Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 46.837
Oni koji rade ba izazivanju krvoprolica su zdrav razum kako da nePljuckas po zdravom razumu. Uglavnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji rade ba izazivanju krvoprolica su zdrav razum kako da nePljuckas po zdravom razumu. Uglavnom
Ma ja sam to proziveo i prozivljavam.Kome treba neka trazi statistiku,odnosa dinara i evra.Tad i sad.Znam da je kupovna moc bila mnogo bolja tada,nego sada.I ako je od,mislim 2008-me cini mi se pocela ona svetska kriza,opet je kupovna moc bila bolja.Било би јако добро то негде наћи и поставити или објективно упоредити ако то није урађено без предрасуда било које врсте.
Ma ja sam to proziveo i prozivljavam.Kome treba neka trazi statistiku,odnosa dinara i evra.Tad i sad.Znam da je kupovna moc bila mnogo bolja tada,nego sada.I ako je od,mislim 2008-me cini mi se pocela ona svetska kriza,opet je kupovna moc bila bolja.
brza pruga BG-NS, duplo vece plate od 2012-te, .............os jos ?To su stvari koje ova vlast NIJE uradila, daj nešto što je uradila![]()
a zasto onda ameri obaraju Vucica ako su sve tri ove stavke upitne?sve tri stavke su upitne.
evo posteno:
1. jedina smo zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i koja odrzava bratske odnose sa Rusijom.
geografski da, politicki, nedo bog.Je li Belorusiju ne računaš zemljom Evrope.![]()
3. ova vlast nije priznala Kosovo kao samostalnu drzavu.
sta je bilo bilo je .........izdrzali smo, kada su ove tri tacke u pitanju. Sve ostalo izmedju je Vucicev manevar da bi danas imali ovo sto sam nabrojao.Ovo je posve nebitno, ako analiziraš sve sporazume, od Briselskog do Vašingtonskog i Ohridskog.
Faktični za ovih 12 godina kako se nedavno hvalio onaj kosovski političar, Kosovo je zaokružilo svoju državnost, a srpske institucije su uglavnom sve ukinute i integrisane.
Pitanje koje je bilo postavljeno je šta je vlast uradila, a ne šta nije uradla.
Takvim odgovorom na konto što nije priznala Kosovo možeš slobodno i da dodaš da je prednost države što "nije prestala da postoji".![]()
sta je bilo bilo je .........izdrzali smo, kada su ove tri tacke u pitanju. Sve ostalo izmedju je Vucicev manevar da bi danas imali ovo sto sam nabrojao.
Vidi Žorž, kada u raspravama naletiš na ženu, što ti se rijetko, skoro nikako ne dešava u životu, ti je podcjenjuješ i stavljaš nu podređeni položak. Ovdje, u ovom kontekstu ti je dobra drčna žena sa stavom?! Psuje, neposlušna, hrabra, rječita.
Vidi ne zanima me zena kakva je prema drugima ,u kuci sa mnom nema razloga da bude kurcevita jer imam dovoljno muda za oboje i musko mi ne treba ni za pivoVidi Žorž, kada u raspravama naletiš na ženu, što ti se rijetko, skoro nikako ne dešava u životu, ti je podcjenjuješ i stavljaš nu podređeni položak. Ovdje, u ovom kontekstu ti je dobra drčna žena sa stavom?! Psuje, neposlušna, hrabra, rječita.
Svaka joj čast. Ovo je isto onako kako bi ja odgovorila na njegovu poruku.
Nisu to muda, to je stav, zdrav razum i hrabrost za reći ,,u brk,,!Vidi ne zanima me zena kakva je prema drugima ,u kuci sa mnom nema razloga da bude kurcevita jer imam dovoljno muda za oboje i musko mi ne treba ni za pivo
Prema meni nema potrebe da ima slicne stavoveNisu to muda, to je stav, zdrav razum i hrabrost za reći ,,u brk,,!
Da se vratimo na temu.
Šta je ova vlast dobro uradila?
Pa ,,uradila,, je mnoge mlade ljude. Nekima je zapala dobra roba, nekima lošija.
U ovom društvu ti si standard za većinu muškaraca. Biti u većini ne znači uvijek da je ta većina u pravu.Prema meni nema potrebe da ima slicne stavove
Ne niko nema stav kao stena kao ja i iskustvoU ovom društvu ti si standard za većinu muškaraca. Biti u većini ne znači uvijek da je ta većina u pravu.
A ostatak naroda crkava ....Uradila je da imamo 48 milijardera i 33 000 milionera u evrima.