Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Ljudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.
ukri ljubitelji se povampirili..sve vajne srpske patriote..rekoh negde tamo, samo li glasate za zute imacete gore zlo no bilo gde u svetu.
Какве везе има где је форум регистрован.Jel ovo srpski forum mislim registrovan u Srbiji ili u Tirani?
...
Ruso-tarda je ipak vise bas kao i u zivotuIzgleda da se i na Krstarici tolerise NATO botovanje
I ne cak samo botovanje, vec i otvoreno promovisanje terorizma i ubijanja Rusa...
Onaj frik je cak stavljao i hvalio citiram "plac ruskih majki", a drugi NATO bot je cak slavio i stavljao Šamila Dudaeva koji je pobio decu u ruskoj skoli...
Totalno postaje BOLESNO sta se sve pusta i tolerise...
Jel ovo srpski forum mislim registrovan u Srbiji ili u Tirani?
...
Onda ban gubi svaki smisao.Ista pitanja sam i ja postovljao.
Nisam dobio odgovor pa sam slobodan da zakljucim sledece: Botovanje je dozvoljeno uz precutnu saglasnost administracije. Medjutim pobanuju ih kada preteraju ali i dalje je dozvoljeno.
Dupli nalozi vam nece povecati online, ja prvi novim clanovima pozelim dobrodoslicu ali odbijem komunikaciju sa njima jer vi dozvoljavate 15 naloga po korisniku.
I sta oni rade, promovisu nato, promovisu politicke opcije za koje i vrapci na grani znaju da ih placa okupator, i promovisu vakcinaciju.
Pritom forum sebi ne bi smeo da dozvoli novu epizodu sa koronom. Tu ste se bas obrukali za sve pare banovanjem korisnika.
Da im nije Rusije ,slobodno bi mogli da zatvore forum!********a je ipak vise bas kao i u zivotu![]()
Ne znam da li je moguće i da li je u interesu administraciji daLjudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.
Samo trajni ban je rešenje.Ne znam da li je moguće i da li je u interesu administraciji da
stvarno jednom stane na kraj kloniranim nalozima..Možda im
to nije ni na kraj pameti.Tako se meni čini.
Mene bi mrzelo da otvaram klonj nalog ,a kamoli da onako resetam i budem banovan non stop.Samo trajni ban je rešenje.
Kruzi odavno u ovom drustvu stara ono : ako ne govoris kao rulja lepo o rusiji tj putinu onda si izdajnik i nato placenik ...@Cosmopolite
nije smesno nego jeste ,nijedna tema nije bila aktuelna kao ona na Politici,sledece godine Nina milionerka ,ostvario se san![]()
Tu odluku je teško doneti,jer borba za nove članove je velika,Samo trajni ban je rešenje.
Tebi treba Rajka,nemas sa kim da se svadjas ,a vala nisi ni bio banovan dugo koliko mi se ciniSta nam jos smeta setite se brzo??
A da, vise moderatorki a manje moderatora. Mnogo je lepse kada pisem sa 5 moderatorke nego sa 5 moderatora.
To su toksični ljudi. Takvi kvare kvalitet foruma.Tu odluku je teško doneti,jer borba za nove članove je velika,
makar bili i klonovi.
Ipak oni su brojnost članova.To su toksični ljudi. Takvi kvare kvalitet foruma.
Ja kao pravoslavac uvek cu biti na strani pravoslavaca ,a pogotovo Rusije …kakve vajde mi imamo od nato pakta koji su nas besomucno bombardovali 78 dana ??Kruzi odavno u ovom drustvu stara ono : ako ne govoris kao rulja lepo o rusiji tj putinu onda si izdajnik i nato placenik ...
To je nekome ventil posto provede mnogo vremena na jednoj temi a onda izgubi kontrolu ...Mene bi mrzelo da otvaram klonj nalog ,a kamoli da onako resetam i budem banovan non stop.
Borba za nove clanove ,a u ovom slucaju pricamo o klonovima ne mora da bude na ustrb kvaliteta sadrzaja i ostalog na Forumu.Tu odluku je teško doneti,jer borba za nove članove je velika,
makar bili i klonovi.
E pa to je problem to "uvek" pa i na svoju stetu ...Ja kao pravoslavac uvek cu biti na strani pravoslavaca ,a pogotovo Rusije …kakve vajde mi imamo od nato pakta koji su nas besomucno bombardovali 78 dana ??
Kakvi su to članovi koji su stalno banovani.Ipak oni su brojnost članova.