipica
Inace, sve nesto cekam da se moj Detroit malo pojaca al izgleda da ni ove godine nece pucati visoko. Imaju solidnu osnovu da izgrade mlad i brz tim al sve to nesto ide mnooooogo sporo![]()

Dzos Smit potpisao za Detroit, 4 godine, 56 miliona.

Hahaha,krecu fore kao i sa Lebitchom

U senci Dvajta prosao je jos jedan veoma zanimljiv transfer, Iguadala je potpisao za Golden State. Imaju neverovatno dobru ekipu, igrace se brzo, pucace na sve strane, jos je tu i Nedovic...jednostavno mora da se prati ova ekipica
Inace, sve nesto cekam da se moj Detroit malo pojaca al izgleda da ni ove godine nece pucati visoko. Imaju solidnu osnovu da izgrade mlad i brz tim al sve to nesto ide mnooooogo sporo![]()
Mada, meni nije ni malo krivo...
Lejkersi doveli Kejmena, otpustili Artesta...Bolje da su amnestirali Gasola... Vise para ustede, a i vise pobeda i sansi za boljeg pika

Pa oni najvece pare mogu da ustede kada bi otpustili Brajanta, pa da pokupe Viginsa sledece godine, nego ne smeju.
Inace, ponovo kazem, pik sa drafta im je, idealan Rajan Keli, cekaj samo da Srbi vide tog visokog sutera![]()
Da, sada ce pa jos vise da igraju onako kako ne podnosim, ali idealno je za ljubitelje kosarke iz Srbije. U stvari, kada bi ovde ljudi gledali po igri, ovo bi bio najpopularniji tim u Srbiji. Doduse, Igudala ce da donese malo vecu cvrstinu u odbrani.