Навала радне снаге из иностранства

Toliko je dobro u ''radnickom raju'' da dolaze cak i u Srbiju, koja u zadnjih 30 godina nema sta nije pregrmela.
Ja koliko znam kubanci i mnogi drugi dolaze u Srbiju jer im ne treba viza pa onda nestanu preko granice idu u EU.

Jedino se glupi radikali lože da je ovde mnogo dobro pa su došli da srbuju.

Poslednja izmena:
У мом граду све је више радне снаге из Турске, Индије, Непала, а сад пристижу колоније из Киргистана и Кубе, и пристизаће из ко зна одакле. Њима је добро у Србији јер су српске плате за њих ко нама плате ЕУ. Срба све мање због наталитета и селе се преко гране јер у Србији је немаштина и скупоћа. Јефтина страна радна снага ће добро доћи да попуни фабрике и да раде за минималац. Осим тога временом ће се мењати нац.структура становништва јер ће већина тих странаца хтети да остану у Србији за њих лагодним животом. Многе Српкиње којих има много неудатих а већ у годинама имаће прилику. Мислим да су све ово планови владара НСП и ништа није случајно. Једно древно пророчанство је рекло..када дође до мешања каста и раса доћи ће пропаст света. Генерално домицилном српском становништву не одговара долазак странаца јер због њих плате остају мање. Пре ће Киркиз пристати да ради за минималац него Србин..
Pa ono sto se desava na zapadu sada krece da se desava u Srbiji i Hrabtskoj. Za 5-10 godina bjelo domace atanovnistno nece smeti da zadje u vecinu djelova vecih gradova. A mudzahedina ce biti na svakom cosku, jer ti nevernici niau problem satanistima.

Nepalci i ostali rade za manje plate.
Njima je to super.
Čekajte samo vi koji podržavate taj "priliv radne snage" kad počnu da vam prave/rađaju unučad tj doprinose natalitetu.
А која је алтернатива?
Да будемо једини чист бео народ у Европи и остале глупости.
Иди мало по комшилуку, не мора далеко, видећеш исту причу.
Понављам се, да није било санкција, инфлације и ратова, било би их више.

А која је алтернатива?
Ova sns taktika tera srbe da napuštaju srbiju ili pocrkaju od gladi. Za mene su radikali tj naprednjaci smrtni neprijatelji.

Ova sns taktika tera srbe da napuštaju srbiju ili pocrkaju od gladi. Za mene su radikali tj naprednjaci smrtni neprijatelji.
Душмани.
Воде нај гору могућу спољну и унутрашњу политику.
Иако мислим да је код питања миграција, мање битно ко је на власти.

А која је алтернатива?
Sta fali?

Ti gradjevinci iz Turske su mahom Kurdi. Rodjeni u Turskoj ,Kurdi su tamo diskriminsani pa ovde nalaze posao. Ima dosta Rusa,Belorusa ,Ukrajinaca ali ne vidjam ih da rade u trgovini,gradjevini.Jedan je bio konobar u restoranu 4Lava u Sr.Karlovcima i to je sve od Rusa sto sam video.

Руси и сами имају мањак радника и увозе из централноазијских република и тих осталих Србија.

А која је алтернатива?
U sustini jedina bela Evropa su srednja Evropa,Cesi,Madjari,Slovaci,Rumuni i Balkan. Imas mesta u istocnoj Srbiji gde nisu videli crnog coveka uzivo.Npr. Babusnica ,Bela Palanka.
Nesto nerazvijena industrija,nesto zatvorenost tek nije to ni lose da vidis kakva je Evropa bila nekad.

pa nije isto:
zamena je Kalergi Plan, a ovo je upotpunjavanje, jer ce da nas fali, mislim radne snage, daleko je robotika jos, prvo na frontu, posle na njivi

to tvoje je teorija zavere, a ovako ce da legnu na rudu, dok shvate sta se desilo, poso zavrsen, rusi ce da pomognu, a pomogla je i mrna da se ne izrazavam sad
Normalno da fali radne snage kad Evropljani tj. belci šetaju paščad i kupe gomna iza njih sa zelenih povrsina.
Normalno je da ce takvi bolidi izumreti.

U sustini jedina bela Evropa su srednja Evropa,Cesi,Madjari,Slovaci,Rumuni i Balkan. Imas mesta u istocnoj Srbiji gde nisu videli crnog coveka uzivo.Npr. Babusnica ,Bela Palanka.
Nesto nerazvijena industrija,nesto zatvorenost tek nije to ni lose da vidis kakva je Evropa bila nekad.

За дате вредности "белог". Балкан има доста медитеранског и блискоисточног утицаја, и то се лако види по фреквенцији светлих очију, рецимо.

За дате вредности "белог"
A tebi su samo plave oci i svetla kosa odlike pravog autohtonog Evropljanina? Grcka i Grci, kolevka evropske kulture, nisu Evropljani? :lol:
. Балкан има доста медитеранског и блискоисточног утицаја, и то се лако види по фреквенцији светлих очију, рецимо.
Pises budalastine. Mediteranskog da, bliskoistocnog malo i to je novijeg porekla uglavnom kod Siptara

Има таквих џепова по Европи.

У суштини је фузија.

Back