NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogdan Bogdanovic wins the #KickstartRisingStars MVP!

Bogdan Bogdanovic
26 PTS, 4 REB, 6 AST

DWNZFCqX4AEF2VN.jpg

Poslednja izmena:
Samo da se odazove i kad ga pozovu u reprezentaciju. I on a i ovi ostali.

Kao da se nikad nije odazvao, pa ga sad velike Srbende prozivaju, mozes misliti....
Uostalom:

- mlad je i ima vremena da osvoji jos svasta sa reprezentacijom
- nisu se uvek odazvali i mnogi drugi, koje ne prozivate
- njegova stvar, njegov zivot. Pre svega njegov posao od kojeg zivi. Samim tim razumljivo da ne stavlja NBAkarijeru na kocku zbog jednog prvenstva sa reprezentacijom.

Nego, Bogdan tata. :super:
A nema svoju temu ovde, dok kvazi-cetnik sa severa, seljacina na kubik Milicic ima. LOL... E, to je komedija. :rotf:

Meni je žao što Bogdan ne učestvuje u šutiranju trojki, mislim da bi imao lepe šanse da pobedi.
Sinoć je trojke šutirao 13 - 7.

Još kad bi i Kris Veber naučio da je Bogdanović a ne Marjanović taj trojkaš iz Sakramenta proglašen za MVP rajzin star... :mrgreen: :lol:

Danver nije uspeo, za razliku od Jokića.
Ja bih to tako definisao.
Nametnuo se kao nova vlieka zvezda i lider tima, dobiće sigurno maksimalmni ugovor
Gledam rostere, gledam igrače i shvatim da ako i z Denvera izvadiš Jokića dobiješ ubedljivo najgoru ekipu u NBA.....
Takodje, svaka ekipa ima svoje zvezde ali nigde se izostanak jednog igrača iz ekipe ne bi osetio toliko (osim možda Klivlenda i Lebrona) kao kod Devnera.
Prosto čovek ne može da igra sam.
Dovedite mu makar polupismene igrače i eto preporoda.

Danver nije uspeo, za razliku od Jokića.
Ja bih to tako definisao.
Nametnuo se kao nova vlieka zvezda i lider tima, dobiće sigurno maksimalmni ugovor
Gledam rostere, gledam igrače i shvatim da ako i z Denvera izvadiš Jokića dobiješ ubedljivo najgoru ekipu u NBA.....
Takodje, svaka ekipa ima svoje zvezde ali nigde se izostanak jednog igrača iz ekipe ne bi osetio toliko (osim možda Klivlenda i Lebrona) kao kod Devnera.
Prosto čovek ne može da igra sam.
Dovedite mu makar polupismene igrače i eto preporoda.

Marej i Heris će isto biti dobri igrači, plus su se skapirali sa Jokićem.
U ta tri igrača Denver treba da ulaže, čim se malo razbistri situacija, čitaj, kada se ratosiljaju velikih ugovora koji to ne opravdavaju.

NBA

@NBA

The @Timberwolves drain an #NBAPlayoffs franchise record 15 threes to protect home court and defeat the @HoustonRockets 121-105!

MIN picks up Game 3 and makes it a 2-1 series!

Jimmy Butler: 28 PTS
Teague: 23 PTS, 8 AST
KAT: 18 PTS, 16 REB
Derrick Rose: 17 PTS#AllEyesNorth
4:06 AM - Apr 22, 2018

ИДЕМО ВУКОВИ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back