Nazvala ga drugim imenom i nikad mu se više nije digao

  • Začetnik teme šta je u muškoj glavi
  • Datum pokretanja
Š

šta je u muškoj glavi

Gost
Ovo je 100% istinita priča,jer lično poznajem devojku kojoj se desila,zanima me mišljenje forumaša,posebno muških: Devojka je u sred seksualnog odnosa momka nazvala drugim imenom,ni sama ne može da objasni zašto,a osobu tog imena uopšte ne poznaje.Jednostavno desio se neki prekid filma u mozgu i nepoznato ime-tras momku u facu.Istog trenutka dečku se "spustio" i nije bilo šanse da se digne iz mrtvih ni narednih 7 dana koliko su bili na odmoru.Kada su došli kući,nastavili su vezu,koja se sastojala samo iz zajedničkih izlazaka i razgovora,svaki pokušaj seksa završio se neslavno.Takav odnos trajao je narednih godinu i po,on je onda našao novu devojku i s njom je sve OK.Stara devojka i dalje ga ludo voli i ne može da veruje šta ju je snašlo,totalno je skrenula.Kako objasniti ovu situaciju?
 
Odlicna tema,al za psihologe.Aj da kazem nesto....
Prvo,nikako ne verujem da joj je to ime slucajno izletelo.Postoji nesto sto se zove podsvest.E gadna rabota.ta podsvest.To kao u snu:Izbuncas se i odas.
Druga greska:Nema veze tu vise.Odmah je trebao da prekine.kao dokaz tome je sto mu se sada sa drugom dize.

Ja licno,ne znam kako bi mni bilo u takvoj situaciji.Ali,kontam nesto da bi mi bilo isto.gadna,stvarno gadna situacija.A kad je nesto gadno,prekines odma s tim...........
 
Pa znash shta, i mene decko da nazovem imenom druge devojke (svesno ili podsvesno), ni ja ga ne bih bash seksualno napastvovala (mozda bih ga eventualno ugrizla za pishu :twisted: ).
Josh se on crevio sa devojkom godinu i po dana... nema tu kvalitetne veze, bilo tu krivice ili ne (ona je nebitna), cim nisu mogli da rese problem, znaci da ne mogu ni da komuniciraju,a to je kraj veze....
 
lol
ja do duse nisam nikada u toku cina promasila ime
u stvari tada ga nikada nisam ni rekla
bas zbog toga sto
ali ovako u toku dana i razgovora
pa ja izredjam neka silna imena dok stignem do pravog
i crkavam od smeha
i sta ce
smeju se sa mnom
zato sve redom i kolege i decka
i psa i drugarice
zovem micom
ili maki
i svima lepo
mada je meni smesno
sasvim!
sta cu takva sam
 
Slucajno nije rekla ..to sigurno..podsvesno je kazala ime onog sa kim je bila..ili na koga misli..meni se desilo skoro da sam se obratila jednom prijatelju dok smo caskali uz kafu u gradu pred drustvom, imenom nekog na koga mislim intezivno i stalno...zezali su me slatko posle toga ali tako je bilo...kada pocne da se u vezi i tokom sexa misli na drugoga..onda je takvoj vezi kraj..
 

Back
Top