Navedite jedan primer šta je ova vlast dobro uradila

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја заправо мислим да те ортак не лаже него да је глуп и неспособан што не нађе бољи посао, јер океј плаћених послова има ко плеве.

Конобарисање је за студенте и омладину. После 30-е треба наћи озбиљан посао.
Kad sam se preselio iz grada pre 7 godina ,pricala mi je zena iz idee da ima 24000 platu ,jel i ona glupa

Инфраструктура која је изграђена. Путеви, пруге и болнице.
Данас је незапослен само онај ко не жели да ради, под жутима сам ја лично само надничио, а повремено био незапослен.
Београд на води.
Аеродром у Нишу.

Не знам шта ти треба од примера, јер сличних примера нема за жуте. Мислим, ајде наведи један пример у периоду 2000-2012

Da li je Beograd na vodi dobar i koristan?

Ovde nista nije savršeno hiljadu godina .
Bez da branim ili kudim Vučića, pa taj pink - lažljivi tv je postojao i za vreme dosa pa što ga nisu ugasili, preusmerili ili zabranili.
Svaki dan , sve televizije, svaki sat SVAKI SAT smo slušali na tv Mladić, Karadžić , hag , i ostali . I sa tim su godinama i godinama počinjale vesti.
I kako će sve procvetati čim ih isporuče , kako će se odmah posle toga vratiti KiM u Srbiju... Od 2005te mi svake godine ulazimo naredne u EU.
A sagradjeno je dosta u zadnjih 10tak godina na državnom planu , . A kajmak ??? Ovde je problem kajmak.
Mi imamo standardnu demokratiju ali nemamo kontrolu vlasti , jer starogrčka demokratija je pravo smene , a ne pravo izbora , jer svako može
biti izabran pa obrnuti ćurak.

Jedino što mogu da vide i zbog čega dolaze to su splavovi gde se ''tatini sinovi'' iživljavaju s tatinim parama uz buljuk ''starleta'' kojima je takođe, tata prodao kravu da joj kupi silikone :mrgreen:
Ima i toga naravno digli cene katastrofa zbog takvih.pijem kafu u bg u i firenci ista cena.strasno.
Ti sto dolaze da vise i dizu cene po splavovima i kafanama su druga prica.
Pricam o obicnim turistima.zamisli sada ima tura podzemlje beograda.ide se cini mi se od rimskog bunara pa jos neke lokacije.to mi zanimljivo bilo da vidim uopste jer pre nije bilo.

Pa ti rece da si za iste pare radio pre vucica da bi napravio da je bolji, bas zato sto je za omladinu i dzeparac on ne moze da dobije vise,radi i svadbe i klubove sta god uleti,a poenta je sto znaju da dzeparca uzme 2× toliko i to je ta napredna pljacka
Ја сам радио за мале паре и колико год сам тражио бољи посао нисам га нашао. Слаба је понуда за посао била.

Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико, али више немам 20 година. Твој друг ради за лошу плату јер неће да уложи две-три недеље да нађе бољи посао. Скоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра, једино ти овде потураш причу о некоме ко ради за 1000 ДИНАРА!

Па јел ти друг има Даунов синдром па ради за толико? Не бих се прошетао два километра да ме толико плате, а камоли да радим.

Не знам за његова примања, али као што сам ја написао, од 2009. до 2013. сам радио за 26 хиљада. Значи ни 230 евра. Данас би то можда еквивалент било око 400 евра, максимум 450.

Данас радим за 700 евра, а ни то није нешто, мада не живим у БГ.

Мислим, не треба ми ни нека математика. Живео сам са кевом тада, а позајмљивао паре од другара кад изађем у град. Чак сам морао и да зајмим пар пута за рачуне за телефон и интернет.

Сад живим сам. А имам и децу и плаћам алиментацију.
Samo da ti kazem da je dinar bio dosta jaci prema evru,nego sad.Evo izracunaj sada kolika je vrednost dinara prema evru i da li bi moga da zivis od tih 330 evra.2010-e sam imao preko 600 evra platu i ziveo sam dobro,sada ne veriujem da bi s tim mogao preziveti.Vucko je digao plate,ali su cene mnogo vise nego pre njegovog dolaska na vlast.Zaboravili ste ono kada je uveo porez na platu 20%,kada je bio premijer.

Данас радим за 700 евра, а ни то није нешто, мада не живим у БГ.
a evro kao ne trpi inflatorni pritisak, i tihi sto propada svabe je sve umislio? i 40 mlrd kredita ko ce da vraca, kazu javni dug cak 100 mlrd
Скоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра\
znaci sposobni, za razliku od tebe koji imas 7 stoja? a bgd je jaci za 50% u platama
Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико
robijo, nemoj bolje, mislicemo da si av koji radi 24/7

Ја сам радио за мале паре и колико год сам тражио бољи посао нисам га нашао. Слаба је понуда за посао била.

Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико, али више немам 20 година. Твој друг ради за лошу плату јер неће да уложи две-три недеље да нађе бољи посао. Скоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра, једино ти овде потураш причу о некоме ко ради за 1000 ДИНАРА!

Па јел ти друг има Даунов синдром па ради за толико? Не бих се прошетао два километра да ме толико плате, а камоли да радим.
Ne radi danas nego je radio kad se otvorio vucicev restoran, nemoj da isvrces jer je poenta u sns bezakonju a ne u njegovoj nesposobnosti

Ja sam napustio Srbiju 2010-e bas zbog zutih i njihovog zuluma i lopovluka. I oni sad nesto nekom pricaju, moram da se uzdrzim od epiteta, dobicu ban.😁

Bah te tralala price price su smesne.kisa pada kriv vucic.
Turisti dolaxe onde gde mogu normalno i sigurno da se osecaju i da vide nesto.Srbija je prelepa zemlja sa toliko stvari koje mogu da se vide.
ti si tralala

Trend povećanja broja turista de dešava svuda i ne dešava se zbog Vučića već uprkos njemu.
Pogledaj malo brojeve za druge države i uporedi. Tako sam ja jednom gledala brojeve za aerodrom i kao vidi povećava se broj putnika a onda pogledam brojeve za broj putnika u drugim državama a tamo još veći rast.

Ja želim da ova zemlja bude najjača u univerzumu ali nemojmo da se lažemo.

Oni koji Vučića tako ismevaju, uopšte ne primete da on sve to proveli i ismeva.

Bilo što iskače iz frižidera, jede parizer, sprema sendviče i slično.
Reakcija na akciju!... ili tako nekako.
Nekoliko dana prije snimanja tog videa, dogodila se "Afere frižider":

Potpuno neutemeljen, iz guzice izvučen, napad na Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

Samo da ti kazem da je dinar bio dosta jaci prema evru,nego sad.Evo izracunaj sada kolika je vrednost dinara prema evru i da li bi moga da zivis od tih 330 evra.2010-e sam imao preko 600 evra platu i ziveo sam dobro,sada ne veriujem da bi s tim mogao preziveti.Vucko je digao plate,ali su cene mnogo vise nego pre njegovog dolaska na vlast.Zaboravili ste ono kada je uveo porez na platu 20%,kada je bio premijer.
Није, добро се сећам.

Screenshot_20250119_201131_Samsung Internet.jpg

Од 2011. је пребацио 100 динара, а од 2014. се стабилизовао

Da li je Beograd na vodi dobar i koristan?
idealan za pranje krimi novca, do pola tone kokaina, preko mora jos da se megalomanise

se secas ti kada je aljek rekao, PA STA, nije prosvercovao pola tone kokaina? - to je bilo frojdovsko okliznuce
Čak sam i postavljanje Ane Brnabić doživela kao neki evropski postupak misleći da ćemo i u svemu drugome da ličimo na Evropu,
ona je jedina iz eu bila kod madura, a mi ameri raspisali poternicu za njim zbog kokaina i cega sve ne, pa ti razmisli zasto je ana isla Nicolás Maduro Moros and 14 Current and Former Venezuelan Officials Charged with Narco-Terrorism, Corruption, Drug Trafficking and Other Criminal Charges

1737314673837.png

ana brnabic je sef narko mafije na balkanu! aljek mora da prizna kosovo, a posle slede hapsenja, samo cemo jos malo da se igramo sa banditima macke i misa

ocekujte naloge za hapsenja

Poslednja izmena:
čak su i tu uspeli da ubede masu kako im je vojska neviđeno bitna a godinama je vojni budžet bio manji nego u vreme Žutih
Pogledajte prilog 1673712
Ја колико видим на овоме што си поставио од 2019. су улагања већа него под ДОСом, и све више и више се улаже.

Па и ти радиш за Вучића 😂

ti si tralala

Trend povećanja broja turista de dešava svuda i ne dešava se zbog Vučića već uprkos njemu.
Pogledaj malo brojeve za druge države i uporedi. Tako sam ja jednom gledala brojeve za aerodrom i kao vidi povećava se broj putnika a onda pogledam brojeve za broj putnika u drugim državama a tamo još veći rast.

Ja želim da ova zemlja bude najjača u univerzumu ali nemojmo da se lažemo.
Svuda u svetu?nesto nisam cuo da ima mnogo digitalnih turista u nigeriji.
Povecanje turista je lepo.pokazuje neku dozu normalnosti u ovo ludo vreme

Back