NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kvomi Braun i Majkl Olovokendi!!!!!!

Jbt, njega su Lejkersi dobili za Sekila! Posle toga otisao u Memfis za Gasola i nisam ga video dosta vremena. Jednnom gledam pregled veceri, mislim da su bili Bobketsi. Povredi se igrac koji je trebao da sutira bacanja, a po pravilima u NBA, protivnik tada bira ko ce sutirati ta bacanja...

A SLEDECI KADAR ZBUNJENI KVOMI BRAUN, NE ZNA STA SE DESAVA. KOMENTATORI SE SMEJU "YES, YOU YOUNG FELLA, THIS IS YOUR CHANCE"!!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kvomara! Kao da je Perkins bio prvi pik. Nisam tada nesto pratio draft... Ali kako je on dospeo do prvog pika??? Znam da je uvek otimanje za centre i da su mnogo cenjeniji od ostalih... Ali ovaj covek ne bi mogao u Sirokom da igra!

Pa dobro realno Radmanovic ima sve sto danas jedan vrhunski igrac treba da ima , visinu ,skocnost , eksplozivnost, snagu, dobar sut spolja........mogao je da napravi zaista briljantnu karijeru a sad sto je on malo lud i na svoju ruku to je vec druga prica.
Uostalom to ocigledno znaju i ti treneri , menadzeri klubova i ostali jer bez obzira koliko on igrao i kakva sranja pravio na parketu ili van njega on uvek neverovatno lako i brzo pronalazi angazman.

to jeste... Realno, Milicic i jeste bio za visok plasman. Za Lebrona se znalo celu godinu da ce biti prvi. Klivilend i Detroit su se trkali da imaju najlosiji skor i najvece sanse...
A Milicic je imao 18 godina (mladji od ostalih), centar (pozicija koja se na draftu mnogo ceni). E sada, to je uvek kocka - da li ce tim naleteti na budalu kome je ispunjenje sna da dodje u NBA, i da mu je vrhunac karijere bude da je bio 2. ili 12. pik na draftu :confused:
Potencijal su obojica imali, sada je lako sprdati se i smejati im se. A to sto ih nisu iskoristili, niko nije kriv do njih samih! Mada, Milicicu u Detroitu i nije bilo mesta pored Bena Valasa koji je nazalost eksplodirao tu sezonu :(

1013807_10153003992385341_1888500560_n.jpg

da li je moguce da se ponizavaju sa ovom budalom!!??!?!

Poslednja izmena:
Darko je važio za favorita na draftu negde do decembra kada je počela priča o Lebronu. Dumars je dolazio u Srbiju i plaćao kazne zbog toga, skauti su pažljivo pratili njegove utakmice tako da je njemu realna pozicija bila ispred recimo Boša. U to vreme su u NBA imali dobra iskustva sa Evropljanima, to je MOŽDA uticalo malo na poziciju (1-2 mesta max).

Problem je bio u 2 stvari:

1. mnogi su želeli da dobro zarade na njemu i punili su mu glavu glupostima (nije bilo nikog da mu zadrži fokus na igru)

2. Interni sukob u Detroitu ga je zakucao na klupu

Da je Dare bio inteligentniji/psihički jači oporavio bi se, ali nije on za sve kriv, ni blizu.

Pa da... tesko klinca sa 18 zaludeti...
Po meni, on cak i takav nije bio los. Za, recimo Kejmena ili Biedrinsa koji su uzeli ogromne ugovore, je izmislio kosarku! Imao je osecaj za blokade kao niko!

Cini mi se da je Noel bio neprikosnoven na prvom mestu, ali je pokidao ligamente, pa se pre decembra nece vracati :(
Sada mu predvidjaju od 2.-5. mesta. U svakom slucaju, ko ga uzme, bice velika kocka (Oden)...

Nju Dzersijeve pikove, sto znaci posle 20.pika prve runde...
Uz to Valas prosle godine potpisao ugovor, ne znam kome bi mogli da ga trejduju.
Rondo pitanje kada ce se vratiti i kakav, ali ce on bar biti na ceni, moci ce da ga trejduju. Mada sumnjam u to, kako god igrao (kao Nelson u Orlandu).
Hamfrizu istice ugovor ove godine.
Ovi ostali zali boze...
S druge strane Netsi imaju odlicnu petorku - Deron - Dzonson - Pirs - Garnet - Lopez
Klupa tanka...

- - - - - - - - - -

A Filadelfija nasla dostojnu zamenu za Bajnama :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back