Navijači besni "suspendujte Jokića!"

Вест из фебруара 2023. Како се касније показало, обична пљувачина.

Иначе је Новак, управо не желећи да га разне протуве развлаче по медијима и уваљују у блато, вратио Тениски центар Новак граду још 01.06.2023.

Šokantna vest za srpski tenis: Đoković vratio Teniski centar Novak gradu Beogradu

Град Београд је тај тениски центар понудио у закуп у априлу ове године

Beograd ponudio u zakup teniski centar Novaka Đokovića

Nisam
Djokovice kao i djokovića vi Nesrbi ne volite. Jer je najbolji teniser sveta ikada SRBIN :mazi:
Bio vam je dobar kad daje lovu za poplavu...
Pomesao si sigurno, jer je Srdjan Djokovic 3 puta veca sirovina koja ne ume da se nosi sa parama i popularnoscu, od Jokiceve brace.
Jokiceva braca makar ne upadaju u kabine komentatorima i prete im.
O tome ko vise saradjuje sa srpskim krimosima, lol.

ti izgleda nisi iz bg-a...još jedan čistač wc-a u nemačkoj koji bolje od nas zna kako se živi u srbiji:roll:
Cistac WCa-a koji je vise godina ziveo u BGD nego sto ti imas godina. Cistac WC-a joji se iz tog grada/zemlje iselio zbog takvih kao ti.
Dakle hejteru, jos cekamo tvoje dokaze da je Djokovic pokrao tu zemlju, imas li ih?
Ah, da, sad si presao da pljujes komentatire koji ti traze dokaz, znaci da ga nemas, znaci da izmisljas i prosipas zlobu okolo.

Zbog svega toga ides nma moju ignore listu.
Adio hejteru.

dođi malo u bg da vidiš, ne seruckaj iz daljine

Hejteru, taj objekat se zove "K-District" ali njegova fotografija nije nikakv dokaz onoga sto ti tvrdis, naprotiv, dokaz da si ti lazljivi hejter. Djokovici sa njim nemaju veze, investitor je Aleksandar Group iz Novog Sada (Aleksandar Gajic, najvece ime medju novosadskim gradjevinskim tajkunima, gradi mnogo i po Airport Cityju na NBGD). Niti je taj objekat na Kalemegdanu, nalazi se sa severne strane bul.Vojvode Bojovica, tkz.Donjem Dortjolu, sto je dokaz da nemas pojma ni o Beogradu.

Ja sam se zbog takvih lazljivih hejtera koji "znaju" sve o svakome i svemu a u sustini samo sire neku svoju zlobu i iselio iz tog grada i te zemlje.
Dakle, zbog toga sto si neopevan i zlobni lazov ides na moju ignore listu.
Adio hejteru.

Poslednja izmena:
Radio je to prošle godine, pa mu i dalje zameraju. Valjda je bilo bolje da recimo umesto tamo nekom Peri u kafani da 50€, ode na koncert Tejlor Svift za tričavih nekoliko hiljada dolara.
Ma znam, video sam i ja te fotografije ili tik-tok snimke, svaki njegov korak u Srbiji se prati sa ekstremnom paznjom jer, realno, mi Srbi imamo dva mega-stara, samo dva globalno prepoznatljiva coveka. Dzokera #1 i Dzokera #2. U svim ljudskim oblastima, nemamo naucnike, umetnike, milijadere, imamo dvojicu sportista. Pa je normalno da ih ljudi prate i snimaju svaki njihov korak.
Na kraju, sve su to njihovi privatni zivoti, njihov novac je zaradjen van Srbije i nikome u Srbiji ne treba da polazu racune sta sa njim i gde rade. Ako investiraju u nesto super, ako ne sasvim razumljivo jer ne zele da imaju posla sa secikesama (setite se samo primera Vlade Divca i svih onih miniranja i pometacina koje je on imao kad je probao da investira novce u Srbiji).

Back