- Poruka
- 4.184
Sada javili policijsko saopštenje na Fox-u...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anarhisti su došli da se svete za ona hapšenja, a ostali da mlave gejeve...![]()
Mislim, mogu da dovedu i vojsku, haosa će svakako biti...
У сваком случају,ако полиција буде пипнула било кога ко буде желео да спречи одржавање параде срама,то ће само штетити ЕУ властима у БГ и још више појачати одбојност према про-ЕУ политици која овде шири свој смрад и намеће болесне друштвене односе.
У сваком случају,ако полиција буде пипнула било кога ко буде желео да спречи одржавање параде срама,то ће само штетити ЕУ властима у БГ и још више појачати одбојност према про-ЕУ политици која овде шири свој смрад и намеће болесне друштвене односе.
ma da, to samo hoce da se maklja, nema dva grama mozga..svejedno im koga ce, samo da se divlja...
mada nadje se tu i poneki fini navijac...nije da nije.![]()
Pa wi zene obozawate te navijace
I tako te opasne momke.
ma ne volim bre te tabadzije, ja volim nežnice i dobrice, jer ja nisam.
nego se slihtam jednom opakom huliganu.![]()
Pa ocigledno da ne wolis dobrice i nezne , cim ne wolis mene
Poenta je da je biti navijac totalno profitabilno, i da wetjina dewojki wole te takwe.
Znaci njima je super, profitirace u swakom slucaju![]()
ау каква промена сервеMislim da će prvo navijači da polome pedere pa onda policija navijače. Sve u svemu bolje ne može![]()
pa ti si mnogo mali,da si se rodio deset godina ranije, ajde i 7, volim mladje pa i nekako
ma sta je profitabilno sa fajterom bez zuba, koji kad nema tekme da maklja, vezba na svojoj devojci, o mozgu da ne pricam...
to samo mozes da zoves da nacepa drva.![]()
pa ti si mnogo mali,da si se rodio deset godina ranije, ajde i 5, volim mladje
ma sta je profitabilno sa fajterom bez zuba, koji kad nema tekme da maklja, vezba na svojoj devojci, o mozgu da ne pricam...
to samo mozes da zoves da nacepa drva.![]()
Stvarno su mi se već smučili i ****** i ultranacionalisti i fašisti i svi od reda....Zamlaćuju nas kojekakvim glupostima da ne bismo razmišljali o suštinskim problemima, a mi se pecamo kao šarani.
Шојо не секирај се има још они за које си и ти пилетина додуше јес да су мало геријатрија ал их има
Mislim da će prvo navijači da polome pedere pa onda policija navijače. Sve u svemu bolje ne može![]()