NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Allen im je dupe spasio,kao i Chalmers koji ih je nosio prve 3 cetvrtine...

Milsim da se Pop jos vise glupirao,Duncan da ne igra kraj tako vaznog meca :eek:

Opet, Alen im je najveca rupa u odbrani. Moze on da im spasava dupe u posednjoj sekundi do sutra ujutru, kosarka nije sutiranje u poslednjim trenucima meca, kosarka je pre svega zalaganje u odbrani.

A Pop je genije, i to sto ga sada pljuju americki novinari je dokaz koliko svako moze da se bavi sportskim komentarisanjem. Izbacivanje Dankana u situaciji gde ocekujes da igras odbarnu protiv ekipe koja mora da juri i da brzo sutira trojke, je ne samo normalna, vec i najbolja moguca stvar. Pop je kralj.

Opet, Alen im je najveca rupa u odbrani. Moze on da im spasava dupe u posednjoj sekundi do sutra ujutru, kosarka nije sutiranje u poslednjim trenucima meca, kosarka je pre svega zalaganje u odbrani.

A Pop je genije, i to sto ga sada pljuju americki novinari je dokaz koliko svako moze da se bavi sportskim komentarisanjem. Izbacivanje Dankana u situaciji gde ocekujes da igras odbarnu protiv ekipe koja mora da juri i da brzo sutira trojke, je ne samo normalna, vec i najbolja moguca stvar. Pop je kralj.
Jeste da je Allen slabiji odbrambeni igrac,ali kao sto Matijasevic kaze to se juce nije videlo.Da nije pogodio tricu sad bi se Lebitch,Wade i Riley davili u suzama...Dok ce ovako verovatno dobiti 7. mec :evil:

Kakva god da je taktika, najbolji igrac ne sme da sedi na klupi u odlucujucim momentima nba finala...

Jeste da je Allen slabiji odbrambeni igrac,ali kao sto Matijasevic kaze to se juce nije videlo.Da nije pogodio tricu sad bi se Lebitch,Wade i Riley davili u suzama...Dok ce ovako verovatno dobiti 7. mec :evil:

Kakva god da je taktika, najbolji igrac ne sme da sedi na klupi u odlucujucim momentima nba finala...

Ma videlo se, vidi se uvek.

Pa Dankan je sve samo nije najbolji odbrambeni igrac San Antonija. Cak je i najsporiji, kako bi sa njim branio ludacki broj blokova u tim trenucima? Tada mora da se preuzima iz svakog bloka, to Dankan ne moze.

Ma videlo se, vidi se uvek.

Pa Dankan je sve samo nije najbolji odbrambeni igrac San Antonija. Cak je i najsporiji, kako bi sa njim branio ludacki broj blokova u tim trenucima? Tada mora da se preuzima iz svakog bloka, to Dankan ne moze.

Dankan je odličan defanzivac, nije kao nekada, ali je zaista i u ovim godinama odličan. Pa onda kada je Lebron mašio i obruč i tablu, Dankan mu je bo' prstima oči.

Nema za mene def najbolja 4-ka ikada..:cool:

To mi jnije jasno - kakav fer plej, kakve gluposti, u pitanju je sampionat!!! 9 meseci zajebancije da upropastis zbog fer pleja ili cega li vec...
Ok, nisu morali da prave faul pre suta da ne bi bili izvrgnuti pljuvanju po medijima, ali kada su videli da su izgubili skok, zasto nisu kao slucajno, pali na Bosa koji im je ukrao skok, povukli ga za ruku u borbi za loptu ili se zakucali u njega jureci loptu??? Sve bi to proslo kao slucajno...

I onda citam kako Mesina kaze - mnogo sam naucio u NBA o zatvaranju utakmica i taktici u poslednjih par sekundi!!! BULLSHIT!!!

1001863.png

Ponekad cak ni ja ne mogu da slusam americke sportske novinare :sad2::sad2: Mislim, oni dobijaju pare za to sto rade, a poneki put centriraju pricu na nekim potpunim glupostima...Hajde razumem forumase i narod u Srbiji, to su ljudi koji su obicni ljubitelji sporta, nije im to profesija. Ali sada imas velikog vlasnika u bejzbolu Medzika, koji toliko lupeta od kako su ga pustili na ESPN-u, da je to neverovatno.

Hajmo Majami, razbucajte ih veceras :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back