- Poruka
- 11.279
di je onaj što je lupa o nekakvoj dominaciji bostona i kako će skinuti gsw s trona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

golden stejt ovo dobija laganoopa... trendi... a...pa i jeste,ubedljivo najbolji igrač ikad
MJ,jel to bese onaj sto je imao skor 1-9 u playoffu dok pippen nije dosaoLBJ probusen k*rton. Ko ga ikad spomene u kontekstu poredjenja sa Dzordanom neka se ubije odmah, komotno. Nidje veze.

Dobar je LBJ, ali brate mili, nema ni šut ni dribling, samo ide na snagu!
Slabo ti košarku pratiš.
Dobar je LBJ, ali brate mili, nema ni šut ni dribling, samo ide na snagu! A oni njegovi konji iz ekipe ne znaju ni blok da mu postave.

Brojiš utakmice? Ja svoje ne smem, inače ću da se demorališem koliko mnogo vremena trošim na sport.52 NBA utakmice samo ove sezone. Klivlend gledao 8 puta.

Druže, nemoj da se ljutiš ali ovo ne može biti dalje od istine. Lebron prosto ima sve, a veliki je fanatik za košarku, tako da i dalje svake sezone napreduje i ubacuje nove elemente u igru. Radio je sa Olajdžuvonom jedno leto na centarskoj tehnici i te sezone je pokidao na niskom postu, samo jedan od primera. Lik je kompletan igrač koga krasi vrhunska košarkaška inteligencija. Sposoban je da pokriva pozicije od 1 do 4 i prosto predstavlja prototip modernog košarkaša. Ne možeš da kažeš jedan segment igre u kojem, u najmanju ruku, nije iznadprosečan. Vidiš koliko sam ga nahvalio, a ne gotivim ga uopšte.
Brojiš utakmice? Ja svoje ne smem, inače ću da se demorališem koliko mnogo vremena trošim na sport.![]()
Da, malo različito posmatramo Lebrona, a o tome ću malo kasnije. U suštini nema vrhunski šut, nije tu u vrhu lige, ali opet ima poprilično dobar šut. Nisam upoređivao brojke, čisto ovako na utisak, čini mi se da je ove sezone pobiljšao šut i krenuo da pogađa u boljim procentima. Takođe, što se tiče driblinga, nije to lepršavo i atraktivno kao što radi lupam Kari, ali je izuzetno efikasno. Ima savršen spoj brzine, za svoju konstituciju, i snage, sve sa inteligencijom što dovodi do toga da je praktično nezaustavljiv jer može da napadne koš na sto načina.
U ovome se ogleda naše različito posmatranje Lebrona - baš u njegovoj polivalentnosti koja ga i čini košarkašem budućnosti. Željko Obradović je jednom pričao o tome da je san svakog trenera da ima petoricu igrača koji mogu da pokrivaju sve pozicije od 1-5 jer to daje neograničeno mnogo mogućnosti i u odbrani i u napadu. Primetno je da ima sve više takvih polivalentnih igrača i da se gruba podela po pozcijama polako gubi. Što me dovodi do poente - najveća Džejmsova snaga je u tome što sto stvari radi na visokom nivou, nije on najbolji šuter u ligi, niti najbolji defanzivac, niti ne znam najbolji bloker, ali kada se uzme u obzir njegova kompletnost ispada najbolji igrač na svetu i to ga odvaja od drugih.
MJ,jel to bese onaj sto je imao skor 1-9 u playoffu dok pippen nije dosao![]()
Možda mu je jedina mana što ne zna da igra bez lopte, ni odbranu ni napad.