- Poruka
- 13.940
Allen im je dupe spasio,kao i Chalmers koji ih je nosio prve 3 cetvrtine...
Milsim da se Pop jos vise glupirao,Duncan da ne igra kraj tako vaznog meca![]()
Da ne zaboravimo Batiea koji je dao 3 trojke koje niko nije očekivao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako se kojim slučajem desi da Miami ne osvoji titulu, sledeće godine dovode pojačanja: Howard na centru, Bryant, Amare,Marc Gasol,Carmelo...možda i osvoje titulu u tom sastavu![]()
Da Lebron ode do Kobija, da nauci od tate par caka![]()
To je takva kamenjara da je to strašno...mislim da je Cory Magette meka ruka naspram LeBrona Mozda stignu Curry i Howard posto nema dovoljno zvezda u ekipi xDAko se kojim slučajem desi da Miami ne osvoji titulu, sledeće godine dovode pojačanja: Howard na centru, Bryant, Amare,Marc Gasol,Carmelo...možda i osvoje titulu u tom sastavu![]()
Jbg. U odbrani je ispod proseka, ali u napadu je i dalje ćale.
A i nisu ga nešto probijali jutros. Bekovska linija sparsa razočarala skroz na skroz.

Nisu ni mogli da ga probijaju, kada mi je zadatak bio da kao flaster prati Grina sve vreme, koji nije igrac koji dribla loptu nesto bas previse. Otprilike kao u rukometu![]()
Nebitno.Hoću reći da se njegova slabašnost u odbrani (što stoji) nije ispoljila juče.
A Pop je jedan od najboljih trenera ikada.
Jeste da je Allen slabiji odbrambeni igrac,ali kao sto Matijasevic kaze to se juce nije videlo.Da nije pogodio tricu sad bi se Lebitch,Wade i Riley davili u suzama...Dok ce ovako verovatno dobiti 7. mecOpet, Alen im je najveca rupa u odbrani. Moze on da im spasava dupe u posednjoj sekundi do sutra ujutru, kosarka nije sutiranje u poslednjim trenucima meca, kosarka je pre svega zalaganje u odbrani.
A Pop je genije, i to sto ga sada pljuju americki novinari je dokaz koliko svako moze da se bavi sportskim komentarisanjem. Izbacivanje Dankana u situaciji gde ocekujes da igras odbarnu protiv ekipe koja mora da juri i da brzo sutira trojke, je ne samo normalna, vec i najbolja moguca stvar. Pop je kralj.

Jeste da je Allen slabiji odbrambeni igrac,ali kao sto Matijasevic kaze to se juce nije videlo.Da nije pogodio tricu sad bi se Lebitch,Wade i Riley davili u suzama...Dok ce ovako verovatno dobiti 7. mec
Kakva god da je taktika, najbolji igrac ne sme da sedi na klupi u odlucujucim momentima nba finala...
Ma videlo se, vidi se uvek.
Pa Dankan je sve samo nije najbolji odbrambeni igrac San Antonija. Cak je i najsporiji, kako bi sa njim branio ludacki broj blokova u tim trenucima? Tada mora da se preuzima iz svakog bloka, to Dankan ne moze.

koliko sam uspeo da pregledam program na kablovskoj veceras nema direktnog prenosa utakmice...jel ce biti negde na netu striming?

Ko je jos toliko lud da daje loptu Lebitchu u odlucujucim momentima xD![]()
I Calmers sam na drugoj strani..
Da je promasio......
Pa biće na SportKlubu.

Mislim, oni dobijaju pare za to sto rade, a poneki put centriraju pricu na nekim potpunim glupostima...Hajde razumem forumase i narod u Srbiji, to su ljudi koji su obicni ljubitelji sporta, nije im to profesija. Ali sada imas velikog vlasnika u bejzbolu Medzika, koji toliko lupeta od kako su ga pustili na ESPN-u, da je to neverovatno.