Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 60.181
Za sad je dovoljno i ovo, kako ranije niceg nije bilo.Upravo zato vojska mora da bude mnogo jača.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sad je dovoljno i ovo, kako ranije niceg nije bilo.Upravo zato vojska mora da bude mnogo jača.
...dela gradjana. Ne zaboravi da veliki broj gradjana podrzava ovu vlast. To se ne sme zanemariti i ignorisati.Vratili su posle dugih 12 godina,osmeh na lica građana.
jbg Tajdži.,prošlo vaše i neće se vratiti...dela gradjana. Ne zaboravi da vekiki broj gradjana podrzava ovu vlast. To se ne sme zanemariti.
Sta dalje?
Tvojih favorita Tajdži.Vidim da si strastveni navijačCije "nase"????
Reci.
A koji su to "moji" favoriti ako vec znas, vidim budno pratis, da je moja parola "da ovi odu a da se oni ne vrate"????Tvojih favorita Tajdži.Vidim da si strastveni navijač![]()
Pljuckam po ratnim huškačima.A koji su to "moji" favoriti ako vec znas, vidim budno pratis, da je moja parola "da ovi odu a da se oni ne vrate"????
Mozda te zulja to sto ne podrzavam tvog vozda....ali to je manje bitno i tesne gace zuljaju.
Ili je tvoj cilj obicno pjluckanje?
Ne znam. Sam odluci.
Navedite jedan primer šta je ova vlast uradila, dobro i korisno, za ovu zemlju i gradjene od 2012.g.
Samo bez sarkazma i ismevanja..da bar jednu dobru stvar imenujemo
Pljuckas po zdravom razumu. UglavnomPljuckam po ratnim huškačima.
Pa tako nas zapad vidi.Ми овако поштени и паметни опасност за неког.. СВАШТА!
То што ти знаш 50 људи од пар милиона запослених не доказује апсолутно ништа.Апсолутно тачно. Знам минимум 50 људи који су тако пријављени.
Ја нисам пријављен на цео износ али то је нешто друго. Трудим се да радници буду пријављени на што већи износ.
To nije tacno laznu sliku plasiraju mediji ,ljudi moraju po vise poslova da rade koliko je sve poskupelo,a za nezaposlenost lazu,milioni gladuju,penzija ima manjih od 200eMožete da pričate šta hoćete. Najveći uspeh je što se najzad vratila i oporavila srednja klasa koja živi mirno i lepo od svog rada. Srednja klasa je bila uništena i država nam je bila svedena samo na siromašne i bogate. Danas je u tom smislu mnogo mnogo bolje. Ko razume šta pričam i koliko je srednja klasa bitna za društvo i državu, složiće se.
To nije tacno laznu sliku plasiraju mediji ,ljudi moraju po vise poslova da rade koliko je sve poskupelo,a za nezaposlenost lazu,milioni gladuju,penzija ima manjih od 200e
U kom planu,ne vidis koliko se gradi jel to prece od gladi,jel svako izgubi posao ko kaze da je lopovNišta nije moguće ispraviti preko noći a ova vlast je jedina koja to ima u planu, nameru i mehanizam da ispravi.
1. Инфраструктура аутопутева једино, док по градовима рупа до рупе, рупица.To se stalno vrti na tv u vec pocinje da me iritira.
Pogledajte prilog 1673687
Ono sto ja licno primecujem je sledece
1.bolja infrastuktura
2.mnogo vise radnih mesta (s time da mora ozbiljno da se pozabave sa radnickim pravima)
3.mnogo vise stranaca u zemlji turista.ranije mi je bilo cudno da sednem negde i cujem sve moguce strane jezike za drugim stolovima
Ništa nije moguće ispraviti preko noći a ova vlast je jedina koja to ima u planu, nameru i mehanizam da ispravi.
Није му комплетан списак:
Stvarno ne znam sta su uradili dobro ali lose su itekako.