Navedite jedan primer šta je ova vlast dobro uradila

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To se stalno vrti na tv u vec pocinje da me iritira.
20250119_184655.jpg

Ono sto ja licno primecujem je sledece
1.bolja infrastuktura
2.mnogo vise radnih mesta (s time da mora ozbiljno da se pozabave sa radnickim pravima)
3.mnogo vise stranaca u zemlji turista.ranije mi je bilo cudno da sednem negde i cujem sve moguce strane jezike za drugim stolovima

Navedite jedan primer šta je ova vlast uradila, dobro i korisno, za ovu zemlju i gradjene od 2012.g.

Samo bez sarkazma i ismevanja..da bar jednu dobru stvar imenujemo
I ja sam jedno vreme pitao pristalice vlasti "patriotski" nastrojene, da navedu jedan avov potez vezan za Kosovo, posle kojeg je srpska pozicija, bilo da je reč o državi, bilo da je reč o narodu dole, bilo bolje. Naravno, nisam dobio odgovor.

Pogledajte prilog 1673687
1.bolja infrastuktura
2.mnogo vise radnih mesta (s time da mora ozbiljno da se pozabave sa radnickim pravima)
3.mnogo vise stranaca u zemlji turista.ranije mi je bilo cudno da sednem negde i cujem sve moguce strane jezike za drugim stolovima
Kakve veze ima vucic sa strancima,radna mesta su samo za naprednjake,infrastruktura je za uzimanje para i u izgradnji je lopovluk

Kakve veze ima vucic sa strancima,radna mesta su samo za naprednjake,infrastruktura je za uzimanje para i u izgradnji je lopovluk
Pitanje je bilo koje promene primecujemo od 2012 ,to je nesto sto ja licno primecujem.
pre nisam primecivao toliko turista,pre si morao da imas vezu za bilo kakav posao i autoputeva ima vise.izgradnja je uvek i bice uvek lopovluk inace

Pogledajte prilog 1673687
1.bolja infrastuktura

Šta je "Petih sto"?

Navedite jedan primer šta je ova vlast uradila, dobro i korisno, za ovu zemlju i gradjene od 2012.g.

Izgradio puteve, oporavio vojsku, 2010-e prosecna plata bila 330 evra. S obzirom da zuti nisu uradili apsolutno nista pre njega ako ne racunamo lopovluk - dovoljno.

Инфраструктура која је изграђена. Путеви, пруге и болнице.
Данас је незапослен само онај ко не жели да ради, под жутима сам ја лично само надничио, а повремено био незапослен.
Београд на води.
Аеродром у Нишу.

Не знам шта ти треба од примера, јер сличних примера нема за жуте. Мислим, ајде наведи један пример у периоду 2000-2012

Pitanje je bilo koje promene primecujemo od 2012 ,to je nesto sto ja licno primecujem.
pre nisam primecivao toliko turista,pre si morao da imas vezu za bilo kakav posao i autoputeva ima vise.izgradnja je uvek i bice uvek lopovluk inace
Pa ok ali ispada da druge vlasti nisu nista radile a zapravo nisu time ukrale milijarde pa je bolje bilo,pre prve lopate beograda na vodi je otvoren restoran sava nova andreju vucicu,secas se mafije policije koja je odatle oterala ljude pod fantomkama,onda su doneli zakon da se gradjevinska dozvola dobija sa 28 dana ,da bi mogli da grade sve ove zgrade,ruse,kradu,pale drzavnu i tudju imovinu prave stanove i preprodaju,nema tog dobra koje moze taj kriminal da obrise

Od bitnih stvari . Obnovila muzeje, uredila neke trgove i ulice, Možda je završila klinički centar ili nije uglavnom pokrenula proces završavanja.Klinički centar Niš.Bolnica u Bataji. Završila izgradnje autoputeva do Novog Sada , autoput od Makedonije i Bugarske, put Knjaz Miloš i deonica do Čačka . Ima tu možda još nešto bitno ali se ne mogu da se setim.
Drugo je pitanje kakve kredite su uzimani i kad će se to vratiti.
A da završio je Pupinova most i sagradio brzu prugu BG - Novi Sad

Pa ok ali ispada da druge vlasti nisu nista radile a zapravo nisu time ukrale milijarde pa je bolje bilo,pre prve lopate beograda na vodi je otvoren restoran sava nova andreju vucicu,secas se mafije policije koja je odatle oterala ljude pod fantomkama,onda su doneli zakon da se gradjevinska dozvola dobija sa 28 dana ,da bi mogli da grade sve ove zgrade,ruse,kradu,pale drzavnu i tudju imovinu prave stanove i preprodaju,nema tog dobra koje moze taj kriminal da obrise
Брате, мене је срамота да причам да сам од 2009. до 2013. радио за 26 хиљада динара. Пре тога сам надничио по 12 сати дневно у расаднику, цео дан лопатао и копао, за 10 евра по дану.

Ви људи као да имате амнезију. Пробај да се сетиш где си радио и за које паре, или питај некога.

Сад бар имам да не морам да живим код кеве. Имао сам 25 година и становао код кеве ко слепац.

Брате, мене је срамота да причам да сам од 2009. до 2013. радио за 26 хиљада динара. Пре тога сам надничио по 12 сати дневно у расаднику, цео дан лопатао и копао, за 10 евра по дану.

Ви људи као да имате амнезију. Пробај да се сетиш где си радио и за које паре, или питај некога.

Сад бар имам да не морам да живим код кеве. Имао сам 25 година и становао код кеве ко слепац.
sad si postao bot, svaka čast

Cekaj a gde si izgubio racunicu da sad radis za 20€ a sve poskupelo 150%,stanovi bili za 200€ sad duplo,msm ne moze da se izracuna koliko se ovi nakradu pa i moraju vise malo da daju jel,samo na saobracajne kazne uzmu preko 100 miliona € godisnje,znas koliko ima domacinstava pa koliko se tu nakuca na mesecnom nivou kradje na racunima i godisnjem porezu,pa gorivo najskuplje na svetu,nema kraja

daa i dignute cene svega tako da isti djavo
Mozda za cene, nemam podatak koliko se npr hleba, mesa itd moglo kupiti za prosecnu platu 2011-e a koliko sad. Ali ne zaboravi , i kurs evra nije isti.
Svejedno, infrastruktura, putevi, pruge, jacanje vojske, Beograd na vodi, to se ne moze poreci. Sta su uradili zuti od 2001 do 2011 osim sto su cenu kile hleba povecali cetri puta?

Ja licno sam mnogo vise u srbiji zaradjivao do 2012 nego sada sto mogu.najvise sam zaradjivao 90 ih.ovo sada je ok ko radi normalne poslove i drago mi je zbog toga.naravno ima ko zaradjuje i dalje mnogo ali to nije tema sada.
Ja zelim da moja deca imaju,rade i zive normalan zivot.
Sta ces neko je davno rekao da je takva ljudska priroda preziru one koji im cine dobro.

Cekaj a gde si izgubio racunicu da sad radis za 20€ a sve poskupelo 150%,stanovi bili za 200€ sad duplo,msm ne moze da se izracuna koliko se ovi nakradu pa i moraju vise malo da daju jel,samo na saobracajne kazne uzmu preko 100 miliona € godisnje,znas koliko ima domacinstava pa koliko se tu nakuca na mesecnom nivou kradje na racunima i godisnjem porezu,pa gorivo najskuplje na svetu,nema kraja
Ко ради сад за 20 евра?

Имам довољна примања да живим и плус сад имам и децу.
Не знам ко на властима не краде, крали су ко стоке и ДОСманлије, али крали су толико да нама нормалнима нису дали да дишемо. Чак и Веља причао да треба да само крадуцкају, а не тако масно да краду.

Сад бар имам живот, до 2012 сам само преживљавао.

Back