Navedite jedan primer šta je ova vlast dobro uradila

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možete da pričate šta hoćete. Najveći uspeh je što se najzad vratila i oporavila srednja klasa koja živi mirno i lepo od svog rada. Srednja klasa je bila uništena i država nam je bila svedena samo na siromašne i bogate. Danas je u tom smislu mnogo mnogo bolje. Ko razume šta pričam i koliko je srednja klasa bitna za društvo i državu, složiće se.

Možete da pričate šta hoćete. Najveći uspeh je što se najzad vratila i oporavila srednja klasa koja živi mirno i lepo od svog rada. Srednja klasa je bila uništena i država nam je bila svedena samo na siromašne i bogate. Danas je u tom smislu mnogo mnogo bolje. Ko razume šta pričam i koliko je srednja klasa bitna za društvo i državu, složiće se.
To nije tacno laznu sliku plasiraju mediji ,ljudi moraju po vise poslova da rade koliko je sve poskupelo,a za nezaposlenost lazu,milioni gladuju,penzija ima manjih od 200e

To se stalno vrti na tv u vec pocinje da me iritira.
Pogledajte prilog 1673687
Ono sto ja licno primecujem je sledece
1.bolja infrastuktura
2.mnogo vise radnih mesta (s time da mora ozbiljno da se pozabave sa radnickim pravima)
3.mnogo vise stranaca u zemlji turista.ranije mi je bilo cudno da sednem negde i cujem sve moguce strane jezike za drugim stolovima
1. Инфраструктура аутопутева једино, док по градовима рупа до рупе, рупица.
2. Каквих радних места? Постајемо европска Кина, људи пелене носе на радним местима, шта се све није дешавало.
3. Проширило се уз помоћ интернета да више нисмо опасна зона, јер нас странци добрим делом гледају кроз призму 90их, када су нас пратили као данас Украјину и Русију.

Stvarno ne znam sta su uradili dobro ali lose su itekako.
Није му комплетан списак:
Пружни прелази - 5 људи сваке године погине,
Наплатна рампа - 1 особа,
Искакање из шина воза са амонијаком - због тровања са амонијаком умрла 1 особа а хоспитализовано 50 особа,
Овчар Бања - пад моста 2 особе погинуле,
Бачка Паланка - погинули деда и унук 13 година. Остављен високо напонски кабл који виси. Пријављено 27 пута електродистрибуцији и нико није излазио на терен да реши.

Back