Nažalost, nećete mu moći ništa!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lapsi

Elita
VIP
Poruka
19.685
Gledam Pink.
Mislim da mu necete jos dugo vremena moci apsolutno nista.
Sanse su na zalost nikakve.
Ma kako uvrnuto djelovao, on I dalje za male pare kupuje podrsku.
Pauk dominira!
Razgranao je mrezu, koju je trenutno nemoguce pokidati.
Blokaderi I opozicija su slaba nada.
Jedina nada je pogresan korak, koji bi skrenuo paznju vecih sila.
Mozda je prvi pogresan korak upravo napravio kroz naoruzavanje. To se ,,silama,, nikada ne dopada?!

Autorska.
Pucajte

Poslednja izmena od moderatora:
Studenti GIF

Nemam namjeru da nekoga uvrijedim, ali vecinska Srbija je polupismena i naivna. Jos kada u tu masu dodamo kriminalce, poltrone, proracunate, kupljene, uvezene iz druge zemlje.... sanse su na zalost nikakve.

Pucajte
Ovo je direktno vredjanje I nipodostavanje većinskog naroda iz srbije prezentovani iz komsijske kuhinje...

Gledam Pink.
Nemam namjeru da nekoga uvrijedim, ali vecinska Srbija je polupismena i naivna. Jos kada u tu masu dodamo kriminalce, poltrone, proracunate, kupljene, uvezene iz druge zemlje.... sanse su na zalost nikakve.
Pauk dominira!
Mozda je prvi pogresan korak upravo napravio kroz naoruzavanje. To se ,,silama,, nikada ne dopada?!

Autorska.
Pucajte
odavno pricam da je kljuc za smenu animiranje onih koji ne glasaju i da je pogresan nacin koji se sad radi blokadama i napadima na one koji ne misle kao blokaderi a onda mi kazu da sam caci samo zato sto im se ne dopada sta sam napisao..a da imaju malo mozga u glavi shvatili bi kolika je istina u mojim recima.. agresijom koju ispoljavaju i ovde samo guraju onaj deo srbije koji moze napraviti prevagu dalje od sebe.

Kada predstojecim lokalnim izborima potvrdi rejting, a potvrdice ga, ovako ili onako, krenuce u kaznjavanje neistomisljenika svim raspolozivim sredstvima I snagom.
Plasim se da ce biti mnogo unistenih zivota I to onih ljudi koji zaista vrijede I koji bi mogli izvuci Srbiju iz blata.
odgovor ces sa studentske strane dobiti..da je on jak u malim sredinama ali nije u velikim.. takvim uljuljkivanjem i samoubedjivanjem ne shvataju koliko u sustini nanose stete samom pokretu protiv njega.

Nemam namjeru da nekoga uvrijedim, ali vecinska Srbija je polupismena i naivna.
ovo si odvalila..
nepismenih je 0.63%
polupismenih 6-7%
funkcionalno nepismenih 11% ti targetiras ove.. to znaci da umeju da citaju ali teze razumeju napisano..
dakle u svakom slucaju kad se sve ovo sabere dobijas ispod 20% stanovnistva dakle daleko ispod kako kazes "vecinske" srbije

opet dolazimo do price o uljuljkivanju zasto on pobedjuje.. pobedjivace sve dok postoji agresija na drugoj strani

Kako gledas na sve to?
Usput , sta predvidjas?
Nadam se da studentska lista može dobiti većinu.
Ne mislim da je nemoguće ili neverovatno da dođe do promene. Ne bavim se mislima da je to teško. Previše ljudi želi promene.

Nadam se da će ozbiljni ljudi sa stud liste voditi bitne resore, čeka ih puno posla da se izvadimo iz gliba, štednje, neće nam svima buti lako, ali očekujem da se javno iznesu najveće pronevere da ljudi znaju sve.

Gledam Pink.
Pauk dominira!

Autorska.
Pucajte
Ima istine ali to nije razlog predati se,postati poltron i ljiga poput njih.
Uspeh koji će tek dati rezultate je da su mladi ljudi shvatili da se moraju uključiti u dešavanja u Srbiji i aktivno tražiti rešenje kao mladi i školovani ljudi.
Što se tiče zla sem ovog na vlasti,još mi je gora opozicija,to su studenti shvatili,razbili svima iluziju i na prvim izborima šta god bude sadašnja opozicija ide na djubrište istorije.
Borba je jedino rešenje,sve drugo je kukavičluk i traženje izgovora.

Gledam Pink.
Pauk dominira!

Autorska.
Pucajte
Dobro jutro! Vidim tek si se probudila.

Од тоталног дистанцирања од КиМ , де јуре признања, јурњаве јалове за ЕУ.
Tesko je priznati poraz.
Tesko je I izgovoriti: Kosovo je izgubljeno!
A izgubljeno je.
Treba spasavati ono sto je ostalo, jer je i to na klimavim nogama.
Zasto se gubi snaga na izgubljeno?
Vracanje Kosova bi znacilo rat. Rat je uvijek najgora opcija. I neizvjesna, a unistili bi mnogo toga.

Back