- Poruka
- 4.181
Sada javili policijsko saopštenje na Fox-u...
У сваком случају,ако полиција буде пипнула било кога ко буде желео да спречи одржавање параде срама,то ће само штетити ЕУ властима у БГ и још више појачати одбојност према про-ЕУ политици која овде шири свој смрад и намеће болесне друштвене односе.Anarhisti su došli da se svete za ona hapšenja, a ostali da mlave gejeve...![]()
Mislim, mogu da dovedu i vojsku, haosa će svakako biti...
Ne bih rekao, ti nawijaci i nisu nesto prewishe popularniУ сваком случају,ако полиција буде пипнула било кога ко буде желео да спречи одржавање параде срама,то ће само штетити ЕУ властима у БГ и још више појачати одбојност према про-ЕУ политици која овде шири свој смрад и намеће болесне друштвене односе.
Tako je... Odbojna je ta politika mlaćenja besposlene stoke.У сваком случају,ако полиција буде пипнула било кога ко буде желео да спречи одржавање параде срама,то ће само штетити ЕУ властима у БГ и још више појачати одбојност према про-ЕУ политици која овде шири свој смрад и намеће болесне друштвене односе.
Pa wi zene obozawate te navijacema da, to samo hoce da se maklja, nema dva grama mozga..svejedno im koga ce, samo da se divlja...
mada nadje se tu i poneki fini navijac...nije da nije.![]()
ma ne volim bre te tabadzije, ja volim nežnice i dobrice, jer ja nisam.Pa wi zene obozawate te navijace
I tako te opasne momke.
Pa ocigledno da ne wolis dobrice i nezne , cim ne wolis menema ne volim bre te tabadzije, ja volim nežnice i dobrice, jer ja nisam.
nego se slihtam jednom opakom huliganu.![]()
pa ti si mnogo mali,da si se rodio deset godina ranije, ajde i 7, volim mladje pa i nekakoPa ocigledno da ne wolis dobrice i nezne , cim ne wolis mene
Poenta je da je biti navijac totalno profitabilno, i da wetjina dewojki wole te takwe.
Znaci njima je super, profitirace u swakom slucaju![]()
ау каква промена сервеMislim da će prvo navijači da polome pedere pa onda policija navijače. Sve u svemu bolje ne može![]()
pa ti si mnogo mali,da si se rodio deset godina ranije, ajde i 7, volim mladje pa i nekako
ma sta je profitabilno sa fajterom bez zuba, koji kad nema tekme da maklja, vezba na svojoj devojci, o mozgu da ne pricam...
to samo mozes da zoves da nacepa drva.![]()
Pa nema weze, on se siba, i tako dobija ugled kod dewojki i drustwu, tako dobije socijalan ziwotpa ti si mnogo mali,da si se rodio deset godina ranije, ajde i 5, volim mladje
ma sta je profitabilno sa fajterom bez zuba, koji kad nema tekme da maklja, vezba na svojoj devojci, o mozgu da ne pricam...
to samo mozes da zoves da nacepa drva.![]()
O sustinskim problemima wesanju wasih lopowa na trguStvarno su mi se već smučili i ****** i ultranacionalisti i fašisti i svi od reda....Zamlaćuju nas kojekakvim glupostima da ne bismo razmišljali o suštinskim problemima, a mi se pecamo kao šarani.
ko kaze da se ja sekiram?Шојо не секирај се има још они за које си и ти пилетина додуше јес да су мало геријатрија ал их има
Mislim da će prvo navijači da polome pedere pa onda policija navijače. Sve u svemu bolje ne može![]()