Navala klon naloga na politici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da se i na Krstarici tolerise NATO botovanje

I ne cak samo botovanje, vec i otvoreno promovisanje terorizma i ubijanja Rusa...

Onaj frik je cak stavljao i hvalio citiram "plac ruskih majki", a drugi NATO bot je cak slavio i stavljao Šamila Dudaeva koji je pobio decu u ruskoj skoli...

Totalno postaje BOLESNO sta se sve pusta i tolerise...

Jel ovo srpski forum mislim registrovan u Srbiji ili u Tirani?

...

Ljudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.

Не знам о чему пишеш.

Џег има један једини налог.

ukri ljubitelji se povampirili..sve vajne srpske patriote..rekoh negde tamo, samo li glasate za zute imacete gore zlo no bilo gde u svetu.

Ок, знамо да ћеш да гласаш за жутог Александра Вучића и његову жуту банду.

Ниси ни први ни последњи на Крсти који се прави да му Вучић не ваља, а сваки пут га кришом заокружи.

...
Какве везе има где је форум регистрован.

Прави форум треба да омогући изражавање сваког мишљења. Свако треба слободно да изрази своје мишљење, без обзира да ли се са нечијим мишљењем слажемо или не.

Ви крстини *******и имате баш велику потребу за цензуром.

Много је волите, изгледа.

Ista pitanja sam i ja postovljao.

Nisam dobio odgovor pa sam slobodan da zakljucim sledece: Botovanje je dozvoljeno uz precutnu saglasnost administracije. Medjutim pobanuju ih kada preteraju ali i dalje je dozvoljeno.

Dupli nalozi vam nece povecati online, ja prvi novim clanovima pozelim dobrodoslicu ali odbijem komunikaciju sa njima jer vi dozvoljavate 15 naloga po korisniku.

I sta oni rade, promovisu nato, promovisu politicke opcije za koje i vrapci na grani znaju da ih placa okupator, i promovisu vakcinaciju.

Pritom forum sebi ne bi smeo da dozvoli novu epizodu sa koronom. Tu ste se bas obrukali za sve pare banovanjem korisnika.

Izgleda da se i na Krstarici tolerise NATO botovanje

I ne cak samo botovanje, vec i otvoreno promovisanje terorizma i ubijanja Rusa...

Onaj frik je cak stavljao i hvalio citiram "plac ruskih majki", a drugi NATO bot je cak slavio i stavljao Šamila Dudaeva koji je pobio decu u ruskoj skoli...

Totalno postaje BOLESNO sta se sve pusta i tolerise...

...
Ruso-tarda je ipak vise bas kao i u zivotu :sad2:

Ista pitanja sam i ja postovljao.

Nisam dobio odgovor pa sam slobodan da zakljucim sledece: Botovanje je dozvoljeno uz precutnu saglasnost administracije. Medjutim pobanuju ih kada preteraju ali i dalje je dozvoljeno.

Dupli nalozi vam nece povecati online, ja prvi novim clanovima pozelim dobrodoslicu ali odbijem komunikaciju sa njima jer vi dozvoljavate 15 naloga po korisniku.

I sta oni rade, promovisu nato, promovisu politicke opcije za koje i vrapci na grani znaju da ih placa okupator, i promovisu vakcinaciju.

Pritom forum sebi ne bi smeo da dozvoli novu epizodu sa koronom. Tu ste se bas obrukali za sve pare banovanjem korisnika.
Onda ban gubi svaki smisao.

Ljudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.
Ne znam da li je moguće i da li je u interesu administraciji da
stvarno jednom stane na kraj kloniranim nalozima..Možda im
to nije ni na kraj pameti.Tako se meni čini.

Mene bi mrzelo da otvaram klonj nalog ,a kamoli da onako resetam i budem banovan non stop.
To je nekome ventil posto provede mnogo vremena na jednoj temi a onda izgubi kontrolu ...
To je teska manija ... svaki put ponavljas jedno te isto i uvek isti rezultat - ban.
A opet da li se kazne i oni koju su nam na ignore listi ili uvreda ostane pa se copor okupi pa te jos vise progoni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back