Navijači u Portoriku oborili Ginisov rekord u broju ofarbanih plavušana

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
344.535
157170_tan2023-03-1021572212-3_s.jpg


Portoriko je u petak oborio Ginisov svetski rekord za najviše navijača sa ofarbanom kosom.

192 muškarca postali su plavušani kako bi podržali tim svoj tim sa američke teritorije koji se bori za pobedu na Svetskom bejzbol klasiku nakon što je završio dva puta kao drugoplasirani.Prvo su igrači ofarbali kosu u plavo 2017. uoči velikog finala a onda je krenula euforija i među navijačima zbog koje su u Portoriku apoteke i prodavnice kozmetike ostale bez boje za kosu.

Turnir se obično održava svake četiri godine, ali ga je pandemija odložila za dve godine što znači da šest godina nije bilo farbanja, prenosi AP.

Mnogi Portorikanci su bili željni da vide da li će se trend nastaviti. Igrači su se i ove godine ponovili tradiciju, a ljudi na ostrvu sa izuzetno tamnom kosom odgovorili su platinasto plavim, prljavoplavim, pa čak i nagorelim narandžastim pramenovima i bradama da pokažu svoju podršku.

"Što više plave kose, bićemo ujedinjeniji kao narod“, rekao je fotograf Migel Rodrigez Kamilo dok je čekao da mu tamna kosa promeni boju.

Sudija Ginisovog svetskog rekorda Natalija Ramirez primetila je da je nekolicina njih diskvalifikovana jer su već imali belu ili sedu kosu.
link

Navijaci Zvezde da se ofarbaju u crveno a Partizana u crno :lol:
 

Back
Top