Nauka kaže da su ljudi sa ovom jednom fizičkom karakteristikom obično narcisi

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
100.977
Iznenađujuća veza između crta lica i narcizma. Mogu li obrve otkriti vašu ličnost?

1772659763186.png

Obrve igraju snažnu ulogu u prepoznavanju lica i izražavanju emocija.

Punije, tamnije ili deblje obrve imaju tendenciju da istaknutije uokviruju lice, skrećući pažnju na oči.

U barem jednom značajnom istraživanju, učesnici su dosledno ocenjivali osobe sa debljim obrvama kao više narcisoidnih osobina u poređenju sa onima sa tanjim obrvama.

Izvinjavam se što idem u off

Da li si nekada upoznala i bila u vezi sa osobom koja je narcis, tačnije ima narcistički poremećaj ličnosti?

Mislim da nisi.
Ja sam narcis. Ja to volim. Nisam mogla kroz život da sretnem druge narcise, jer me to odbija. Ja sam pravi, vanvremenski narcis.
Koliko volim sebe, ja se trudim da volim onog preko puta sebe makar malo. Volim se-divim se Božijem delu u svom obliku, volim...obožavam, ali, kljakavo, nikakvo, fali mu svega.
Turn off.
Ne zanimaju me preterano ljudi kojima u životu ičeg fali.
Bog te dao-i tebi još fali!
Mrš!

ja se trudim da volim onog preko puta sebe makar malo. Volim se-divim se Božijem delu u svom obliku

Već sam ti na jednoj od tema spomenula da nisi narcis. Ako nekoga iskreno voliš, nisi narcis.

Ako ne manipulišeš sa nečijim osećanjima, nisi narcis.

Ako verbalno nikoga ne maltretiraš, nisi narcis.

Sve ovo pišem na osnovu ličnog iskustva..bolnog.

Već sam ti na jednoj od tema spomenula da nisi narcis. Ako nekoga iskreno voliš, nisi narcis.

Ako ne manipulišeš sa nečijim osećanjima, nisi narcis.

Ako verbalno nikoga ne maltretiraš, nisi narcis.

Sve ovo pišem na osnovu ličnog iskustva..bolnog.
NARCIS je neko ko se voli da bude lep, i da je sve oko njega lepo.
Rastala sam se danas sa kolegama-sve lepo-ispričasmo se kao nikad. Ja sam lepa osoba, i ako nisam u stanju lepo da prenesem, uzalud je bilo sve.
Lepa sam. Bog me je dao takvom, žmurke sam i dalje sebi lepa.
Narcis se ogleda u sebi. Narcis je lep-sve to što mu se dalje pripisuje je neka opasna dijagnoza, to nije Narcis. Tražim preimenovanje!
Narcis ne zaslužuje mučenje ove vrste.

Koještarija, a u suštini-narcisi nisu uvek negativci. Narcis koji te voli, a ne preslikava svoje muke na tebe-to je Jack Pot.
Narcis treba da se voli, poštuje i gaji. Miran racis nađe nekog ko je đubre za sve ostale, ali za nju/njega je duša od čoveka. Taj narcis je srećan-njemu/njoj više ništa u životu ne treba. :cvet:
Pa narcis je ustvari samo malo preterano egoista.
Razlika je samo u tome šta taj narcis je u stanju da uradi da bi zadovoljio svoje potrebe

Back