Nazarbajev odlikovao Vučića Ordenom Prijateljstva 1. reda, Vucic uzvratio

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Poslednja izmena:
Svakako da nije, ali i vucko se tu mota kao macak oko slaninice, maznuo bi i on neko parce, pa da uvozi naftu preko brata i bratve. Koja dodatna kinta post mortem Predsednikovanja i Partije nije naodmet, zar ne? :per:

_nobody_

Iskreno mi se **** za velikog vodju i jedan mi je od omrazenijih likova, ali sta je trebalo da uradi. Da nalupa samare kazahstanskog predsendiku, da ga pljune u lice, da glumi Borata. Sta bi bilo pravo drzavnicko ponasanje kojem bi bili zadovoljni. Ides u zemlju sa kojom nemas nikakav problem, koja podrzava nas suverenitet na Kosmetu i koja ima sve vise para. Pa naravno da ces imati izlive medjusobnog prijateljstva. Ali mi kao narod povremeno patimo od kompleksa nize ili vise vrednosti u zavisnosti od situacije, pa se sada smejemo ovome. Toliko smo bedni, mali i nemocni da bismo svuda trebali da puzimo kada idemo u inostranstvo, ali ovde se od nas ocekuje da idemo onako bahato, djonom u facu.

Neko lepo rece Kazahstan nije zemlja za potcenjivanje a prava istina je da vise nijedna zemlja nije za potcenjivanje. Danas kada brojimo svako ostrvce u nekoj vukoj-ebini, svaki Polis ko je priznao ili nije Kosmet, danas nijedna drzava nije za potcenjivanje.

Ништа против Казахстана. Али мало ме насмеја ова размена одликовања и врати на прошла али слична времена. Ех, да имамо море па да дођемо до старог "Галеба" или направимо нови, да се излије сијасет тих одликовања па да нам председник крене на дуга путовања...

metanisanje:
"Molio sam premijera Sagintajeva, molio sam predsednika Nazarbajeva, molio sam i Vladimira Putina da nam dozvole. Reč je o pojedinim vrstama sira, cigaretama, živinskom mesu, molio sam za 5.000 automobila opet. Druga runda je završena, treća runda pregovora je u januaru, nadamo se da će naši ruski i kazahstanski partneri ispuniti", kazao je Vučić novinarima na pitanje koje bi Srbija proizvode još mogla da bez carine izvozi u Evroazijsku uniju.

Reč je, kako je naveo Vučić, o tržištu od 185 miliona ljudi koje čine Kirgizija, Jermenija, Belorusija, Kazahstan i Rusija.

5000 x 1000 OJRA = 5M OJRA profita za zabare. I da italijani ne povuku fabriku iz Kragujevca. Promisljen politicki potez. :ok:

_nobody_

Samo putuje po svetu i ne zna gde će skloniti pare !

Nazarbajev Vučiću: "Daću ja tebi orden, a pare negde drugde sklanjaj,... moram slušati Putina, a Si Đinping me je samo mrko pogledao kad si bio kod njega"

Kazahstan uopšte nije zanemarljiv jer je Nazerbajev upravo bio idejni inicijator Vladimiru da se zasnuje Evroazijska ekonomska unija.

Vučić je ko diletantski smrdljivi sir sa najlneukusnijom buđi - dođe na sto svakom, ali brzo ga odbace ...

- - - - - - - - - -

Kazahstan uopšte nije zanemarljiv jer je Nazerbajev upravo bio idejni inicijator Vladimiru da se zasnuje Evroazijska ekonomska unija.

Naravno Kazahstan je ok u svom geopolitičkom kontekstu - nego AV je izprovaljivan

- - - - - - - - - -

Уобичајене дипломатске процедуре.
Мада, има мало комичног у свему томе, стоји...
Интересантно како некима никад не засмета Вучково цеђење пред западњацима...:lol:

Izprofanisan je i ogoljen svugde !

- - - - - - - - - -

Za dve nedelje AV je bio u Pekingu, Moskvi i Astani !?

Što bi rekli bezbednjaci: "Ovo su sumnjive radnje, da vidimo mi tokove novca ..."

"Molio sam premijera Sagintajeva, molio sam predsednika Nazarbajeva, molio sam i Vladimira Putina da nam dozvole. Reč je o pojedinim vrstama sira, cigaretama, živinskom mesu, molio sam za 5.000 automobila opet. Druga runda je završena, treća runda pregovora je u januaru, nadamo se da će naši ruski i kazahstanski partneri ispuniti", kazao je Vučić novinarima na pitanje koje bi Srbija proizvode još mogla da bez carine izvozi u Evroazijsku uniju.

Reč je, kako je naveo Vučić, o tržištu od 185 miliona ljudi koje čine Kirgizija, Jermenija, Belorusija, Kazahstan i Rusija.

"Bio bih preveliki optimista kada bih rekao da je to izvesno a pesimista ako bih rekao da je nemoguće. Svi gledaju svoje interese da zaštite. Čudo da mene Evropska unija nije uhapsila kada sam branio mlekarsku industriju", naveo je Vučić.

Ne bih ja ovu posětu tako olako potcěnjivao. Izvěsno je da se radi o světski uticajnom bratstveniku. :.

Vučić pozvao verske lidere na zaštitu manastira i crkava SPC na Kosovu i Metohiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas verske lidere na zaštitu manastira i crkava Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji, koje su pod stalnom pretnjom onih koji ne veruju u civilizaciju i kulturno nasleđe.

Vučić je u Astani, na 4. kongresu lidera sveta i tradicionalnih religija, ukazao da je Balkan, region u kojem se nalazi Srbija, raskršće na kojem se susreću mnoge vere.

aMSk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpZN01EQV8vODNlMGZhY2U0ZjhlZjE4NmM0MzMyNmZkNmJkYjAzODguanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB
FOTO: RAS SRBIJA

Forum verskih lidera

Predsednik Srbije je istakao da su mir i bezbednost najvažnije zajedničke vrednosti svih naroda u svetu i da poruke mira treba da budu osnova međunarodnog poretka.
Mafk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0dJN01EQV8vOGM0ZGRhYjhjYTUxOGJkYzc0ZTU1ZjM1YmMxOTE4MGQuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB
FOTO: RAS SRBIJA

Naglasio je da se vera često zloupotrebljava za neke druge ciljeve, da se nekada koristi i kao izgovor za geopolitičke ciljeve.​
Prema njegovim rečima, vera se zalaže za mir i poštovanje, te je predložio da u porukama skupa bude rečeno da mir treba da bude osnova međunarodnog poretka.

Učešćem na ovom skupu Vučić je završio dvodnevnu posetu Kazahstanu.

Poslednja izmena:

Back