Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novo je nesto novo,,uvek bilo i bice ma koliko neke to ne priznaju izigravajuci fine domaciceMnogi se plaše navike..
Sa kim vam je bolji seks, sa stalnom partnerkom ili sa nekom novom sa kojom ste se tek upoznali?

Mnogi se plaše navike..
Sa kim vam je bolji seks, sa stalnom partnerkom ili sa nekom novom sa kojom ste se tek upoznali?
svaki seks je na svoj nacin dobar. Ekstremno je dobar onaj sa nepoznatima.Mnogi se plaše navike..
Moram priznati sa novom. Čak i ako mi se ne sviđa nešto posebno. Čak i ako mi je dugogodišnja partnerka zgodnija.Mnogi se plaše navike..
, volim kad i ona ima svoje ja u tome a da nije kao nedefinisani turista koja probava egzoticnu kuzinu.
.

Što bi značilo da jedemo raznovrsne kužineАко имаш жив однос, а не позориште у кући, онда не долазиш у стање навике.
a šta misliš @MrNapokon p sto se smejes
Sve to super da se sve to ne povezuje sa stvari zvanom enerdzi. A enerdzi dolazi od osobe ne iz konzumacije.Što bi značilo da jedemo raznovrsne kužinea šta misliš @MrNapokon
Navika je često dobra, mirna luka koja pruža stabilnost, sigurnost a samim tim i dobar intimni život.
Kad nam dosadi, menjamo kužinu, ne partnera, i td,
Što bi značilo da jedemo raznovrsne kužinea šta misliš @MrNapokon
Navika je često dobra, mirna luka koja pruža stabilnost, sigurnost a samim tim i dobar intimni život.
Kad nam dosadi, menjamo kužinu, ne partnera, i td,
Simpatična su mi postala tvoja poredjenjap sto se smejes

Zato bez enerdži nema konzumacije, jednostavno.Sve to super da se sve to ne povezuje sa stvari zvanom enerdzi. A enerdzi dolazi od osobe ne iz konzumacije.
Stabilnost i sigurnost?Мени истакнуто личи на душевну смрт.
Stabilnost i sigurnost?
Svašta.
I ne težimo svi da budemo u stabilnoj vezi i osećamo se sigurno?Стабилност и сигурност се постижу кроз дела која воде томе, не кроз навике. Прво је активан израз личности, а друго пасиван.
Ne lazi brate znam da ti cita zena pa moras da kazessa stalnom.
.....sve me proverava.....Ne lazi brate znam da ti cita zena pa moras da kazes