Nazovi sniženja

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
10.962
Pratim cene mesec dana unazad ne bi li našla aparat koji mi treba povoljnije. I naravno da očekujem sniženje za vreme tzv Crnog Petka.
Međutim, kako vidim cene postepeno rastu ,pa će izgleda popust samo vratiti cene na staro.
Da li se to meni čini ili u nekoj prodavnici stvarno ispoštuju sniženja bez prethodnog poskupljenja ?

Moja sestra od tetke je tako radila u jednoj prodavnici kozmetike i svuda stoje nalepnice da je nesto na akciji.

I kad udje neko i kaze pa to je ista cena kao pre 3 meseca, onda kaze pa ja radim 2 nedelje ovde. :rotf:

Pratim cene mesec dana unazad ne bi li našla aparat koji mi treba povoljnije. I naravno da očekujem sniženje za vreme tzv Crnog Petka.
Međutim, kako vidim cene postepeno rastu ,pa će izgleda popust samo vratiti cene na staro.
Da li se to meni čini ili u nekoj prodavnici stvarno ispoštuju sniženja bez prethodnog poskupljenja ?
ima...recimo kamera koju gledam je sad 10.000 jeftinija.
bas pratim cenu vec mesec dana jer planiram da je uzmem i zaista je spustena cena za 10k i sad je cena skoro kao i da je uzmem u inostranstvu, razlika je samo par hiljada.

Poslednja izmena:
U srbiji postoji samo krađa i prevara u prodavnicama. Kupiš jedno stigne ti drugo.
Gledaj možda na kp sajtu ljudi često prodaju novo ili nešto par puta upotrebljeno sa tekućom garancijom. Ne kupuj kinesko ništa.

Gospodja kupila paročistač i kad je zavrśila generalku po novokupljenom renoviranom stanu s punim potrošačkim pravom vratila "iz ma kog razloga" te dobila pare nazad.

I ajd sad ti privredjuj :lol:

Da znate kakvih sve "potrošača" ima ne bi ni pitali zašto ovolika cena :lol:

Tražiš odmah garanciju, ja sam kupio nov lg tv sa 2-5 godina garancije 30% jeftinije nego u radnji. Normalno lg pa radi i posle 7 godina kao nov. Kupio sam i za vikendicu fox isto sa garancijom duplo jeftinije nego u radnji. Ljudi kupe i shvate da je katastrofa u odnosu na lg pa prodaju. Za vikendicu LUKS!

Tražiš odmah garanciju, ja sam kupio nov lg tv sa 2-5 godina garancije 30% jeftinije nego u radnji. Normalno lg pa radi i posle 7 godina kao nov. Kupio sam i za vikendicu fox isto sa garancijom duplo jeftinije nego u radnji. Ljudi kupe i shvate da je katastrofa u odnosu na lg pa prodaju. Za vikendicu LUKS!
Sto, nece lopovi da nose Fox kad obiju?

Odavno se pričalo da se cene prepravljaju da bi se dobio efekat sniženja, posebno kad je u pitanju tehnika.
Već par godina izbegavam te konzumerističke praznike, ne vidim poentu, makar ne ovde, tako da ne mogu da pomognem sa pitanjem.

e moj prijatelju da malo gledas video bi da u madjarskoj odakle dovlace tu robu nije nista povoljnije nego kod nas.. razlika je u par hiljada dinara svega.

jedina zaista zarada moze da se napravi ako se svercuje a uzmes povracaj poreza

tako da svi ti koji dovlace robu iz madjasrske obicno valjaju refubrish

a imao si srecu da se nije pokvarilo..video bi koju bi muku imao da jeste.

e moj prijatelju da malo gledas video bi da u madjarskoj odakle dovlace tu robu nije nista povoljnije nego kod nas.. razlika je u par hiljada dinara svega.

jedina zaista zarada moze da se napravi ako se svercuje a uzmes povracaj poreza

tako da svi ti koji dovlace robu iz madjasrske obicno valjaju refubrish

a imao si srecu da se nije pokvarilo..video bi koju bi muku imao da jeste.
Ti si od onih koji reklamiraju visoke cene u srbiji i bogaćenje trgovaca.

Ti si od onih koji reklamiraju visoke cene u srbiji i bogaćenje trgovaca.
pojasni mi kako su visoke cene ako u ovom trenutku kamera kosta samo 2.000 dinara skuplje nego na sajtu proizvodjaca.
kod nas jesu nekad vise cene tehnicke robe ali kad dodju ovi dani popusta ona dodje na cenu koja je i u inostranstvu.

Gospodja kupila paročistač i kad je zavrśila generalku po novokupljenom renoviranom stanu s punim potrošačkim pravom vratila "iz ma kog razloga" te dobila pare nazad.

I ajd sad ti privredjuj :lol:

Da znate kakvih sve "potrošača" ima ne bi ni pitali zašto ovolika cena :lol:
Pametna žena :D jok no će da je kupi za silne pare da bi je imala za 5x godišnjeg korišćenja 😁
Da je normala, ne bi nam takva spravica bila luksuz :(

Back