NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boston ne mozes da ne gotivis. Ljudi su tim, prosto zraci njihovo zajednistvo i princip svi za jednog, jedan za sve kojim se upravljaju. Bred je napravio masineriju i sa Braunom i Tatumom stvarno imaju svetlu buducnost i prognoza je da ce dominirati Istokom godinama.

Sinoc su odigrali ludacku utakmicu protiv Lebrona i drugara. Jbg Boston nije Toronto, mnogo su jaki u odbrani sve svicuju i sve stizu. Prosto su terali Klivlend na najgore moguce suteve, zato i los procenat. Naravno, daleko je ovo od gotove serije, sledeca utakmica je mnogo vazna, ako ne dozvole brejk Klivlendu imaju lepe sanse za finale.

Tvoj problem je sto ne znas cemu se smejes. Boston ima Irvinga i Hejvorda, prvi je jedan od najboljih igraca lige, a potpomognuti Tatumom koji je bez ikakve sumnje ROY i Braunom koji igra drugu sezonu u NBA i to igra savrseno. Pritom ih ceka Finiksov pik iz prve runde. Dok u reketu imaju Hoforda koji igra izuzetno inteligentno. I kao slag na tortu, vodi ih jedan Bred Stivens. U narednim godinama predstavljaju legitimnog kandidata za prsten.

Sublimacija nemoci Klivlenda je onaj dzukacki potez JR Smitha kada je odgurnuo Horforda u vazduhu. To se ne radi jbt, tako se zavrsavaju karijere. Nejasno je kako je prosao samo sa F1, F2 je trebalo da fasuje i posle toga naknadnu suspenziju.
Inace, Smart obavlja veliki posao za Boston. Neverovatna energija i muda do poda.

Sto se tice pikova, izvesno je da ce Doncic u Finiks. Videcemo sta ce Divac da uradi, mada mislim da ni on ne moze da zajebe ovde nesto posebno. Ako Finiks uzme Doncica, Ejton je no brainer.

Sublimacija nemoci Klivlenda je onaj dzukacki potez JR Smitha kada je odgurnuo Horforda u vazduhu. To se ne radi jbt, tako se zavrsavaju karijere. Nejasno je kako je prosao samo sa F1, F2 je trebalo da fasuje i posle toga naknadnu suspenziju.
Inace, Smart obavlja veliki posao za Boston. Neverovatna energija i muda do poda.

Sto se tice pikova, izvesno je da ce Doncic u Finiks. Videcemo sta ce Divac da uradi, mada mislim da ni on ne moze da zajebe ovde nesto posebno. Ako Finiks uzme Doncica, Ejton je no brainer.

Uzece Finiks Ejtona inace ce ih razapeti mediji na krst.

Divac je svakako u dobitku koga god da izabere od Doncica i Ejtona.

P.S: Boston :bljak:

Objektivno što se tiče izbora pikova na draftu, apsolutno je neprikosnoven po potencijalu centar Ajton koji je veći prospekat od Taunsa koji je ove sezone dominirao u Minesoti. Ukoliko Kokoškov bude uticao na menadžment
da izabere Dončića napraviće grešku u startu koja je tako svojstvena ljudima sa ovih prostora jer će se rukovoditi bliskošću sa nekim a ne profesionalnim kriterijumima. Drugo Finiks ima lepu osnovu bez obzira što je poslednji po učinku. Spolja već imaju Bukera i Džeksona, Worena, Elfrida Pejtona uz solidnog rezervnog pleja Ulisa . Ostaje im da se reše iskusnog Najta zbog većeg ugovora i angažuju nekog produktivnijeg iskusnog igrača dok ispod koša su prilično tanki, na poziciji 4 imaju mlade Bendera i Krisa koji osciliraju dok klasični centar je veteran Čendler dakle igrač tipa Ajton bi im bio potrebniji nego Dončić.

Što se tiče ostalih igrača, tu ima nekoliko interesantnih prospekata pre svega krilo Porter koji je propustio dobar deo sezone zbog povrede inače bi bio siguran medju tri top pika, zatim Bagli, Trej Jang, Bamba .

Poslednja izmena:
Sto bi rekli navijaci Kingsa..da vidimo kako ce Divac ovo da zajebe.

Divac ako bude izabrao Dončića.............Gde ćeš veći zaj.eb?
Dečko nema snagu, brzinu, gradju za NBA.

Finiks će izabrati Aitona, bez ikakve sumnje.
Igra na lokalnom univerzitetu, profil je koji fali Finiksu.

Sem što po meni nije za NBA, ja ne vidim kako bi Dončićev profil uklopio u Sacramento.
Njima ne treba takav igrač, treba im neko na poziciji 4.......

- - - - - - - - - -

Što se tekuće sezone tiče Boston pokazuje svu magiju ekipne košarke.
Zbog ovoga se gleda košarka.
Mislim da su počeli dobro da igraju tek kad se Irving povredio, i gledajući spolja, njima on uopšte ne treba.
Treba im Hejvord, sjajan igrač na obe strane terena, i treba im nešto snage pod košem, jer se Monro pokazao kao promašaj.
A Irving, koji je svakako sjajan napadač ipak ima previše rupa u odbrani, ograničen je gradjom, a i u napadu nema baš mnogo toga što vidi na terenu, sem koša.

Luka Doncic revealed to reporters that he remains unsure if he'll go to the NBA next season.

Doncic already has a lucrative contract playing for Real Madrid.

"Ι'm not sure if these are the last two games [in Europe]," Doncic said at a news conference for the EuroLeague Final Four. "We have yet to make this decision. Perhaps after the season."

Boston jutros rutinski. Lebron je na izmaku snage, mislim da sam ga prvi put u karijeri video tako umornog kao jutros. Ako se Klivlend dovuce do sedme utkamice, Lebron ce da prima infuziju direktno na terenu.

Veceras posten svet navija za Hjuston. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back