Navedite jedan primer šta je ova vlast dobro uradila

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Било би јако добро то негде наћи и поставити или објективно упоредити ако то није урађено без предрасуда било које врсте.
Ma ja sam to proziveo i prozivljavam.Kome treba neka trazi statistiku,odnosa dinara i evra.Tad i sad.Znam da je kupovna moc bila mnogo bolja tada,nego sada.I ako je od,mislim 2008-me cini mi se pocela ona svetska kriza,opet je kupovna moc bila bolja.

Ma ja sam to proziveo i prozivljavam.Kome treba neka trazi statistiku,odnosa dinara i evra.Tad i sad.Znam da je kupovna moc bila mnogo bolja tada,nego sada.I ako je od,mislim 2008-me cini mi se pocela ona svetska kriza,opet je kupovna moc bila bolja.

То мени говори често брат који и вози ауто и више троши него ја.

vuci%C4%87-sreder-toma.jpg

:cepanje:

3. ova vlast nije priznala Kosovo kao samostalnu drzavu.

Ovo je posve nebitno, ako analiziraš sve sporazume, od Briselskog do Vašingtonskog i Ohridskog.

Faktični za ovih 12 godina kako se nedavno hvalio onaj kosovski političar, Kosovo je zaokružilo svoju državnost, a srpske institucije su uglavnom sve ukinute i integrisane.

Pitanje koje je bilo postavljeno je šta je vlast uradila, a ne šta nije uradla.

Takvim odgovorom na konto što nije priznala Kosovo možeš slobodno i da dodaš da je prednost države što "nije prestala da postoji". :D

Ovo je posve nebitno, ako analiziraš sve sporazume, od Briselskog do Vašingtonskog i Ohridskog.

Faktični za ovih 12 godina kako se nedavno hvalio onaj kosovski političar, Kosovo je zaokružilo svoju državnost, a srpske institucije su uglavnom sve ukinute i integrisane.

Pitanje koje je bilo postavljeno je šta je vlast uradila, a ne šta nije uradla.

Takvim odgovorom na konto što nije priznala Kosovo možeš slobodno i da dodaš da je prednost države što "nije prestala da postoji". :D
sta je bilo bilo je .........izdrzali smo, kada su ove tri tacke u pitanju. Sve ostalo izmedju je Vucicev manevar da bi danas imali ovo sto sam nabrojao.

sta je bilo bilo je .........izdrzali smo, kada su ove tri tacke u pitanju. Sve ostalo izmedju je Vucicev manevar da bi danas imali ovo sto sam nabrojao.

Zapad traži uspostavljanje dobrosusedskih odnosa. Oni od formalnog priznanja nemaju ništa, zato što bi Rusija blokirala ulazak Kosova u SB UN, čak ako bi i Srbija pristala. Tako da je formalno priznanje nešto što je suštinski nebitno i pojavljuje se samo floskula ponekad, čija je svrha da se stvori lažni privid postojanja nekakvih kompromisa, tako što Srbija 'eto, ne mora da formalno prizna Kosovo, ali zato _____'. To je prevara, suštinski, čiji je cilj samo kako da se poraz narodu i biračkom telu predstavi kao nešto, tobože, dobro ili kao pobedu.

Ne može se reći da je Srbija išta izdržala po tom pitanju, zato što je sve predala. Neće istorija pamtiti skoro ništa iz vremena DOS-a, ali hoće da je u vreme Vučićeve prve vlasti potpisan Kosovsko sporazum, a u vreme druge sve ostalo. A to da li će zvanično priznati Kosovo; naravno da neće i naravno da to u stvarnosti niko uopšte ni ne traži od Srbije, zaista.

Priznaću ti da se Vučić što se tiče sankcija vrlo čvrsto drži. To je činjenica koja je vidljiva; mislim da je količinom otpora koji pruža i mnoge iznenadio, pa iskren da budem i ja sam očekivao da će barem postepeno neke kozmetičke ili relativno nebitne sankcije da uvodi, ne državi Rusiji, već pojedinim licima koje privatnu imovinu i finansije imaju na tlu Srbije nemaju. Ali Vučić je po tom pitanju izuzetno čvrst. To je dakle, nesporan fakt.

Ali ovo što si pomenuo Kosovo, stvarno je vrlo slab argument, samo jedan korak od Miloševićevog govora posle Kumanova "pobedili smo, sačuvali smo Kosovo". Hajde da nazovemo stvari svojim pravim imenima...

Vidi Žorž, kada u raspravama naletiš na ženu, što ti se rijetko, skoro nikako ne dešava u životu, ti je podcjenjuješ i stavljaš nu podređeni položak. Ovdje, u ovom kontekstu ti je dobra drčna žena sa stavom?! Psuje, neposlušna, hrabra, rječita.

Svaka joj čast. Ovo je isto onako kako bi ja odgovorila na njegovu poruku.

Vidi Žorž, kada u raspravama naletiš na ženu, što ti se rijetko, skoro nikako ne dešava u životu, ti je podcjenjuješ i stavljaš nu podređeni položak. Ovdje, u ovom kontekstu ti je dobra drčna žena sa stavom?! Psuje, neposlušna, hrabra, rječita.

Svaka joj čast. Ovo je isto onako kako bi ja odgovorila na njegovu poruku.
Vidi ne zanima me zena kakva je prema drugima ,u kuci sa mnom nema razloga da bude kurcevita jer imam dovoljno muda za oboje i musko mi ne treba ni za pivo

Vidi ne zanima me zena kakva je prema drugima ,u kuci sa mnom nema razloga da bude kurcevita jer imam dovoljno muda za oboje i musko mi ne treba ni za pivo
Nisu to muda, to je stav, zdrav razum i hrabrost za reći ,,u brk,,!

Da se vratimo na temu.
Šta je ova vlast dobro uradila?
Pa ,,uradila,, je mnoge mlade ljude. Nekima je zapala dobra roba, nekima lošija.

Back