pop80
Veoma poznat
- Poruka
- 13.061
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вест из фебруара 2023. Како се касније показало, обична пљувачина.
Pomesao si sigurno, jer je Srdjan Djokovic 3 puta veca sirovina koja ne ume da se nosi sa parama i popularnoscu, od Jokiceve brace.Nisam
Djokovice kao i djokovića vi Nesrbi ne volite. Jer je najbolji teniser sveta ikada SRBIN
Bio vam je dobar kad daje lovu za poplavu...
Ја не причам ништа, преносим вести из медија. Мислиш да нешто није тачно?šta bre pričaš nolo botino???
ONO SU ĐOKOVIĆEVE ZGRADE, GRADE IH ĐOKOVIĆI!!!
Шта је отео? Па СВЕ! И све оне године на врху АТП листе, и 24 ГС... Ништа од тога није било предвиђено за њега.Шта је и коме Новак Ђоковић отео, багро тешка?
Sa PDV-om?51 400 000 $
Kod vas u baščaršiji sve poštenjačine jel dePomesao si sigurno, jer je Srdjan Djokovic 3 puta veca sirovina koja ne ume da se nosi sa parama i popularnoscu, od Jokiceve brace.
Jokiceva braca makar ne upadaju u kabine komentatorima i prete im.
O tome ko vise saradjuje sa srpskim krimosima, lol.
Cistac WCa-a koji je vise godina ziveo u BGD nego sto ti imas godina. Cistac WC-a joji se iz tog grada/zemlje iselio zbog takvih kao ti.ti izgleda nisi iz bg-a...još jedan čistač wc-a u nemačkoj koji bolje od nas zna kako se živi u srbiji
Ma znam, video sam i ja te fotografije ili tik-tok snimke, svaki njegov korak u Srbiji se prati sa ekstremnom paznjom jer, realno, mi Srbi imamo dva mega-stara, samo dva globalno prepoznatljiva coveka. Dzokera #1 i Dzokera #2. U svim ljudskim oblastima, nemamo naucnike, umetnike, milijadere, imamo dvojicu sportista. Pa je normalno da ih ljudi prate i snimaju svaki njihov korak.Radio je to prošle godine, pa mu i dalje zameraju. Valjda je bilo bolje da recimo umesto tamo nekom Peri u kafani da 50€, ode na koncert Tejlor Svift za tričavih nekoliko hiljada dolara.
Nikakva u realnom zivotu, u bolesnim glavama jeste.И каква је веза Новака Ђоковића са овом сликом?