- Poruka
- 29.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam se preselio iz grada pre 7 godina ,pricala mi je zena iz idee da ima 24000 platu ,jel i ona glupaЈа заправо мислим да те ортак не лаже него да је глуп и неспособан што не нађе бољи посао, јер океј плаћених послова има ко плеве.
Конобарисање је за студенте и омладину. После 30-е треба наћи озбиљан посао.
Инфраструктура која је изграђена. Путеви, пруге и болнице.
Данас је незапослен само онај ко не жели да ради, под жутима сам ја лично само надничио, а повремено био незапослен.
Београд на води.
Аеродром у Нишу.
Не знам шта ти треба од примера, јер сличних примера нема за жуте. Мислим, ајде наведи један пример у периоду 2000-2012
Subvencija za stambene kredite.
Oni su mrtvi i nisu relevantni za buducnost. Nego setio sam se jedne dobre stvari za narod koji su uradili zuti. Pretvarali su nasu vojnu tehniku u staro gvozdje. Steta jedino sto to nije bila dobra stvar za nas narod nego za narod neprijateljskih drzava.A tito i sloba
Ima i toga naravno digli cene katastrofa zbog takvih.pijem kafu u bg u i firenci ista cena.strasno.Jedino što mogu da vide i zbog čega dolaze to su splavovi gde se ''tatini sinovi'' iživljavaju s tatinim parama uz buljuk ''starleta'' kojima je takođe, tata prodao kravu da joj kupi silikone![]()
Ја сам радио за мале паре и колико год сам тражио бољи посао нисам га нашао. Слаба је понуда за посао била.Pa ti rece da si za iste pare radio pre vucica da bi napravio da je bolji, bas zato sto je za omladinu i dzeparac on ne moze da dobije vise,radi i svadbe i klubove sta god uleti,a poenta je sto znaju da dzeparca uzme 2× toliko i to je ta napredna pljacka
Samo da ti kazem da je dinar bio dosta jaci prema evru,nego sad.Evo izracunaj sada kolika je vrednost dinara prema evru i da li bi moga da zivis od tih 330 evra.2010-e sam imao preko 600 evra platu i ziveo sam dobro,sada ne veriujem da bi s tim mogao preziveti.Vucko je digao plate,ali su cene mnogo vise nego pre njegovog dolaska na vlast.Zaboravili ste ono kada je uveo porez na platu 20%,kada je bio premijer.Не знам за његова примања, али као што сам ја написао, од 2009. до 2013. сам радио за 26 хиљада. Значи ни 230 евра. Данас би то можда еквивалент било око 400 евра, максимум 450.
Данас радим за 700 евра, а ни то није нешто, мада не живим у БГ.
Мислим, не треба ми ни нека математика. Живео сам са кевом тада, а позајмљивао паре од другара кад изађем у град. Чак сам морао и да зајмим пар пута за рачуне за телефон и интернет.
Сад живим сам. А имам и децу и плаћам алиментацију.
a evro kao ne trpi inflatorni pritisak, i tihi sto propada svabe je sve umislio? i 40 mlrd kredita ko ce da vraca, kazu javni dug cak 100 mlrdДанас радим за 700 евра, а ни то није нешто, мада не живим у БГ.
znaci sposobni, za razliku od tebe koji imas 7 stoja? a bgd je jaci za 50% u platamaСкоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра\
robijo, nemoj bolje, mislicemo da si av koji radi 24/7Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико
Не живим ту и не посећујем га. Познаници ми кажу да јестеDa li je Beograd na vodi dobar i koristan?
Ne radi danas nego je radio kad se otvorio vucicev restoran, nemoj da isvrces jer je poenta u sns bezakonju a ne u njegovoj nesposobnostiЈа сам радио за мале паре и колико год сам тражио бољи посао нисам га нашао. Слаба је понуда за посао била.
Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико, али више немам 20 година. Твој друг ради за лошу плату јер неће да уложи две-три недеље да нађе бољи посао. Скоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра, једино ти овде потураш причу о некоме ко ради за 1000 ДИНАРА!
Па јел ти друг има Даунов синдром па ради за толико? Не бих се прошетао два километра да ме толико плате, а камоли да радим.
Ja sam napustio Srbiju 2010-e bas zbog zutih i njihovog zuluma i lopovluka. I oni sad nesto nekom pricaju, moram da se uzdrzim od epiteta, dobicu ban.Ја сам радио за мале паре и колико год сам тражио бољи посао нисам га нашао. Слаба је понуда за посао била.
Ја сад могу да нађем и други и трећи посао да имам времена и енергије да радим толико, али више немам 20 година. Твој друг ради за лошу плату јер неће да уложи две-три недеље да нађе бољи посао. Скоро све које знам у БГ раде за преко 1000 евра, једино ти овде потураш причу о некоме ко ради за 1000 ДИНАРА!
Па јел ти друг има Даунов синдром па ради за толико? Не бих се прошетао два километра да ме толико плате, а камоли да радим.
ti si tralalaBah te tralala price price su smesne.kisa pada kriv vucic.
Turisti dolaxe onde gde mogu normalno i sigurno da se osecaju i da vide nesto.Srbija je prelepa zemlja sa toliko stvari koje mogu da se vide.
Navedite jedan primer šta je ova vlast uradila, dobro i korisno, za ovu zemlju i gradjene od 2012.g.
Samo bez sarkazma i ismevanja..da bar jednu dobru stvar imenujemo
Reakcija na akciju!... ili tako nekako.Oni koji Vučića tako ismevaju, uopšte ne primete da on sve to proveli i ismeva.
Bilo što iskače iz frižidera, jede parizer, sprema sendviče i slično.
Није, добро се сећам.Samo da ti kazem da je dinar bio dosta jaci prema evru,nego sad.Evo izracunaj sada kolika je vrednost dinara prema evru i da li bi moga da zivis od tih 330 evra.2010-e sam imao preko 600 evra platu i ziveo sam dobro,sada ne veriujem da bi s tim mogao preziveti.Vucko je digao plate,ali su cene mnogo vise nego pre njegovog dolaska na vlast.Zaboravili ste ono kada je uveo porez na platu 20%,kada je bio premijer.
čak su i tu uspeli da ubede masu kako im je vojska neviđeno bitna a godinama je vojni budžet bio manji nego u vreme ŽutihObnovili su vojsku.
idealan za pranje krimi novca, do pola tone kokaina, preko mora jos da se megalomaniseDa li je Beograd na vodi dobar i koristan?
ona je jedina iz eu bila kod madura, a mi ameri raspisali poternicu za njim zbog kokaina i cega sve ne, pa ti razmisli zasto je ana isla Nicolás Maduro Moros and 14 Current and Former Venezuelan Officials Charged with Narco-Terrorism, Corruption, Drug Trafficking and Other Criminal ChargesČak sam i postavljanje Ane Brnabić doživela kao neki evropski postupak misleći da ćemo i u svemu drugome da ličimo na Evropu,
Ја колико видим на овоме што си поставио од 2019. су улагања већа него под ДОСом, и све више и више се улаже.čak su i tu uspeli da ubede masu kako im je vojska neviđeno bitna a godinama je vojni budžet bio manji nego u vreme Žutih
Pogledajte prilog 1673712
Svuda u svetu?nesto nisam cuo da ima mnogo digitalnih turista u nigeriji.ti si tralala
Trend povećanja broja turista de dešava svuda i ne dešava se zbog Vučića već uprkos njemu.
Pogledaj malo brojeve za druge države i uporedi. Tako sam ja jednom gledala brojeve za aerodrom i kao vidi povećava se broj putnika a onda pogledam brojeve za broj putnika u drugim državama a tamo još veći rast.
Ja želim da ova zemlja bude najjača u univerzumu ali nemojmo da se lažemo.
Samo bez sarkazma i ismevanja..da bar jednu dobru stvar imenujemo
Mladi uvek misle da misle svojom glavom.i ja sam mislio da mislim svojom sa 18 god ,91 kada je bradonja vrisnuo juriiis pa me premlatila policija i isprskala sa vodom.Ono što su dobro uradili je da su naterali mlade da pocnu da misle svojom glavom
svašta ti nisi čuo pošto si neinformisan,Svuda u svetu?nesto nisam cuo da ima mnogo digitalnih turista u nigeriji.
Povecanje turista je lepo.pokazuje neku dozu normalnosti u ovo ludo vreme